• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:rolleyes2: Made zero lansu, ale wyglądasz korzystnie :zawstydzona/y::-p i te spozierające ramiączko :-D

Kot!!!! Dziękujemy za tajemniczą przesyłkę :* :* :* :-D no i Ty i Ola, to to co moje oczy lubią najbardziej :tak:

Karolla Słońce :-) piersi w przód, szminka na usta i do boju, jesteś silną kobietą, radzisz sobie z trudnościami i ja w Ciebie wierzę!!! :tak::tak::tak:

no to co mi powiecie moje Robaczki wieczorową porą???:sorry:

Hehe BOO - też wyczaiłaś ramiączko..? :-p Co to dalej będzie..... :rolleyes2:

Ja już dużo nie powiem, bo mi neurony popadały już tą porą :sorry: Jak chłopczyk się ma..?

Ostatnia edycja:
oooo mój drogi Kocie , moje Boogisiowe oko zarejestrowało taki "detal" :-D:-D:-D:-p

a co do zdjęcia, to nie wiem, czy dostałam już na pocztę, bo to koleżanka robiła, na piątkowym spotkaniu z poezją :sorry: Remi był najmłodszym odbiorcą i nie bał się dźwięku wiolonczeli, na której grała nasza znajoma :tak:

MADE Ojejejej jakie cudowne cudo..!!! :szok::-):-):-):-):-)
A Borysek to fajoską tą zabawkę ma - widać, że się bardzo angażuje :-D:-D:-D

BOO piękne jest to zdjęcie, aż mnie swędzi,żeby linka MADE wstawić, ale nie moje ono i nie będę rozporządzać :sorry:

Ostatnia edycja:
MADE a właśnie, bo już miałam pytać, że skoro Maniuś w wózku, to gdzie mój Zygmuś...????? :eek::-D:-D
Wiedziałam, że gdzieś byka walnęłam :-p "Zdjencie" - zakonotować!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry