• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U nas nawet ładnie :-) Aktualnie jestem w siódmym niebie po dwóch wielkich talerzach makaronu ze szpinakiem na ostro :-):-):zawstydzona/y: i odgrzałam sobie kawkę:cool2: bo czymś trzeba teraz ten metabolizm ruszyć :eek:
Mała śpi...... :)))))))))))))))))))))))))))) na zewnątrz, a ja zaraz obok przy stole... ehhhhh tak to ja mogę sobie żyć :-p

To powiadasz, że CAROLA tak się ustroiła....? A ciekawam efektu, nie powiem :-p

I takie mam malusie pytaneczko, ale naprawdę tycie :-p

GDZIE jest KABELEK ??????????!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
echh ja się witam po spacerku i obiadku, teraz siedzę z miseczką lodów bakaliowych a mała śpi przed domem, Danio z dziadkami pojechał do mojego brata;)) a mąż rządzi w ikei i zaraz do domku wraca;))

Boogie och tam malowana zaraz;))) ja lubię małą w błękity ubierać-sama wiesz jak to podkreśla 'ten' kolor oczu;))

aha Maran- widać Majki tak mają-małe łobuziary-trzeba innych ostrzegać przed tym imieniem...no mojej małej pełno...raczkuje wszędzie, tam też się wspina, otwiera szafki, probuje wstawać przy uciekających taboretach, wstaje w wannie...och trzeba dużżżo siły do niej-gorzej jak chłopiec;)))

Ostatnia edycja:
No Ci mówię...nie wiem gdzie Ona tak się wylansowała....dzieci przecie nie mówiące jeszcze :eek: coś mi tu nie pasuje :cool: Bym Ją na spytki wzięła, ale przeholowałam z abonamentem, i mi wzięli założyli blokadę do 24.IV :szok:

No...Ci się trafiło jak tej kurze :-):-):-))))))) Zdjęcia są, tyle, że na komputerku Szanownego....i teraz mnie szantażuje :zawstydzona/y: świństewka mu w głowie, że nie będę powtarzać :-p:-):-)

PAULA - TO NIE MISIEK! TO MADE :-):-):-)))))))))))

Ostatnia edycja:
PAULA ale ja nie mam miśka, tylko Żabe Piękną Made :-p:-D:-D:-D

MADE oj... to u nas podobnie... w zeszłym tygodniu Sz. mnie zapytał, co zrobię, jak mi zsynchronizuje telefon z komputerem, a ja głupia na to "Wszystko..!!!" :eek::eek::eek: Bo byłam pewna, że się nie da... Ale się wziął zawziął... iiiii ZROBIŁ :szok: I teraz staram się prolongować obietnicę, ale nie wiem ile jeszcze się da....:eek::-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:errr:

Ooo dziękuję Made - ujęłaś się sama za sobą :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
hahahahaaaaaaaaaaaahahahhaaaa :-) PACZAJ KOCHANA....UWZIĘLI SIĘ NA NAS!!! Mój taki sam...INTERESOWNY :-p

Paula - ja to techniczne zero, a mój Szanowny bezwzględnie to wykorzystuje :zawstydzona/y:żeby nie powiedzieć BEZWSTYDNIE :)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry