• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia,hehe dobra ta twoja agentka;)))
a u mojej podejrzewam złe feng shui łóżeczka;)))

oki, to się chwilowo żegnam, biorę dzieci, małą w chustę i idziemy łąkami na spacer do mojej babci,która ma małe kurczaczki;)))

papa do później!!

wiolka :* oby poród był lekki i szybki :* no a końcówka to naprawde męczaca jest, ale Tobie to już bardzo mało zostalo :) a macie imie dla synusia?
monia nie ma sie co stresować gadaniem innych widać, że Wiki świetnie sie rozwija a że niektóre umiejetności opanowuje troszke później to i co z tego, kaze dziecko w swoim tepie sie rozwija :) dopiero to wszystko sie wyrównuje jak maluchy zaczna gadać hehehe... a i tak kazdo dziecko inne i jedne wola wierszyki i piosenki a inne cyfry i literki ;)
made Twoje dzieci śliczniutkie - to po mamusi bom Cie tez widziała gdzieś na jakichś fotach toż śliczna z Ciebie kobieta :)

zupa mi sie gotuje to wpadłam poczytac co u Was póki jeszcz dużo nie napisałyście ;)

....poprasowałam :eek: i już nie mam siły.....a to jeszcze nie wszystko :szok: W międzyczasie dostałam przesyłkę....PRZESYŁKA TO ENERGETYCZNA I FANTASTYCZNA :))))))))))))))))))
Kocurku :*:*:*:* z całego serca dziękujemy :))))))
Misio non stop przebierany....hehe :-) zabawa pierwsza klasa. Przesyłam Mańkowe uśmiechy :-D;-D:-D:-D))))
Nastolatki nie ma, ale jak wróci, pewnikiem ZWARIUJE ze szczęścia. Jesteś CU DO WNA!!! Z całego serca i wszyscy razem DZIĘ KU JE MY :*

hej :)

wiola - kciuki trzymam za szybki i lekki. informuj nas tu na biezaco co sie dzieje. i dzieki za info o rureczce!

karola - wyrwij chwasta - za darmo i po bolu! mowie Ci z osemka jak sie raz zacznie, to konca nie ma. wiem czemu chcesz zachowac ale tak z tylu nikt nie zobaczy kochana ;-) a po wyrwaniu poboli odrobine dzien-dwa i po sprawie.

monia bardzo sie ciesze, ze moglam po przebudzeniu takiego radosnego posta przeczytac. Brawo dla Wikusi!
co do wozkow, to jest jakas studnia bez dna, rzeka bez konca...

zlamalam postanowienie i wieczorem znow sie za wozki zabralam i co? quinny buzz4 musi teraz walczyc z bugaboo cameleonem :-D wygrywa bugaboo ale z mala przewaga, bo z tego co widze, to sklada sie duzo bardziej upierdliwie niz quinny. karola ​co myslisz wozkomaniaku? :)

Pok nie mogę wyrwać 8 bo tyko 7 mi zostanie...a jak ją szlag trafi?

Bugaboo bardzo, bardzo mi się podoba, nie jeździłam ale wiem, że jest fantastyczny.
Quinny lepszy jeżeli chodzi o składanie ale przy Bugaboo można to wyćwiczyć no i koła...lepsze koła ma Quinny na polskie drogi...ale Ty u Siebie chyba nie masz problemów z dziurami jak stodoła w chodniku? :)))

Aaaa i jeszcze jedno...wzrost:))) Quinny (moje osobiste odczucie) nie nadaje się dla niskich i szczupłych osób...wydaje mi się, że jest zbyt ''potężny'' mimo, że nie jest taki wielki...takie moje widzi misię:) Widziałam kilka osób poniżej średniej wzrostowej i nie wyglądało to dobrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas chodniki rowne, bruk rzadko. A mi sie wlasnie wydaje, ze cameleon ma lepsze kola niz quinny, te tylne sa takie duze porzadne. nie pamietam tylko czy cameleon ma pompowane, bo quinny z tego, co pamietam ma piankowe 9co mi bardziej odpowiada).

co do zeba naprawde radze Ci sie pozbyc tej osemki, bo bedziesz na nia kase wydawac jeszcze miesiac dwa a potem i tak powiedza Ci, zebys wyrwala. rozumiem, ze 6 nie masz, tak? to dbaj ladnie o te 7 i bedzie dobrze :) moja mama chyba ma identycznie i caly czas zal jej pieniedzy na porzadny implant i teraz dentystka jej zaproponowala jakis sposob, ze prawie tak samo jak plombe, w to puste miejsce (ale nie pamietam dokladnie o co chodzi). dentystka w gdansku, wiec moge dac Ci namiary jakbys kiedys potrzebowala.

Pójdę dzisiaj i zobaczę co powie ten chirurg. Jeżeli każe nastawiać się na długotrwałe leczenie bez 100% pewności suksesu to przemyślę wyrwanie.
Dzięki:))
Wieczorem będę robić analizę obu wózków :)

dzieki Karola :) czekam z niecierpliwoscia na Twoja analize.
tak sobie teraz czytam o tym bugaboo i ma duzo mniej zlych opinii niz quinny buzz. tyle, ze mam pewne obawy, ze opinie o buzzie dotycza tego starego, a nie nowego (a roznic jest dosc duzo).

a! Karola - o co chodzi z kubelkowym siedzeniem spacerowki. ja kubelkowe to znam fotele w sportowych samochodach ale nie wiem na ile jest to to samo. i co w tym zlego, ze spacerowka ma kubelkowy fotelik?

edit
znalazlam! bugaboo tylne kola ma piankowe (te duze), a przednie (male) gumowe, obrotowe z mozliwoscia blokady.
uff.

reklama
Kubełkowe np w Quinny jest super bo rozkłada się do leżenia i dziecko leży w nim płasko. Tak jak widać na tym zdjęciu:
Zobacz załącznik 458567
A niestety nie wszystkie wózki mają tą opcję :))) Dlatego tak psioczą na to kubełkowe siedzisko, bo dzieci są w pozycji półleżącej. Ale jak dla mnie jest cudne.
I wiesz...dużo razy widziałam w Hiszpanii, że ludziska nie kupowali gondolki tylko w tym siedzisku wozili niemowlęta i w foteliku :)

Pok na Facebooku jest stronka Quinny Usa, świetne informacje dają :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry