reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bogusiu - jak Paula nie napisze mi czegoś innego, to będą naleśniki, mówi się trudno :eek:
Nie picie kawy usprawiedliwiam :-p Ucałuj Remiczka ode mnie :*

Matuchno...to ja nie wiem co dzisiaj będzie na obiad, a Paula ma już menu na trzy dni :szok:
oj widzę, że gospodyni ze mnie żadna :zawstydzona/y: Dzięki za jadłospis :)))) Pychota :-p

Kocurek - nie no...z teściową to nawet nie staję w szranki :confused:
Napisz tylko, czy Ona lubi sobie tak...wiesz....dłużej czy krócej? :-)

Zizi - no to Ci się zaczyna ;) Oby tylko nie wszystko na raz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi z radością porozmawiam o Twoich symptomach :-p Oczywiście nie życzę Ci wszystkich od razu :-) Kiedy masz wizytę????

Paulinka dziękuję za zdjęcie na FB :-) Twoja córcia jest przepiękna - prawdziwa mała księżniczka!

Made kochana sms dotarł do mnie! Ale już nie miałam jak odpisać. Jestem w domu i jak mała się obudzi podam pierwszą dawkę antybiotyku. Na szczęście to jeszcze nie zapalenie oskrzeli i mała jest póki co radosna. Tylko ciekawe jak na nią antybiotyk podziała....I w ogóle te wszystkie syropy..bo dostała jeszcze clemastinum i deflegmin. Nebulizacje mamy robić na razie tylko solą morską - pulmicort mam w domu, bo to jeszcze po chorobie Maciusia zostało. Ale nie wiem czy taki maluch może pulmicort...

No i do soboty zero spacerów! O losie! Ja w takie mrozy chodziłam - a teraz na początku wiosny w domu zamknięta! :-p

A kredki niezłe! I Maniek jaki zdolny! SUPER!

Co miałam jeszcze? Nie pamiętam....

Jedynie to z nowości od 28 marca mam nową umowę o pracę - na pół etatu - ale będzie to za najniższą krajową, więc chcę to zrobić na swoich warunkach - godziny tak, żeby podzielić opiekę nad dziećmi z mamą i tatą - a w ogóle więcej to będę chciała w domu pracować niż w firmie :-p Jak nie wypali to zrezygnuję. Taka byłam prędka do pracy, ale jak przyszło co do czego to trochę mi się odmieniło :-p

Kocurku masz teściową na salonach?

Łoj Kocurku :szok: to nie tak miało być, nie tak :no:
Niedobry z Ciebie Kotek mamrotek :-) teraz będę tęsknić i czuć się jak ten
osiołek, na którego z jednej chmury deszcz pada :-(

MADE ale co... złą decyzję podjęłam... ? :eek::-D:-D

ZIZI :rofl2: oj będzie się działo!

Aaaaa już widzę, że złą...... ojojojojojojojojojojooooooooooojjjjjjjj.......:baffled:

LILI tak, bo ona ma dziś endokrynologa, właśnie pojechała z G, a ja mam Was :-)

Ostatnia edycja:
reklama
........................:eek:........................

MADE
1A
2A
3A (B -organ się obłowił "ściągnowszy" hehe)
Ale za ten eksces tubylec dostaje w Kenii "czapę" - cytuję Szanownego :blink::baffled:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry