E
EEnil
Gość
Made mąż jest chory... a on się nie da przy chorobie no i za dużo dzieciófff w domu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co temu Mężowi Twemu dolega?piekne, zdrowe, wszystko ma na miejscu i w odpowiedniej ilosci a do tego pokazalo, ze jest na 100% Zosią! wątpliwości żadnych. Posluchalismy serca, m cieszyl sie jak glupi, mi łza pedzila po policzku łzę. Emocje wielkie. Było cudownie!
Carolka no właśnie myślałam, że satysfakcja z uczciwości mi wszystko wynagrodzi - a tymczasem jest mi przykro, bo moje marzenie przeszło mi koło nosa...I jeszcze co z kim rozmawiam to wszyscy mi mówią, że źle zrobiłam, że trzeba było skorzystać z okazji, bo wszyscy tak robią. To mi niczego nie ułatwia. Tym bardziej, że dopiero potem pogadałam z panem i uświadomił, że nie stać nas na prywatne przedszkole od września. Mimo, że to 400 - 500 zł "tylko". Bo dla nas to w sumie AŻ - nie mamy tyle. I co teraz - Maciuś zacznie znowu w domu siedzieć? Ehh narzekam.
u nas masakra i zębami i z pogodą... żyć sie odechciewa... ide sie kąpać...
a jak zobaczylam filmik z Remsiem to mi sie na wspomnienia zebralo. ja wiem ze wiekszosc z was przeciwna chodzikom wiec mam nadzieje ze nie zostane zlinczowana
SDV_0162.MP4 - YouTube
wiecie co...z tym chodzikiem to jest taka historia... Dostaliśmy go od brata z USA i dziadek bardzo nalegał, żeby używać, ja bym nigdy nie wsadziła i nie kupiła takiego sprzętu
no więc jak zauważyłyście używamy go do tego, żeby Remi mógł w nim zjeść na balkonie, bo tam jest w chodziku bezpieczny.. No i nie jesteśmy w stanie zaspokoić jego chęci chodzenia, wszystkim już siadają plecy, a on jest niezmordowany, niestrudzony i chce pędzić niczym strzała
no nigdy bym nie pomyślała, że wsadzę Remigiusza w te ustrojstwo
![]()
zresztą Remi już jest prawie samodzielnie chodzący, więc tam tylko nóżkami sobie przebiera i bezpiecznie stoi sam
no musiałam się wytłumaczyć
![]()
hmm tak se sprawdzam co by było gdybym chciała koleżanki,już mieszkając w koninie poodwiedzać, i tak
- do Kocura 175km
-do Made 311km
-do Lil 111km
- do Wioli 131km
- do Boogie 375km
- do Karoli 325km
- do Rurki 297km
i kto tam jeszcze???
Me dziecię ukoiło swój ból, przynajmniej w części i uśmiech ma na buźce
Zobacz załącznik 460832Zobacz załącznik 460833
maran - oj to duże koszty tego przedszkola, ale fajnie kiedy dziecko ma umożliwiony rozwój społeczny, zresztą kto jak kto, ale Ty to wiesz najlepiej i według mnie każde dziecko powinno mieć możliwość uczestniczenia w tego typu placówkach, bez względu na to czy związek rodziców jest formalny czy luźnyCzy mama/tata pracuje czy nie...chodzi o rozwój małego człowieka, który powinien mieć kontakt z rówieśnikami. Tobie również przyjemności
)))
MADE a Ola typowo łobuzuje, poza tym jest cudowna![]()
Zobacz załącznik 461020Zobacz załącznik 461021Zobacz załącznik 461022
MADE dobrze, że nie widzisz ud ASIONKA na fb![]()
Asionek!!! Poka made udeczkaniech i mnie skręci z zazdrości
))))
Skrobia kukurydziana jest zwana inaczej maizena. Jest polecana w diecie Dukana zamiast mąki. Można ją kupić w sklepie ze zdrową żywnością. Ma biały kolor i nie ma wyraźnego smaku. W diecie Dukana dopuszczalna jest miej więcej jedna łyżeczka skrobi kukurydzianej dziennie
łolaboga...zobaczyłam udka Asionka na fb i leżę....
to wam pokaże kilka fotek-starannie wybranych by moich udeczek nie widać było) jedno dla Boogie z Mają w sukience a'la marinero
)
Zobacz załącznik 461099Zobacz załącznik 461100Zobacz załącznik 461101Zobacz załącznik 461102Zobacz załącznik 461103Zobacz załącznik 461104Zobacz załącznik 461105

Pewnie takwiesz Karola dukan zakwasza organizm-to pewnie stąd ten posmak...ja tam wolę moją ostrą rzodkieweczkę)
Lilu a spytałam![]()
Tak jak Paula napisała...zakwaszenie...Carola ale skąd ten posmak? Może przez słodziki? Ja generalnie nie uznaję słodzików, bo uważam, że tym można tylko mózg oszukać - ale ciało nastawia się w tym momencie na cukier, którego jednak nie dostaje - i przez to łaknienie na słodkie jest jeszcze większe. Przynajmniej na mnie tak to działa. Ale dieta DUKANA to chyba najskuteczniejsza dieta wśród moich znajomych.
A męża masz super przystojniaka - no i te jego zdjęcia z dziećmi to uwielbiam dosłownie! Za wszystko!