• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ten śliniak od pracownicy Grześka, która chce się na jakieś fajne stanowisko po macierzyńskim załapać :-p Czy Wy wiecie, ile on kosztowa ł??? :szok:
Ja nie wiem :-p Na szczęście.. wystarczy, że zobaczyłam po ile głupia szmatka z metkami była na Limango - też w prezencie od tej dziewczyny hehe

O luuudzie... po to cały dzień trzymam dietę, cukier przeklinam i w ogóle, żeby na noc nażreć się jak.... no powiedzmy "nieprzyzwoicie" :dry:

MADE !!!!! Gdzieś Ty......? :eek:

A Boogie Łobaczek zawitał dziś.......? Bo nie widziałam...

Ostatnia edycja:
Łoogie Boogie nie widać:(((

Dzisiaj rocznica śmierci J.P. II...zapomniałam prawie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To dzisiaj....... a mi się coś, że 10 kwietnia.....
Wiadomości nie oglądam, nie wiem, co się na tym świecie dzieje..:)

Chyba Boo się czai.... :) :) :)

Ja muszę coś poodpisywać i postaram się wrócić ;)

Ostatnia edycja:
Olivka - taką pajdę ze smalcem i ogórem z beki to normalnie w nocy o północy :-)
Fajnie, że jednak się zreflektował ten Twój mąż i że dziecko zadowolone :)))

Kocurek - aleś Ty piękna :zawstydzona/y: made taka szczęśliwa, że ma taką kuleżankę,
piękną i mądrą :) Oleńka to w ogóle słodyczy w tej najlepszej, najczystszej postaci :-))))
I ten luzacki kuotek, śliczna dziewczynka :-D Jutro pokażę Boryskowi, niech popaczy z zachwytem :))

Bogusiu!!! Nawołujemy Cię!!! Halo, halo, halo lo lo.....

Na Boryska by się też POPACZYŁO... aaaaale NIE - MADE nas przetrzymuje :-p:-p:-p

Moja Droga, tak mi kadzisz, że się jeszcze kiedyś zachłysnę i nie wykrztuszę :eek::-D:-D

O! Coś dla Pauliny, co do Królestwa się wybrała hehe ;-)
544617_303463006388695_246619938739669_727681_236818059_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry