Czarny Kocur
Made by Made :*
RURECZKA ......... ale CZEMU właściwie Bilona.....?????????????????? 
MADE na ksero jutro odcisnę dla Ciebie

MADE na ksero jutro odcisnę dla Ciebie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kcesz ?

))))))
Zobacz załącznik 459553
Biorę wszystkie!!! 
Asionek jak dodam startej mozarelki to też fajny sosik jest gęsty, wolę jednak z samym żółtkiem. Jadłam już różne ale robiłam pierwszy raz i bardzo mi ten przepis pasuje.
Za chwilę wrzucę dzisiejszy obiadek))
Oooo, jest:
Gotujemy czarujemy: Pierś faszerowana z puree i sałatką z rukoli
tak tylko, zeby wyjasnic - ja chce cameleona, nie beeniby niewiele roznic miedzy nimi ale jednak...
u nas z tym znieczuleniem jest tak, ze oni z dobrej woli, skoro kobieta powiedziala, ze nie chce, a wiadomo, ze jak zacznie bolec to wiekszosc zacznie prosic o znieczulenie ale przeciez nie chcialy, to trzeba je wesprzec... eh niby dobrze a jednak czasem zle ;-)
a co do za kolacje rureczka robila, bo mi przemknelo? coz to coz to?
edit
o carbonarze jeszcze mialam. ja uwazam, ze najlepsze sa penne, bo pieknie do srodka rurek sosik wchodzi i sie pancetta zahacza - i o to chodzia makaronu "spaghetti" w ogole nie lubie ;/ ale tez chyba jestem troche spaczona przez wloszke, nauczycielke wloskiego, ktora nas uczyla jakie typy makaronu nadaja sie do jakich sosow i dlaczgeo i co i jak. i nie wiem czy tez tak macie ale makaron w kazdym ksztalcie i nawet o milimetr szerszy niz poprzedni smakuje zupelnie inaczej
ja kocham makaron i gdyby nie m, ktory lubi roznorodnosc, moglabym jesc codziennie.
Dzień do bry!!!
Zostawię trochę cukru, bo Remi właśnie wyruszył na wycieczkę, do miasta zwanego Białymstokiempotocznie Śledziowo
![]()
Zobacz załącznik 459363 dziecko Strzała
Zobacz załącznik 459365Samodzielność
Zobacz załącznik 459366Służy porządku domowego
Zobacz załącznik 459367![]()
dzien dobry:-)
pomeczylo mnie 1,5 h i przeszlo, powiem wam ze te skurczybyki przepowiadacze coraz bardziej intensywne sie robia
a ja potrezbuje czegos co bede mogla postawic na dnie szafy i trzymac tam skarpety, rajstopy,majty Iwonki. bo w swoich meblach nie ma szuflad a musze ja wykolegowac z komody w sypialni bo nie mamm gdzie wlozyc skarpetek , czapek itd dla malucha . a maly bedzie spal w sypialni wiece lepiej niech jego *******y z nami sa.
szukam juz od jakiegos czasu jakichs pudelek ale nic mi nie pasuje
a my wlasnie wrocilismy i mam maly zal... bo stwierdzam ze bardzo dobrze mi u rodzicow byloai jeszcze filutek 5 miesieczny
: