reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bry.
Ajajajajaj :baffled:, obudziłam się bo zaczęłam się dusić...hektolitry paskudnej flegmy w gardle:((((((((((((((((((((((((((((
Do tego katar.
Jadę ok 10 z Niną do lekarza to poproszę żeby mi w gardło zajrzała...
Ogólnie źle:(

reklama
Liluś - kurczę....jak słyszę "kaszel" to się boję.....u Mańka dwa razy się tak niewinnie
kaszlem zaczęło, a zapaleniem oskrzeli skończyło. Musisz Kochana udać się do dobrego
pediatry :) Zdrówka dużo dla tych skarbeńków :*:*:*:*

Kocurek? Nie macie czym odpowiedzi zakreślać, że się tak ociągacie...? :eek::-p:-)))))

Wiola hehe :-D coś w tym jest

Właśnie doczytałam, że jeszcze w marcu otwierają oddział Invicta u nas w mieście:)
Idę się ubrać do lekarza...

Zbieram się do lekarza, ale nie mogę się od Was oderwać. Na koniec jeszcze Wam pokażę 3 zdjęcia z serii IMIENINY U BABCI KRYSI - na jednej mała z kciukiem...na innych ma gołe nóżki - ale to było tylko na chwilę do zdjęcia - a babcia ma super ciepło w mieszkaniu. Tłumaczę się, bo jak słyszę teraz ten kaszel i rzężenie Martynki to mam wyrzuty sumienia ...

Made kocham Twoje obrazki! Nie mogę wciąż wyjść z podziwu!

Zobacz załącznik 446330
Zobacz załącznik 446331

Ostatnia edycja:
Tracę zasięg :eek: tracę zasięg :eek: tracę.......................................

Liluś - te Twoje maluchy to są do schrupania :rolleyes2:
Kochana, to że MArtynka miała gołe nóżki, to nie ma związku ze sprawcą (kaszlem),
Maniek nie miał styczności z dziećmi, w domu było ciepło, nikt nie chorował, był ciepło
ubierany, a jednak wirusa gdzieś złapał. Nie obwiniaj się. Wszystko będzie dobrze...lekarz
osłucha i stwierdzi co to i ewentualnie od czego ;))
Rozmawiałam wczoraj z siostrą o paluszku, i jest tak:
mała ssała palca do dwóch lat, smoczka nie chciała, tylko kciuk, wszędzie kciuk!
Próbowali wszystkiego, nic nie pomagało....aż któregoś razu, dostała kataru, i nie mogła
z kciukiem oddychać - wystarczył jeden dzień i .....zapomniała :))) Oczywiście nie życzę Martynce
kataru, ale tak to wyglądało ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry