reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paula - u mnie od zawsze pełno było takich kreślarskich i malarskich gadżetów :-))))
A to ustrojstwo to jeszcze czasy mojej młodości pamięta hehe :-D

Liluś! Kochana! Wysyłam do Ciebie milion sms'ów ale nie chcą się wysłać.
Będzie dobrze Kochana, my z Mańkiem też mieliśmy inhalacje, a właściwie
nebulizację, i jak tylko słyszę kaszel to od razu zaczynamy się nebulizować,
my mamy własny, ale wiem, że niektóre apteki wypożyczają, to jest
świetna sprawa i szybko działa. My stosujemy Pulmicort, nie wiem co dostała
Martynka, ale po dwóch, góra trzech dniach kaszel się wyciszy, zobaczysz.
Całuję Was mocno i zdrówka życzę :*

My używamy maszynki do inhalacji, ekstra sprawa! :) Właśnie dzisiaj uruchamiam:)

u mnie dziś na obiad roladki a'la zrazy wieprzowe a kaszą jęczmienną i surówką, jutro pewnie też ale już z ziemniaczkami i ogóreczkiem a pojutrze makaronowa patelnia;))

U mnie pyzy mrożone bo nie mam siły:(

Ninka dostała antybiotyk:(
Czekałyśmy u lekarza 2,5h w kolejce...Głowa mi pęka, spijam kawę, dam małej jedzenie, biorę Fervex i spać idę.

MADE to Ty wiedziałaś co to ta "czapa" ??? :confused::-D:-D Pamiętaj, że kuot z tym nie miał nic wspólnego!! :baffled::-D - kuota można prześwietlic na wylot - jest niemal nieskażony :-p:-D:-D

LILI a noż widelec praca Ci podpasuje i będziesz zadowolona :tak::confused::-)

Dziewczyny - nie korzystajcie z kuriera siódemki - nie dość że nam rozwalili przesyłkę - 200 zł poszło się czesać to jeszcze stwierdzili że nasza skarga jest bezzasadna bo towar źle zapakowany był - to co kuźwa mają w metalowych pudłach wysyłać żeby oni nie rozwalili??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: spadam bo jestem tak wściekła że zaraz zacznę bluzgać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hmmmm....niewidzialna jezdem? :zawstydzona/y:

Nowy przepis na blogu:) Polecam:)
Później dorzucę na kurczaka pieczonego:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry