• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made proszę bardzo ale to będzie buziak umazany serkiem waniliowym :***************:-D w sklepie byłam:-) na mokasyny moje drogie to tylko Kot może liczyć! ona doceniła, ba nawet na srutti frutti poprosiła o jakieś wyjściowe... ale dobrze, znajdę Wam coś, to będzie mój prezent na zajączka dla Was Lil i Made:-D

reklama
Lil, Mademoiselle - dziękuję! :-*

Lil - rodzinne sprawy... :-( W sumie nie ma o czym gadać, po prostu strasznie się zawiodłam po raz kolejny na rodzinie, ale tym razem są tego konsekwencje w postaci zerwanego kontaktu. :-( Ja już nie mam siły walczyć o dobre relacje. :sad: Mam teraz swoja rodzinę i o nią muszę dbać.

Mary a z kim konkretnie musiałaś zerwać kontakt? Już tak na stałe myślisz? Ściskam!

Rureczko ja mam 180 cm wzrostu i nigdy jeszcze takiego obcasa nie miałam - więc nie wiem jakby to uciekanie przed dyngusem w mojej wersji wyglądało! :-)

Lil wierzę w Ciebie, dasz radę, taki seksi obcasik aż szkoda nie ubrać :-D

Mary dziękuje, pogłaskany :)) nie denerwuj się kochana, teraz masz swoja rodzinę i ona jest najważniejsza... ja już przestałam się swoją przejmować. Kontakt ograniczony praktycznie do zera i wcale nie żałuje... może kiedyś to się zmieni, ale na dzień skupiam się na Łukaszu u Zuzi!

Mary - oj te rodzinne niesnaski...ja się przeszło rok z mamą nie odzywałam,
wiem co przeżywasz :( Życzę Ci aby wszystko się jakoś poukładało ;)

rureczka hehe :-) SKĄD TY TAKIE CUDA BIERZESZ? Powoli zaczynam podejrzewać,
że te i inne skarby masz u siebie w szafie :-):-):-))))))))))

reklama
monia - śliczne krzesełko :tak: Też się noszę z zamiarem kupna takiego/podobnego.
I właśnie ta wersja ze stoliczkiem jest brana pod uwagę. Mogę wiedzieć ile zapłaciłaś?
Ja mam po Mańku krzesełko, ale nie jestem z niego zadowolona, nie ma ważnej dla mnie
opcji ustawienia poziomu krzesełka i dziecko zamiast siedzieć przy stoliczku to w nim leży,
a tak się jeść nie da i stoi sobie krzesełko w piwnicy, piękne wyłącznie wizualnie....
Babcia miała rację: "z ładnej miski się nie najesz" :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry