• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurteczka bardzo fajna, 2-gi rok ją noszę:)
Nieziemsko boli mnie głowa, staram się robić obiad.
Byłam na chwilę u babci...wylazła mamusia roku i nawyzywała Oliwkę od złodziejek. Powiedziała, że ukradła jej rzeczy, pytam jakie a ona, że adidasy 2 pary i ubrania...Wiecie co? Sama jej dawała przy mnie te rzeczy....
Idiotka. A Oliwce jest bardzo przykro:(((

reklama
Ja też nie...teraz sędzina nic nie zrobi bo akta są w okręgowym, przecież zażalenie złożyli na decyzję sądu :(

Ehhh niech się to skończy bo nie wiem jak długo tak pociągnę....

Idę zjeść i chyba spać...
Może przyśni mi się jakieś fajne dziecię:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciagle zle klikam tym tabletem i zamiast pisac posta raportuje zle tematy... Jesli komus cos zaraportowalam to bardzo bardzo przepraszam.

Zlamalam sie i wzielam paracetamol... Moze w koncu odetchne za chwile. M zabral sie za sprzatanie lodowki i segregowanie smieci i jest wsciekly. Nie chce mi sie na razie nawet byc w jego poblizu. Zla atmosfera.

Karola dzieki wielkie za wozkowe porady!
ja sobie 4 kolowy juz wczesniej znalazlam ale chyba tego nie napisalam. Tam zalezy jaki kraj u nich wybierzesz to jest lub nie ma - uk, usa nie ma, w ch jest. W maju pojezdzimy i go poszukamy, wedlug strony nie znajdziemy go w naszym kantonie i bedzie trzeba sie nameczyc. Ale wedlug strony nie maja zadnych oficjalnych sprzedawcow w Polsce tez :) to ciekawe :)
jak sie doda gondole to wychodzi niemalze tyle, co stokke ale przynajmniej dziecko moze spac w spacerowce.

Kocie - komoda kapielowa? Jeszcze mnei swiat nieraz zaskoczy cos czuje. Ja na razie szukam lekkiej wanienki z odplywem i do niej stelaza, bo poki nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac, to ciezko planowac wieksze meble. Ja mam zamiar dzidziocha kapac w lazience, owinac w recznik i w pokoju go ubrac - czy to zly plan?

Ide czekac na dzialanie paracetamolu.
buzi buzi

hello :))))
niedlugo kapiel malego , ale jeszcze wpadlam oki maly rozrabia obok :)
wlasnie rozmotowuje skrzynie na zabawki hehe

Kocurku eksplozja jest, ale nie sedesu - choć chyba wolałabym już ten sedes - przynajmniej byłoby wesoło....Eksplozja wirusa u nas. Maciuś od 3 dni ciągle ryczy, bo ma wysoką gorączkę, oczy czerwone jak wampir, z nosa leci na zielono, w nocy co 10 minut budzi się z płaczem, do tego pan się rozchorował i też ma gorączkę - a ja się staram wszystko ogarnąć, ale coś z powodu braku snu nerwy mi wysiadają - więc nie chcę Wam tu smęcić - bo nawet nie mam jak i kiedy :eek:

oj zdrowka duzo zycze !!
najgorzej jak dzieci choruja :(
a jak ty dajesz rade ? maz juz lepiej sie czuje ?

Tak się moje dziecko kąpie :-p

Ahaa MAM CIĘ!!!!
Zobacz załącznik 458004

I teraz CIE ZJEM!!
Zobacz załącznik 458005

Lustereczko, powiedz przecie... :P
Zobacz załącznik 458006

super sie plumka ;)
a powiedz mi jak lezy na brzuchu w wannie ( o ile lezy ;) ) to nie nurkuje ci ?
ja nie moge mojego oduczyc wsadzania buziaka pod wode i picia jej przy okazji juz nie wspomne o wciaganiu jej nosem
a ja malo na zawal nie zejde hehe

Asionek - kochana, nie pytaj... KTOŚ zapomniał, ze gar z wodą stoi na kuchence i się gotuje. I tak się gotował... całą noc!!!

oooo dobrze , ze nic sie gorszego nie stalo !! ;)

widze, ze tu dzis z ruchem gorzej niz wczoraj.

my wocilismy. wiekszosc czasu spedzilismy w sklepie dzieciecym ogladajac wozki. pan sprzedawca bardzo nas przekonywal do stokke a odwodzil od chicco (bo niby robione w chinach i maja bardzo duzo reklamacji). Mysle, ze maja jakas niezla prowizje od stokke ;-) do tego rozbawil mnie, ze nam daje super cene, 30% rabatu ale zeby nikomu nie okazywac ani nie mowic, nawet innym sprzedawcom w sklepie, bo to taka specjalna cena tlko dla nas. Jak ja uwielbiam takie marketingowe chwyty :D
tak czy siak dal nam duzo do myslenia. Ja na gondole malo zwracam uwage, bo to na chwilke tylko, w stokke do spacerowki mozna juz 4 miesieczne dziecko wsadzic. Spacerowka wazy 10,5 kg i sklada sie super szybko (przynajmniej pan jak pokazywal to wygladalo fajnie) a teraz czytam opinie nt tego wozka i juz mi sie odechciewa. kupie chuste i bede w chuscie Zosie/Pana nosic, bo z tymi wozkami juz mam dosc. Nie da sie zrobic kurka wozka idealnego? ja piernicze... takie trudne? zeby byl lekki, latwo sie skladal, mial przestrzen do przechowywania nie kosztowal fortune i jeszcze kilka innych bajerow.. moze byc nawet brzydki i dostepny tylko w panterke lub helo kitty - w nosie mam jak wyglada tylko niech bedzie funkcjonalny. ja piciu.

a moze Jogger :)
ja teraz bede brac City mini
jest tez nowosc City mini GT , ma lepsze kolka i regulowana raczke :)

plusem jest , ze wazy naprawde malutko i sklada sie doslownie jedna reka i w jednej calosci co dla mnie bylo najwazniejsze , zebym mogla sama sobie poradzic trzymajac dziecko na reku
no i do samochodu wejdzie kazdego , bo jest po zlozeniu mniejszy od maclarena tak zachwalanego :)

mozesz gondole zamontowac i foteliki samochodowe nie tylko maxi cosi :)

masz teraz tez wersje z 4 kolkami
tutaj filmik maly Baby Jogger City Mini Video - YouTube to jest wersja chyba z 2011 teraz juz jest 2012 :)

albo wersja juz wogole z ful opcja chyba ich ma 16 !! jest jak dla mnie rewelacyjny !
tez Jogger Select 2011 Promo BABY JOGGER CITY SELECT Wózek 16 OPCJI (2281775865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest super jak sie planuje 2 dziecko :) ja zaluje , ze wczesniej o nim nie wiedzialam !!Baby Jogger City Select Video - YouTube

opinie na necie ma bardzo dobre :)

ale slodziaczek :)))

Made, wrzucę dziewczynom fotkę, niech tysz mają:)))
I malucha z cycem moim :))) No i nas wszystkich z maluchem...cudowny:))) Spał na rękach.
A jego mama bardzo dziękuje za rzeczy:)

Zobacz załącznik 458315Zobacz załącznik 458316Zobacz załącznik 458317

nie no Karola rewelka ;) i ty twierdzisz , ze masz maly biust !!!
super i maluszek cudny :))))

hej ja sie czuje, nie specjalnie, zarowno fizycznie jak i psychicznie, dlatego nie spece i siedze w krzakach.

pisalam do Zizi jest od 2 tyg na zwolnieniu, ma mdlosci, jest zmeczona i nie daje rady przy kompie wysiedziec.okazalo sie tez ze ma cukrzyce i nadcisnienie.

reklama
Wiola - kurczę...jeszcze troszkę i odpoczniesz. Końcówka ciąży do lekkich nie należy. Buziaki Kochana :))))
Pozdrów Zizi jeśli możesz, ja też miałam ciężkie pierwsze tygodnie, ale jakoś podołałam, Ona też da radę. Kciuki zaciskam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry