reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
małpowata do mnie przylazła.. Moje plecy dostały ostro dzisiaj, tyyyyle prasowania i Remi tuptacz, aby tylko dotknął podłogi, to już człek przepadł :sorry2: a najbardziej lubi tuptać z moim tatą, ten to ma dopiero zadanie z racji wzrostu(196 cm) i zgina się dosłownie w pół :-D

regeneracyjnego snu życzę Wam! :* w każde maleńkie czółko :sorry2: dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no ja bardzo przepraszam, ale padłam wczoraj jak tylko mała padła :baffled:

CAROLA ale się rozwijasz kulinarnie! Ja - w przeciwieństwie do mojej ulubionej (:*) - kocham naleśniki wszelakie :tak::-D

BOOGIE uściskaj tuptacza i filmik wgraj! :rofl2:

MADE ajaj a chciałam Zygmunta na pulpit SE ściągnąć, bo dostałam wczoraj ataku śmichu i chciałam, żeby mnie dopadło przy porannej kawie, alem nie zdążyła :dry::-D:-D:-D

Kochana - na szczęście 400 euro wpłacił szef, a G stratny na 100 plus koszmary i nauczka hahahaha..!
Nie no... może w końcu dorośnie :eek:... a może nie :-p Ja go chyba wolę takiego... pozytywnego szaleńca :rofl2:

A w ogóle to dzień dobry! :-):-):-):-)

O jeju jeju .... mała śpiiii ... :errr: Ale wstała o 5 ... i ja też :-p Na jednej kawie to daleko nie pojadę... tylko z kim tą kolejną wypić... :confused:

Ostatnia edycja:
Cześć :tak:

Wiola dzisiaj moja kolej :-D

Made ja nie widziałam :-( wczoraj się szybko położyłam, żeby zasnąć jak najprędzej...

Kocie hej :))

kocie a czemu ty nie idziesz spac jak Olenka zasnela? chyba ze to juz nie aktualne i juz patrzy..
a zalezy o co pytasz? z mezem ok, kochany ostatnio.a mnie co chwile cos zaboli , zastrzyka , w nocy spac nie moge bo sobie miejsca znalezc nie zdolam a od dzisiejszej nocy nowa atrakcja skurcze lydek( a dokladnie jednej) tak bolalo ze prawie sie poplakalam.ale ogolnie nie jest zle...remont sie ruszyl i czekam z niecierpliwoscia az wszystko bedzie na swoim miejscu a ja bede mogla poprostu zaczac czekac na akcje P.

ale sie rozpisalam z rana.a w ogole stwierdzilam ze bardzo chaotycznie pisze , przepraszam za to , inaczej nie umiem

rurka jak tam?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry