E
EEnil
Gość
Liluś ja też jem jak głupia...Dukan na szczęście szybko zapycha
A jak chce mi się jeść to biorę serek wiejski light albo jajko
Lub tuńczyka w sosie własnym 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Naprawdę uważam, że śliczna i udana z Was para
Ciasteczka dosłownie mniam mniam! 
Liluś ależ ja jadam chlebek z szynką i z serem, tyle, że jest to chlebek Dukana a serek i szynka chudePaulinka zaraz na pupę dostaniesz - ja widziałam Twoje zdjęcia i wcale się nie dziwię, że Twój mąż na Ciebie poleciał - i nadal leci! Powiem Ci szczerze, że Ty też jesteś w moim guście heheNaprawdę uważam, że śliczna i udana z Was para
Ciasteczka dosłownie mniam mniam!
A co do tej diety dukana to się zastanawiam czy można troszkę zmodyfikować i jeść to, co dukan każe plus właśnie warzywa i owoce.
Ja generalnie najbardziej lubię dietę, w której się je wszystko, tylko nie łączy się węglowodanów z białkami. Ale i tego nie stosuję, bo jednak nie umiem się obejść bez kanapki z serem czy szynką. I bez kotlecika z ziemniaczkiem. Ale jak już dieta to właśnie ta. No i ciut mnie słodyczy. Ale tak całkiem nie jestem w stanie zrezygnować...