• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola niedlugo osiągniesz wymarzoną wagę, po drodze dzidziuś się trafi i będziesz jadła czekoladowe lody litrami:-D

Asionkowe nogi tez widziałam i aż głupio mi się na moje baleroniki zrobiło:eek:

A ja mam dzisiejsze udka w telefonie :-p Szanowny zrobił :)))))
Wyślę do Kuotka, może Wam pokaże :-):-):-))))))
Albo spróbuję zastosować ten nowy program, co to mi Szanowny zainstalował....może się uda :)))) Czekajta....

Eee...nie mam kabelka :eek: wziął i zniknął...
Asionek!!! Poka made udeczka :-p niech i mnie skręci z zazdrości :)))))

Ostatnia edycja:
Kocie :)))
To murzynek Dukana:)
Jaja, skrobia kukurydziana, kakao odtłuszczone, słodzik, proszek do pieczenia....

To zamiast mąki w celu zagęszczenia...może ma coś innego niż mąka zwykła? I można go przełożyć kremem jogurtowym... :)
Mam przepis na nutellę light, babeczki, naleśniki, omlet, lody:) Będę sukcesywnie robić:)
A zaraz zabieram się za bułeczki :)

Doczytałam, że to co innego niż mąka kukurydziana te skrobia kukurydziane ale uważnie z tym bo to węglowodany... do ciasta poszły 4łyżki:) A ciasto to 4 porcje, na 4 dni:) dla naszej dwójki na 2 dni:)

reklama
Skrobia kukurydziana jest zwana inaczej maizena. Jest polecana w diecie Dukana zamiast mąki. Można ją kupić w sklepie ze zdrową żywnością. Ma biały kolor i nie ma wyraźnego smaku. W diecie Dukana dopuszczalna jest miej więcej jedna łyżeczka skrobi kukurydzianej dziennie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry