• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made kurcze ja już raz zapisałam Maciusia do fryzjera - jak miał 2,5 roku - taki był ryk i krzyk, że nie było sensu! MASAKRA! On się bał, że to lekarz jest. Teraz znalazłam takiego dziecięcego fryzjera Zaczarowane nożyczki i planuję tam się wybrać za jakiś czas - zobaczymy co z tego wyjścia. Ale Maciuś jest taki na NIE, że nie liczę na sukces...

Lilu nagość nagościa ale co mi z tego, jak Ł. teraz nie chce się przytulac? zaparł się i tyle. Mówi, że Zuzia już duża i on tak nie może :szok: mi tam w sumie pasuje, bo już kondycja nie ta:-D

Rureczko ja w tamtym roku to na palcach obu rąk mogę policzyć ilość przytulanek. Tak się chłop naczekał, że teraz odpędzić się nie mogę. Także cmokajcie się ile wlezie - a na grubsze kwestie przyjdzie jeszcze pora. :-)

Liluś jakbym ja o sobie czytała z tym wychowaniem i samooceną.... ja w wieku 30 lat dopiero się pewnych rzeczy w tych kwestiach uczę.... I masz rację - byleby naszym maluchom nie zafundowac podobnych kompleksów...

Carol hmmmm nózki miałbyć golone do spódniczki.... udanego spotkania:)

Rurka u nas było podobnie z przytulankami pod koniec... tyle że mi się chciało (jak małej juz nic nie groziło) a mój się upierał że on nie i już.... eh faceci...

Kupiłam Młodej krzesełko do karmienia wkońcu....

Monia pokaż krzesełko :-) Ty masz 30 lat - ja prawie 34 - czuję się czasem stara i głupia :zawstydzona/y: - ale to jak byłam wychowana przyczepiło się jak rzep psiego ogona i ciężko tak się od tego po prostu oderwać....

Made
- hehe - teraz każdy każdemu codziennie po buziaku jak nie da to będzie moja wina, bo temat poruszyłam i zostawiłam :-p Ode mnie już buziaków nie zdzierżysz? ;-)

Lilu - od Ciebie to ja garściami.....wszystko biorę! :-p:-)
A rureczkę, to ja lubię tak prowokować, może mi jakieś mokasyny znajdzie :-)
Święta tuż tuż, a made nie ma się w co ubrać :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry