• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
reklama
hej ;)

ufff slonce mamy znowu :))))
maz na wieczor do pracy poszedl , maly spi wykonczony , a ja nadrobilam was :)

Asionek jak dodam startej mozarelki to też fajny sosik jest gęsty, wolę jednak z samym żółtkiem. Jadłam już różne ale robiłam pierwszy raz i bardzo mi ten przepis pasuje.
Za chwilę wrzucę dzisiejszy obiadek :)))

Oooo, jest:

Gotujemy czarujemy: Pierś faszerowana z puree i sałatką z rukoli

tez wole zolty ser :)
kiedys robilam bardzo poobne piersi , ale z suszonych pomidorow farsz :)
widze sie rozkrecilas z pichceniem :)

tak tylko, zeby wyjasnic - ja chce cameleona, nie bee :) niby niewiele roznic miedzy nimi ale jednak...
u nas z tym znieczuleniem jest tak, ze oni z dobrej woli, skoro kobieta powiedziala, ze nie chce, a wiadomo, ze jak zacznie bolec to wiekszosc zacznie prosic o znieczulenie ale przeciez nie chcialy, to trzeba je wesprzec... eh niby dobrze a jednak czasem zle ;-)
a co do za kolacje rureczka robila, bo mi przemknelo? coz to coz to?

edit
o carbonarze jeszcze mialam. ja uwazam, ze najlepsze sa penne, bo pieknie do srodka rurek sosik wchodzi i sie pancetta zahacza - i o to chodzi :D a makaronu "spaghetti" w ogole nie lubie ;/ ale tez chyba jestem troche spaczona przez wloszke, nauczycielke wloskiego, ktora nas uczyla jakie typy makaronu nadaja sie do jakich sosow i dlaczgeo i co i jak. i nie wiem czy tez tak macie ale makaron w kazdym ksztalcie i nawet o milimetr szerszy niz poprzedni smakuje zupelnie inaczej :) ja kocham makaron i gdyby nie m, ktory lubi roznorodnosc, moglabym jesc codziennie.

ten twoj tez super wybor :) a jaki kolorek bedzie ?
dlatego lepiej mowic , ze sie chce , albo nie wiem :) na sile nie wcisnac , ale okno otwarte w razie co :)))

musze zrobic z ta penne kiedys skoro tak zachwalasz :)
makarony uwielbiam !! moglabym codziennie jesc z czym innym rzecz jasna :)

Dzień do bry!!! :-D

Zostawię trochę cukru, bo Remi właśnie wyruszył na wycieczkę, do miasta zwanego Białymstokiem :-D potocznie Śledziowo :-D
Zobacz załącznik 459363 dziecko Strzała
Zobacz załącznik 459365Samodzielność
Zobacz załącznik 459366Służy porządku domowego :-D
Zobacz załącznik 459367:cool2:

wow widze juz wyrusza na podboj swiata :) slodziaczek !

dzien dobry:-)
pomeczylo mnie 1,5 h i przeszlo, powiem wam ze te skurczybyki przepowiadacze coraz bardziej intensywne sie robia:dry:

a ja potrezbuje czegos co bede mogla postawic na dnie szafy i trzymac tam skarpety, rajstopy,majty Iwonki. bo w swoich meblach nie ma szuflad a musze ja wykolegowac z komody w sypialni bo nie mamm gdzie wlozyc skarpetek , czapek itd dla malucha . a maly bedzie spal w sypialni wiece lepiej niech jego *******y z nami sa.
szukam juz od jakiegos czasu jakichs pudelek ale nic mi nie pasuje

mnie tez juz niezle meczyly te przepowiadacze na koncowie :/ oby szybko poszlo !! :))))
a w ikea nic nie znalazlas ? tam sporo takich specjalnych pojemnikow i innych jest :)

a my wlasnie wrocilismy i mam maly zal... bo stwierdzam ze bardzo dobrze mi u rodzicow bylo ;) ai jeszcze filutek 5 miesieczny :) :

poworty zawsze sa ciezkie ..
slicznych masz synkow :)))

ide jesc :)))

aha Pok Rureczka pisala o jajkach na twardo , salatka z pomidora , zodkiewki , ogorasa ze smitana i do tego buleczka z maselkiem :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry