• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok, Quinny Buzz 4 jest na oficjalnej stronie. I 4 koła są w zestawie...niektórzy cudują i do 3-ki doczepiają koła przeznaczone do 4-ki.

Quinny | Buzz 4

Proszę, link powyżej.
Najlepiej znajdź na stronie Quinny sklepy gdzie można je sprawdzić itp. Bo najważniejsze aby TOBIE odpowiadał:)))

Made, wrzucę dziewczynom fotkę, niech tysz mają:)))
I malucha z cycem moim :))) No i nas wszystkich z maluchem...cudowny:))) Spał na rękach.
A jego mama bardzo dziękuje za rzeczy:)

Zobacz załącznik 458315Zobacz załącznik 458316Zobacz załącznik 458317

MADE hahahaha :-D

POK super są komody kąpielowe przeróżne :tak: Ja mam taką z odpływem wody właśnie, ale nie zastosowałam udogodnienia ni razu, bo..... mi było niewygodnie :-p Jeśli ma być naprawdę lekko to musi być wanienka na stojaku oraz obok przewijak czekający z ręczniczkiem - nie kupuj komodo-przewijaka raczej :sorry: bo trzeba po kąpieli trzymać dziecko jedną ręką, a drugą nakładać przewijak na wanienkę, a to nie jest łatwe...

CAROLA o matko! NIE - o madonno z wielkim CYCEM :szok::-D:-D:-D Faktycznie Ci urósł cholewcia fju fju :-p A mały przezabawny :-) Ślicznie wyglądacie :sorry:
Uwielbiam takie militarne kurteczki i w ogóle taki styl :tak:

Koleżanki - u mnie słońce :rofl2:

Ostatnia edycja:
Made a bo go ochrzaniłam i jest ok:)
Poza tym szok, wszedł ze mną, dziecko za rączkę trzymał i jeszcze do zdjęcia się dał namówić...zwykle to on od obcych dzieciów 3 kroki w bok... :)))
A mały cudny...

Kocurku kurteczka z Tchibo z outletu, 30zł :)))
A cyce...nabrzmiałe i zaraz muszę chyba większy stanik przynieść:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry