reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj rureczka - nawet w ciąży nie byłam tak wypoczęta :-D))) czuję się jak.....
młody Bóg....? :eek: w żeńskiej postaci :-)))))

Mary - kurde...Ciebie też się te bóle trzymają :( Bidulko....

reklama
Ojojoj aleście od wczoraj naskrobały.....ojojojoj nie śpię od 2 i dziwnie mi jakoś.....:baffled: ojojojoj Martynka ma okropny kaszel, boję się, że złapała wirusa od Maciusia.....lecimy zaraz do lekarza i mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle :-(

Kocurku - ale ja mam kilka pytań pomocniczych....
PROSIMY O ZAKREŚLENIE WŁAŚCIWEJ/WŁAŚCIWYCH ODPOWIEDZI.
W czasie wydarzenia (zwanego w dalszej części testu Ekscesem):
1. Nie ucierpiała żadna żywa, nieletnia, bądź ściśle uzależniona ekonomicznie
i emocjonalnie od Ekscesanta istota
A - absolutnie NIE
B - absolutnie TAK
C - częściowo, bez wskazania TAK lub NIE
D - domniemany Ekscesant ma problemy ze wskazaniem odpowiedzi

2. Czas trwania Ekscesu:
A - Trochę
B - Trochę więcej
C - Trochę trudno stwierdzić

3. Przybyłe na miejsce Ekscesu służby nosiły uniformy charakterystyczne dla organów:
A - Ścigania
B - Ściągania
C - Celnych
D - Niecelnych

Za każdą odpowiedź A przyznajemy punkt, za każdą odpowiedź B - prawdopodobnie
przyznajemy punkt, pozostałe odpowiedzi nie mają związku z Ekscesem i są pozbawione
sensu. Prosimy o wypełnienie testu DRUKOWANYMI literami oraz wysłanie sms'a
na wiadomy numer Premium :))))))

No Maciuś w zeszłym tygodniu był chory, zaczęło się od kaszlu, potem wysoka gorączka i płacz przez całą noc - ach matka to ma zmartwień bez liku...No nic na razie mała w dobrym nastroju...tylko ten kaszel jak u gruźlika...:baffled::-(

Kocurku cieszę się, że Twój G do domku wrócił! I ciekawa jestem zdjęć i pamiątki (tak czułam, że Ci coś przywiezie :tak:) - ale co on tam zmalował??? Czegoś nie doczytałam???

Made
gratuluję tak wspaniałego snu Zygmusia! Super! Oby tak już zostało! To potem Zygmuś pogada z Martynką i Oleńką i opowie im jak się to robi oki? :-p

Mary współczuję migreny - wcześniej miałaś takie rzeczy? Ja migreny miałam kopę lat temu jak brałam tabletki anty - to w tych 7 dniach przerwy działy się ze mną straszne rzeczy - skutecznie mnie to zniechęciło do tabletek na wiele wiele lat. Może nawet na zawsze. Migrena jest nie do wytrzymania prawie...

Rureczko ząb pozwolił spać?

Wioluś aż mi się chce Twojego męża ukochać, że taki kochany dla Ciebie ostatnio! Miło się na Ciebie PACZY jak się tak uśmiechasz od rana :-)

Lilu troszkę tak, byłam tak strasznie zmęczona, że położyłam poduszkę na głowę i troszkę spałam, budziłam się, znowu spałam, znowu się budziłam i tak w kółko:baffled:

lil witaj kochana, wspolczuje tego kaszlu, tak mi zawsze szkoda takiego kaszlacego maluszka. napiszesz mi potem smska co lekarz powiedzial ?

made ale sie usmialam:-)oj trezba Zygmusia poprosic zeby dawal sie mamusi wyparc bo humor dopisuje od rana wtedy

rurka a wiesz ty co ? chyba sie pofo****emy bo KOTEK i MADE ciagle cos na boczku spiskuja:-p:-)

reklama
oo to to to! dokładnie tak! ja tu czekam na foto Zygmuntka, tłuszcz z włosów kapie, do sklepu iść nie mogę po śniadanie bo czekam, a Made moją cierpliwośc wystawia na próbę i Kota podrywa na priv:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry