reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Odpowiednia dawka uśmiechu bijącego od Lilu i jej dzieciaków ładuje moje akumulatory :-D dziękuję za taką mocną dawkę uderzeniową :rofl2: :* i buziaczki dla Martynki i Maciusia :tak: a jak byłaś Lilu grzeczna to i Ty się załapiesz na buziaka w czółko :-p:-D:-D

Guten Morgen! :rofl2:

jak u mnie jest internet, to BB nawala, weź człowieku zrób sobie kawę i pocelebruj z koleżankami szanownymi, jak Cię ciach! i wyrzuca :dry: litości nie znają :no:

Z tego wszystkiego jeszcze mi buźki nie działają... Nosz szlag...u mnie to chyba zza Buga wieje.. choć muszę przyznać, że do tego niedzielnego wiatru, to nic już się nie da porównać, dzisiaj flauta na moim osiedlu ;)))

kurczak, u mnie też wieje i nie mogę nawet posta napisać....

Made przybiję ci dziś piątkę normalnie, wstawałam tylko dwa razy do małej w nocy, hurrra!!!jestem super wyspana;))) gdyby nie Daniel robiący pobudkę o 6 byłoby ekstra ;)) ale M. zabrał dzieciaki do kuchni a ja spałam do 7.30;)))

Boogie a dla ciebie piątka koleżanko zakupoholiczko;))) ja się cieszę,że tylko dwa razy w mies. mam czas na latanie po mieście,

Wiola super,że remont dalej ruszył i &&&&&&&&&&& za wizytę u gina

Lilu-tak jak Made mówi, nie znasz dnia ani godziny, czy metody kiedy maluszka coś złapie-&&&&&& oby to nie było nic strasznego

Karola zdrówka kobietko
a dla reszty dużo buziaków

ja tam obstawiam,że G. Kocura nie znał się za dobrze na afrykańskiej kulturze;)) i dlatego ;))

reklama
Maniek do tej pory rysował czymś takim:

Zobacz załącznik 446385 ale już jest za małe :-)))) i trzeba kupić coś poważniejszego :)))

Czy ja tu zostałam sama...? :eek:

rureczko - brzuszek przecudny, ale jak zwykle będę się czepiać :-p
Dlaczego bez twarzy ???????????????????????? :-))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry