• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maran ja mowie tak samo , dwojka jest planowana i wystarana a kolejne dziecko jezeli bedzie to chyba jedynie wpadka ...narazie taki mam tok myslenie ale nie zapieram sie ze np za 3 lata nie stwierdze ze chcialabym jeszcze jedno dziecko.

lilus:-*

reklama
rureczka!!!!!!!!!!! babolu Kochany :*
Czego nie pisnęłaś made, że wychodzicie? :-p Oj jak się cieszę :-):-):-)
BUZIAKI SŁODZIAKI :* i raz jeszcze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :))))

A Kuotek to SE chyba poszedł tatuaża zrobić, no cały dzień Jej nie było :eek: zaczynam się niepokoić....

BOOGI! A Ty napisz coś, bo za Tobą też się mocno stęskniłam :-)

Ostatnia edycja:
witajcie !

wieki mnie nie było i raczej nie ma możliwości nadrobienia takiej ilości stron.

Mam pytanko odnośnie spania-usypiania. od jakiegoś 1,5 tygodnia mamy PADACZKE, nie ma zasypiania w łóżeczku a i nawet usypiania na rękach-krzyk niesamowity. w ruch poszedł wózek:szok: jestem przerażona. pomocy...

ściskam wszystkie i każdą z osobna:sorry:

Mlodam to pewnie lęk separacyjny albo ząbki - daj jej tego, czego jej potrzeba - a na pewno będzie wkrótce lepiej!

Made kochana - wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :-) A generalnie to dziś nie powinnam się za dużo odzywać, bo coś moje nerwy wciąż nie te - nawet się popłakałam jak babka na ulicy mnie wyzwała, że sumienia nie mam (a jechałam z Martynką, która niestety płakała w wózku - wyjąć jej nawet nie miałam jak, bo deszcz padał). A chorowitki dalej chorują - na szczęście Maciuś już dużo dużo lepiej! No i mam pomoc mamy. Sama to zasypiam na stojąco przez większość dnia.
I wielka szkoda, że nie widziałam Mańka po fryzjerze - na pewno super wygląda!

Jestem.
Chirurg powiedział, że ząb do wyleczenia bez większego problemu, mam brać antybiotyk i wrócić 15.05 :eek:, no chyba, że nie przestanie boleć to zgłosić się.
Wzięłam antybiotyk i jakiś litościwy aptekarz wcisnął mi w rękę ampułkę Pyralginy, wypiłam i czekam na efekt...ale paskudztwo, bleeeeeee.

I trzymajcie &&&& bo o 19 idę na siłownie:) Pierwsze zajęcia ''płaski brzuch'' i trenerka ma mi dobrać odpowiednie dla mnie, zwłaszcza ze względu na kręgosłup chory. Dam radę :)))

reklama
mlodam nie wiem co ci poradzic, chyba musicie to przeczekac poprostu. moja Iwa od zawsze tak miala , bylo dobrze slicznie spala a nagle okres tygodnia,czasem lepiej co chwile budzi sie w nocy z placzem.nawet teraz tak ostatnio miala.duzo sily zycze:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry