• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - to jest drugi wózek, który mi się podoba równie mocno jak Quinny :))) Śliczny jest! A powiedz....jakie nastroje we Francji w związku z wyborami?

no mi sie tez podobaja i juz sie doczekac nie moge az moj przyjdzie :)
a nastroje nie wiem normalne :) pewnie bedzie sie dzialo w nastpenym tyg kiedy to wybiora nowa glowe panstwa :)

hej ja sie czuje, nie specjalnie, zarowno fizycznie jak i psychicznie, dlatego nie spece i siedze w krzakach.

pisalam do Zizi jest od 2 tyg na zwolnieniu, ma mdlosci, jest zmeczona i nie daje rady przy kompie wysiedziec.okazalo sie tez ze ma cukrzyce i nadcisnienie.

trzymaj sie Wiola !! ty juz wsumie to na wylocie , ze tak powiem jestes :)
ja jakos rodzilam w 37tc :)

biedna Zizi , pozdrow ja !!

ASIONEK jaka cudna fotka na fb :-):-):-) Pokazałabyś niemającym fejsa :-p

ladnie to tak kablowac ? ;)))
ktore to zdjecie ?? z dzisiaj ? zaraz poszukam i wkleje dla Made specjalnie :)

potwierdzam-rocznik 2011 to jakaś wadliwa seria maluchów;))) pod względem spania;)))

hehe zebys wiedziala :)
na pazdziernikowkach to chyba z dwoje dzieci spi normalnie , reszta ma wieczny problem :)))

Spałam...
Wstaję, paczam a tu mail na Facebooku od znajomej, dobrej znajomej...Poryczałam się :-(
Słowo w słowo...żadnego wstępu... :
''
ty karo,ale ty to chyba troche za duzo jesz ,czy co ci sie stalo ja cie nie poznaje...''

wez nie placz tylko skasuj "znajoma"
no chamstwo to malo powiedziane :/ szok !!

a6ggC.jpg

EX8fz.jpg

UkNaL.jpg

reklama
Cześć:-)

Asionek, śliczny chłopczyk:tak:

Caroline, nie przejmuj się koleżanką...
nie ważne jest to ile ma się kg, a to co ma się w środku:tak:
a zresztą są kobiety szczupłe, które o siebie nie dbają i wyglądają jak wygladają:eek: a Ty wyglądasz super:tak:

Ostatnia edycja:
oooo Ewcia! dawno Cie nie widzialam! co slychac kochana?

kocie czarny co do klamstw, srodkow do celu itd. to blagam oszczedzcie mnie dzisiaj. juz nie ta pora i wozki mnie wymeczyly. generalizujac to klamstwo jest ok jesli nikomu nie szkodzi ale musialabym to jeszcze przemyslec :-D:-D:-D

asionku - dzieki za wozek. nie znam tej marki ;/ a ze stereotypy w mojej glowie sa silne, to nie wiem czy bym mogla w pelni zaufac amerykanskiej produkcji ;-) musze poszukac jeszcze wiecej na jego temat, bo w tym linku nie bylo np informacji czy siedzisko moze byc w obie strony montowane i czy w obu pozycjach sie rozklada (lub czy raczka jest przekladana ale wyglada jakby nie byla).
cudny chlopak z Nataniela! i jaki wesoly!

karolu - najwazniejsze czy Ty sie dobrze ze soba czujesz czy nie. jelsi dobrze to w nosie miej takie komentarze ale wydaje mi sie, ze tak Cie zabolal, bo bys chciala troche inaczej wygladac. Ja zawsze biore przyklad z kolezanki, ktora do szczuplych chyba nigdy nie nalezala a jest tak niesamowicie sexowna, piekna i pewna siebie kobieta, ze tylko przyklad z niej brac! zatem wszystko zalezy od wlasnej samooceny. glowa do gory, piers do przodu i wszystko bedzie dobrze ;*

i cos mialam jeszcze...

a! wiolu sciskam Cie mocno, jeszcze troszke tylko... badz dzielna i marudz tu ile chcesz!
i dzieki za info od zizi - bidula. powiedz jej, ze absolutnie rozumiem, tez przez ten syf przechodzilam, wlosy rwalam, plakalam, jeczalam i mialam dosc. przechodzi, bedzie lepiej. bidula.

rurka - buzi

probuje znalezc jakies opinie uzytkownikow buzza ale sa tylko takie dotyczace trzykolowego i to przed zmianami... zalozylam temat na forum, moze ktos sie znajdzie.

do jutra!

Cześć:-)

Asionek, śliczny chłopczyk:tak:

dzieki ;)
a co tam u was slychac ? :)

asionku - dzieki za wozek. nie znam tej marki ;/ a ze stereotypy w mojej glowie sa silne, to nie wiem czy bym mogla w pelni zaufac amerykanskiej produkcji ;-) musze poszukac jeszcze wiecej na jego temat, bo w tym linku nie bylo np informacji czy siedzisko moze byc w obie strony montowane i czy w obu pozycjach sie rozklada (lub czy raczka jest przekladana ale wyglada jakby nie byla).
cudny chlopak z Nataniela! i jaki wesoly!

!

no smieszek moj maly ;) niedlugo taka buzka usmiechnieta bedzie ci witac z rana :)

co do wozka to ja przewrtowalam wszystko co sie dalo na necie na jego temat i ma same pozytywne opinie ;)

city mini siedziska przekladanego , ani raczki nie ma
select juz tak , siedzisko mozesz przekladac i w kazdej pozycji rosklada sie na plasko

wiec jak dla ciebie to wybralabym Select :)

masz na gazeta. pl forum i tam mase info chyba o kazdym mozliwym wozku :)
tam laski sa zwichrowane na punkcie bryk dla maluchow i sa takie co maja po 5 w domu !! sa tez pracujace z wozkami i info daja super rzetelne :)

w wyszukiwarke wpisujesz sobie dany model i milej lektury :)

nic konkretnego nt nowego buzza tam nie znalazlam.
wpadl mi za to teraz w oko bugaboo cameleon - skladanie ma skomplikowane ale poza tym spoko chyba.

Cześć:)
Oczywiście nie nadrobię weendowego pisania waszego...
Asionek na Nata się załapałam:) CUD!!!! nic tylko całować!!!!

Pok oj pamiętam temat wózkowy....Ja mam Tako i jestem bardzo zadowolona, nawet na spacer na łąki możemy z nim chodzić:) jeśli mogę dać jakąś wskazówkę - to koniecznie kup ze skrętnymi przednimi kolami z opcją blokowania skrętu. rewelacyjnie się dzięki nim prowadzi i skręca a jak nie chcesz to blokujesz. Ogólnie to powodzenia:)

A ja sie muszę pochwalić bo strasznie dumna jestem z Wikuśki. Zrobiła się strasznie towarzyska! chodzimy na plac zabaw bo ona do dzieci che:) siada na huśtawkach i do piaskownicy chce i wogóle się bawić:) W domu ostatnio była u nas siostra ze swoją malutka to Wiki nie mogla się nagadać! Wlazły razem do kojca i Wiki dawała Lence zabawki i po swojemu tłumaczyła, a do moich sióstr chwaliła sie że ma psa (machała psa zabawka i wołała go i jak przychodził to z taka intonacją mówiła "aaaa" taka wiecie chwalącą się:))
Jeść chce tylko sama... my jemy swoje a jej trzeba na blat kłaść od krzesełka i łapkami chce jeść:)) I od nas z talerzy... wczoraj jej dałam trochę wody z flaków to zrobiła awanturę i łącznie z łyżkę zjadła z chlebkiem:)
Śpimy razem, na glonojadka czyli np dzis pół nocy przyssana spała:) ale dzięki temu śpimy całe noce (jak już odkryłam jak się wygodnie ułożyć) i wstajemy o 6":)))
A i panna nie tylko siedzi ale już wstaje... w obniżonym łóżeczku juz sie podciąga i sobie drepta:)) I mamy pierwszego siniaka:))

Dzień dobry moje miłe i milsze i najmilejsze-nieobecne :-)

Asionku - dziękuję, że wstawiłaś Nathanielka :* Jest przepiękny i taki radosny, w oczkach ma takie chochliki, które uwielbiam :-D tylko mam jedno ALE, GDZIE MAMUSIA? :-p

Olivka - nie będę komentować zachowania "dobrej znajomej" bo mogą mnie zablokować, jedyne co napiszę, to jestem za selekcją niekoniecznie naturalną :-)))) Siedź tu z nami i daj SE spokój z takimi człowiekami :)))

Zdjęć jeszcze nie mam....wciąż czekam :)

Kawki:)))
Ząb boli jak diabli, dodzwoniłam się do stomatologa-chirurga, normalnie termin wizyty z bólem takim to ok tygodnia ale facet się zlitował i mam dzwonić o 13 to postara się wcisnąć mnie dzisiaj...oby:)
Tylko boję się :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry