• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczko - nie wiem....bo jakoś rano dzieciów nie ma :-) Jak jest sam to nie ma problemów :) Dzisiaj byliśmy na innym placu zabaw, troszkę dalej od nas, ale za to z większą ilością huśtawek, i do czasu jak mu nie przejdzie egoizm, to będziemy tam chodzić :tak: zobaczymy....

reklama
Tak tak...niestety fruktoza to cukier jak nic :sorry:
Ale mnie o ten błonnik owocowo-warzywny głównie się rozchodzi, żeby był w diecie :tak:
Bo otrębów yyy to ja nie bardzo :eek:
A ja lubię w chlebku czy pizzy jak wczoraj :)))

Cudowna:)))

U nas od 30min burza, leje i leje straszliwie ale mało grzmotów i błyskawic a ja to uwielbiam:)))))

W związku z pogodą grilla przenieśliśmy do budynku użytkowego a jedzenie na górę do domu:)
Jadę szukać skrobi kukurydzianej bo muszę zjeść słodkiego a znalazłam przepis na murzynka Dukanowego :)))))))))))))))))))))))))

Murzynek się piecze:)
Zjadłam łyżkę odtłuszczonego mleka w proszku...chyba w życiu się tak nie cieszyłam :)))))

Made ja też się bardzo cieszę, do końca 37 tygodnia jakoś wytrzymam:-D

U Was burza, a u nas piękne słońce, bezchmurne niebo i 30 stopni:szok:

Komu lody czekoladowe?

Rurrka trzym się bo burza poszła w Twoją stronę :) U mnie już ok:)
I nie drażnij ludzi z tymi lodami...ja czekam na ciasto i zajadam krewetki z grilla:sorry: :) Mixy lata 2012 :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry