• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aha Maran- widać Majki tak mają-małe łobuziary-trzeba innych ostrzegać przed tym imieniem...no mojej małej pełno...raczkuje wszędzie, tam też się wspina, otwiera szafki, probuje wstawać przy uciekających taboretach, wstaje w wannie...och trzeba dużżżo siły do niej-gorzej jak chłopiec;)))

u mnie dokładnie to samo + do tego jeszcze chodzi i próbuje drzwi otwierać :szok: Ala przy niej to była Aniołkiem... w wannie też szaleje, nieraz sie pośliźnie i zanurkuje hehehe, ale wstaje i nawet nie zapłacze ;-)

reklama
MADE mój aktualnie siedzi w wannie i mam nadzieję, że tak wymoczy te swoje yyyy interesy, że go nie będą męczyły zanadto.. :eek::-D:eek::-D:-D I mnie..!!! :szok:

WYSZEDŁ. NIE WYMOCZYŁ. TEMAT WZNOWIŁ :eek:

no dobra. przekonalam sie. quinny buzz 4. tani nie jest jak sie doliczy gondole i fotelik samochodowy ale spelnia wiekszosc moich wymagan. trzeba go jeszcze znalezc i pomacac, no i komentarze w intenecie znalezc i zle i dobre.

uff. na razie zawieszam posuzkiwanie wozka. przerzcam sie na lozeczko i wanienke. musze pomyslec z wanienka tak, zeby m tez bylo wygodnie kapac malego gada.

zmeczylam sie. ide bolec glowe dalej :-(

MADE Teraz....:eek: yyy no kazałam mu jechać do Berlina wieczorem, a nie wstawać w nocy, bo musi być tam na 9. Prześpi się nad ranem. Powiedziałam, że mała i tak budzi się co chwilę i nie naśpi się w domu :-p
Myślę, że jeszcze ten tydzień mi się upiecze :cool2:

POCZKU to wanienka pewnikem na stojaku musi być :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry