• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jakie piękne KUOTY :rolleyes2: Napaczeć się nie mogę :zawstydzona/y:
a Ola to znowu ściąga ciapećkę :-p:-) Urocza taka....Kochana :*

rureczko! Miałam esemesa właśnie pisać....jak się czujesz?

Kocie ale wróć bo Twoje towarzystwo też bardzo bardzo lubię:-)

Made a dzisiaj nad wyraz dobrze i nawet nie marudzę:szok: od wczo wieczorem dużo lepiej mi się oddycha, wreszcie mogę normalnie powietrze nabrać, to szok jakiś albo inne czary:-)
Miałam pakować walizkę do szpitala i się zebrać nie mogę :zawstydzona/y: jakoś tak nieprzyjemnie mi się kojarzy z ostatnim pobytem. Obawiam się, że w sobotę na wizycie moja ginka zarządzi powrót na patologię ciąży:-(:-(

Jak Wam dzień moja? Też macie taką śliczną pogodę? Ja chciałam iść na spacer, na lody, nad stawek i niestety... w domu się zaparli, że tylko leżeć mi wolno... pożeram więc węglowodany, fruktozy i wszystko mi w boki idzie:-D:-D

rureczko - jeśli chodzi o oddech, to tak jest pod sam koniec, dzieciątko zeszło niżej i uwolniło Ci przeponę :-))) Fantastyczne to uczucie :tak: pamiętam jeszcze :))) Co do bzu....ZAPRASZAM DO MNIE rośnie tuż pod moim oknem ;-) wczoraj pogoniłam dzieci, bo mu gałązki obrywały....zrobię zaraz zdjęcie :)))))

ale zazdroszczę... uwielbiam ten zapach!! my za oknem mamy ogródki działkowe i też wieczorami pachnie :))
Co tam Twoi chłopcy robi? oczywiście młodsi, bo munż czytałam sofe zalał:-D

Borysek się wozi w wózku i z tego co widzę zadatki ma na Nerona :-)))
A Igorek jeździ ciężkim sprzętem i szuka paprochów na dywanie hehe :-D
Wesoło jest :))))))) O ósmej już byliśmy na huśtawkach, mam zdjęcia :-p ale teraz nie wstawię, bo Szanowny będzie marudził :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry