• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko :happy: jesteś jeszcze w całości i Zuzinek w brzuszku, uffff... :sorry: dużo strachu było, ale trzymacie się cało!!! Najważniejsze, proszę ugłaskać Zuzinka i odpoczywać, odpoczywać, odpoczywać :tak::tak::tak::tak:

Made :rofl2: jesteś kochana :* :* :*

Kocurek w żagielek lekko dmucha, ale leciutko, tycio, no czasem bywa :zawstydzona/y::sorry:

Lilu Łomża STOP lubi STOP Toruń STOP !!! :-D:-D:-D

Karola :sorry: ja myślę, że powinnaś walczyć dalej, nie przejmować się z takim wstępem, przecież Ty jesteś odważna i nie nic Tobie nie straszne :tak: Kochana nie poddawaj się, Boogie kibicuje i trzyma mocno kciuki, żebyś walczyła dalej!!!!! :tak::tak::tak:

Paulina może żyły wodne trzeba sprawdzić w Twoim domu :-p;-):sorry::laugh2:

Boogie nie śmie****ta - M. ma pożyczyć różdżkę od kolegi do sprawdzania tego...bo ogólnie wiemy że dom jest na żyle wodnej, tylko nie wiemy gdzie dokładnie to cholerstwo jest...

Boogie wiesz co ja bym dała żeby wiedzieć co się dzieje z moją córką????????????gdybym znała tylko przyczynę to stanęłabym na głowie żeby jej pomóc-a zresztą chyba każda matka tak ma...wybacz ale po 9 mies. człowiek zaczyna wysiadać...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry