reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka ogolnie nie jestem fanem brania jakich kolwiek witaminek i lekow ,,na zapas", a jak juz napisalam dzis pierwszy raz mialam atrakcje ze skurczami.
a swoja droga powiem wam ze ta ciaza taka jakas bardziej ,,upierdliwa" w pierwszej nic mnie nie bolalo, nie strzykalo, nie ciagnelo pelen Zen a teraz? ciagle cos...hmmm
ale marudze od rana o jeju
ale to nic o 11 uciekam z domu i macie caly dzien spokoju ode mnie:-)

reklama
rurka jakbym sie nie odezwala to pusc mi strzalke bo moge zapomniec bo potem jeszcze zakupy i ze mna bedzie Iwa i tesciowa wiec sama rozumiesz:-)

Hello!

Ja jak zwykle wyleciałam z obiegu, ale niestety forma nie pozwala mi siedzieć przy kompie... Wczoraj taki ból głowy mnie zaatakował, że śmiem przypuszczać iż to migrena... :baffled: Dziś jakoś łażę. Generalnie moja forma jest super, więc nie czaję skąd takie dni, ze ledwo na oczy widzę... :sorry2:

Nie wiem, co się działo, nadrobię jak tylko czas pozwoli.

Miłego dnia!

Dzień dobry :))

Wiolu! Ty się nie wygłupiaj, że cały dzień będziemy musiały tu czekać
na info od Ciebie :eek: tak nie można! Ja protestuję!!!

rureczko - wstawię specjalnie dla Ciebie, ale po....śniadanku :-p

Kocurku - od wczoraj mnie coś tam zżera w środku....co też ten Twój Szanowny
zrobił, że Mu tyle groziło :eek:
Podaj mi adres mailowy, to Zygmunta dostaniesz :))) i chodź na kawę :-)

reklama
WIOLU a o skurcze i twardnienie brzuszka pytała,... chyba, że mi się coś pomerdało... :sorry2:

RURKA aj... :baffled: Ale uśmiechasz się i to najważniejsze!

MADE ajej.... nie mogę powiedzieć za co go zgarnęli, bo stracimy dobrą reputację, a my porządne i odpowiedzialne ludzie są :-p Ale żaden stworzeń przez to krzywdy nie doznał ;-):-D:-D:-D Adresik na PW :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry