• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzieki dziewczyny. mnie przekonuje, ze ponoc bez znieczulenia idzie troche szybciej niz z, i mniejsze ryzyko naciecia i pekniecia bez (podobno). jeszcze mam kilka miesiecy, zeby to przemyslec :)

karola - no to lec na przeswietlenie i sru do chirurga. a masz miec rtg tylko tego jednego zeba czy panoramiczne? bo moze by ci przy okazji wyrwal wszystkie osemki? i po klopocie ;-) brzmi strasznie ale ja sie lepiej czylam po lutownaiu trzech osemek niz jak mnie jedna bolala, bo chorowala. ble ble ble. fuj fuj fuj. trzymam kciuki, zeby bylo dobrze!

reklama
Wypisali nas na 2 tyg, w 37 tyg mamy się zgłosić do cięcia. Usg z dzisiaj ok, wody w normie, ktg 2x w tyg, kontrola u gina za tydzień. Mamy pić, leżeć i sie nie stresować a w razie co natychmiast do szpitala.
Dziękuję kochane za wszystkie smsy, kciuki i ciepłe myśli, jesteście kochane i bez Was na pewno nie dałabym rady :zawstydzona/y: wielki buziak dla każdej z osobna i wszystkich razem!!!!

kAROLA :-kiedys udzielałam się jako MIkusia - początkiem zeszłęgo roku wiec masz prawo mnie nie pamiętać :)

pozdrawiam Was wszystkie

Rurka- już niedlugo... trzymam za Was kciuki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry