• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka ostatnio jak byłam na znieczuleniu dentystycznym to tak sobie powiedziałam: muszę napisać do Lulecki :))))

reklama
rureczka:-) czesc kochana

Iwa mi wlasnie zasnela:szok:w szoku jestem bo przestala juz spac w dzien a dzis sama chciala.pol dnia bawila sie przewijakiem, maskorkami od maty edukacjnej i palakami(tez od maty), polozyla sobie lalke na przewijak i zajmowala sie dzieckiem swoim:-D.

maran , przepraszam mialam odpisac i zapomnialam:zawstydzona/y:. nie mamy jeszcze imienia dla malego:-pjakos nic nam nie pasuje, jak sie malenstwo urodzi to sie wtedy pomysli. za to wiem jak corcia by miala na imie -Ewa.:-D

wiola hehehe to trzeba Wam jeszcze jednej dziewczynki :) jak chłopczyka odchowasz... ja mialam zawsze tylko imiona dla chłopców bo dziewczynek w ogóle nie brałam pod uwage a tu 2 dziewczynki mi sie trafiły ;) no i dla Ali Adam imie wybrał a dla Mai ja...

maran na chwile obecna mowie ze 2 i warsztat zamykam, niechce wiecej dzieci.
u nas mial byc chlopiec Kacper a urodzila sie Iwa, teraz tez ma byc niby chlopiec a ja cos w to usg uwierzyc nie moge choc no niby gin mi jajeczka pokazywal...teraz Kacper juz mi nie pasuje bo to bylo imie dopasowane do poprzedniej ciazy i dziecka , myslalam o Igorze, Oskarze, Adamie, Janku(jezeli urodze 27 kwietnia w dzien urodzin mojego taty Jana , to zapewne bedzie maly Jas)...znajac mnie jak juz urodze to wpadnie mi do glowy calkiem inne imie i juz zostanie:-D

Ostatnia edycja:
wiolka ja tak samo mialam z tymi imionami Ala miała być Tobiaszem a Maja Jasiem, ale teraz to już więcej sztuk nie chce te 2 mi wystarczą... a Adama kolega ostatnio do niego wypalił: "a nie chcesz jeszcze raz spróbować?" taaaa sobie pomyslałam, spróbować a co jak sie "próba" okaze znowu dziewczynką hehehe reklamacji nie ma :-p zresztą ja już zmeczona jestem byciem w domu z dziećmi, wiec jak na razie mówie NIE, nie planuje, no wiadomo jak Bóg da to sie wychowa i kochać sie będzie niezaleznie od płci, ale ze swiadomością starania sie o kolejne tego nie zrobie ;-)

Maran ja podobnie jak ty na 2 poprzestanę...jakoś za dużo chaosu wokół;)))

aha Pok ja tez rodziłam bez znieczulenie, tzn. przy Danielu dali mi jakieś lekkie przeciwbólowe a przy Mai nawet z tym nie zdążyli, ale żadnego zzo czy coś nie było

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry