• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made mąż jest chory... a on się nie da przy chorobie no i za dużo dzieciófff w domu :(

reklama
Paulinka miałam nadzieję, że nie zapytasz :-p:-D:-D

Carola ojojoj to dukan daje takie podniety??? :-p

Made pokłony za to, że Maniek nie zna słodyczy! Jak on się od tych słodyczy uchował???? Babcia daleko mieszka?

Dukan daje inne rzeczy...np paskudny posmak w ustach, niczym się nie da go zwalczyć....o całowaniu mogę zapomnieć na długiii czas:( Ohyda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olivka - mój by od razu powiedział, że to najlepsze lekarstwo :eek: A co temu Mężowi Twemu dolega?

Lilu - nie dawaliśmy Mańkowi słodyczy bardzo długo, i teraz jak nawet chcemy żeby się poczęstował, to pluje :-) Babcię ma jedną, która w porę została grzecznie uświadomiona :)))))))

oooo jaaaa hehe 2 dni was nadrabialam :)
meza mialam 3 dni z rzedu i same wiecie ...
za to jutro od switu do nocy sama bede , no nie sama z Natem hehe

piekne, zdrowe, wszystko ma na miejscu i w odpowiedniej ilosci a do tego pokazalo, ze jest na 100% Zosią! wątpliwości żadnych. Posluchalismy serca, m cieszyl sie jak glupi, mi łza pedzila po policzku łzę. Emocje wielkie. Było cudownie!

jeszcze raz gratki :)
tak czulam , ze bedzie coreczka :)

Carolka no właśnie myślałam, że satysfakcja z uczciwości mi wszystko wynagrodzi - a tymczasem jest mi przykro, bo moje marzenie przeszło mi koło nosa...I jeszcze co z kim rozmawiam to wszyscy mi mówią, że źle zrobiłam, że trzeba było skorzystać z okazji, bo wszyscy tak robią. To mi niczego nie ułatwia. Tym bardziej, że dopiero potem pogadałam z panem i uświadomił, że nie stać nas na prywatne przedszkole od września. Mimo, że to 400 - 500 zł "tylko". Bo dla nas to w sumie AŻ - nie mamy tyle. I co teraz - Maciuś zacznie znowu w domu siedzieć? Ehh narzekam.

ehhh ja to nie rozumiem tego sytemu wogole :/ ok samotne matki , ale prawda jest taka , ze w tych czasach kiedy sporo par zyje bez slubu to i samotnych matek jest cala masa ... i zamiast dobrze jest jeszcze gorzej , bo osoby uczciwe , albo majace meza , ale nie za fajna sytuacje finansowa ( bo wez na samo przedszkole wydaj 1500zl. i lepiej :/ ) sa na straconej pozycji :/
mam nadzieje , ze znajoma troche pomoze i jednak maly dostanie sie !&&&&&&&&&&&&&&&

u nas masakra i zębami i z pogodą... żyć sie odechciewa... ide sie kąpać...

biedna mala :((((
a jak zobaczylam filmik z Remsiem to mi sie na wspomnienia zebralo. ja wiem ze wiekszosc z was przeciwna chodzikom wiec mam nadzieje ze nie zostane zlinczowana:-p
SDV_0162.MP4 - YouTube

super :)
a w tle Inna hehe przypomnialy mi sie wakacje 2 lata temu :)

wiecie co... :zawstydzona/y: z tym chodzikiem to jest taka historia... Dostaliśmy go od brata z USA i dziadek bardzo nalegał, żeby używać, ja bym nigdy nie wsadziła i nie kupiła takiego sprzętu :no::no::no: no więc jak zauważyłyście używamy go do tego, żeby Remi mógł w nim zjeść na balkonie, bo tam jest w chodziku bezpieczny.. No i nie jesteśmy w stanie zaspokoić jego chęci chodzenia, wszystkim już siadają plecy, a on jest niezmordowany, niestrudzony i chce pędzić niczym strzała :sorry: no nigdy bym nie pomyślała, że wsadzę Remigiusza w te ustrojstwo :eek: :szok: zresztą Remi już jest prawie samodzielnie chodzący, więc tam tylko nóżkami sobie przebiera i bezpiecznie stoi sam :sorry::sorry::sorry::sorry: no musiałam się wytłumaczyć :-D

eeee tam :) ja tez bym pewnie nie kupila , ale znajomy S dal nam i pewnie wsadze tam malego na troche :)
jak ze wszystkim umiar musi byc , ale kurcze kiedys dzieciaki w chodzikach lazily i jakos zdrowe sa ... tutaj chodziki caly czas na topie sa i z tego co widze nikt nie robi nagonki na nie

hmm tak se sprawdzam co by było gdybym chciała koleżanki,już mieszkając w koninie poodwiedzać, i tak
- do Kocura 175km
-do Made 311km
-do Lil 111km
- do Wioli 131km
- do Boogie 375km
- do Karoli 325km
- do Rurki 297km

i kto tam jeszcze???

a ja ?????? :)))

Me dziecię ukoiło swój ból, przynajmniej w części i uśmiech ma na buźce :)

Zobacz załącznik 460832Zobacz załącznik 460833

ale slodka psinka ;)) fajnie , ze Ninka sie cieszy

maran - oj to duże koszty tego przedszkola, ale fajnie kiedy dziecko ma umożliwiony rozwój społeczny, zresztą kto jak kto, ale Ty to wiesz najlepiej i według mnie każde dziecko powinno mieć możliwość uczestniczenia w tego typu placówkach, bez względu na to czy związek rodziców jest formalny czy luźny :) Czy mama/tata pracuje czy nie...chodzi o rozwój małego człowieka, który powinien mieć kontakt z rówieśnikami. Tobie również przyjemności :))))

dokladnie zgadzam sie z tym w 100% :)

piekne zdjecia !! i ty moja droga wygladasz cudnie i nie wiem jaka dieta ci potrzebna ? :)))

MADE dobrze, że nie widzisz ud ASIONKA na fb :baffled::baffled::baffled:

oooo hehe widze ktos na mnie nakablowal ?
dla sprostowania to nie uda hehe tylko kolanka widac ;)))

Asionek!!! Poka made udeczka :-p niech i mnie skręci z zazdrości :)))))

prosze bardzo dla mnie udeczek tutaj nie ma hehe , ogolnie fota jest bleee
ale Nat jest slodziak za to ;)))
572qA.jpg

Skrobia kukurydziana jest zwana inaczej maizena. Jest polecana w diecie Dukana zamiast mąki. Można ją kupić w sklepie ze zdrową żywnością. Ma biały kolor i nie ma wyraźnego smaku. W diecie Dukana dopuszczalna jest miej więcej jedna łyżeczka skrobi kukurydzianej dziennie

dokladnie :) tutaj tez do ciast sie uzywa i ja np. dodaje jako zageszczacz do sosow :)

łolaboga...zobaczyłam udka Asionka na fb i leżę....

to wam pokaże kilka fotek-starannie wybranych by moich udeczek nie widać było;)) jedno dla Boogie z Mają w sukience a'la marinero;))
Zobacz załącznik 461099Zobacz załącznik 461100Zobacz załącznik 461101Zobacz załącznik 461102Zobacz załącznik 461103Zobacz załącznik 461104Zobacz załącznik 461105

a ja z checia popatrze na ametyczne udeczka :)
fotki cudne !! sliczna masz rodzinke :)))

Carola ale skąd ten posmak? Może przez słodziki? Ja generalnie nie uznaję słodzików, bo uważam, że tym można tylko mózg oszukać - ale ciało nastawia się w tym momencie na cukier, którego jednak nie dostaje - i przez to łaknienie na słodkie jest jeszcze większe. Przynajmniej na mnie tak to działa. Ale dieta DUKANA to chyba najskuteczniejsza dieta wśród moich znajomych.

wiesz Karola dukan zakwasza organizm-to pewnie stąd ten posmak...ja tam wolę moją ostrą rzodkieweczkę;))

Lilu a spytałam:-D:laugh2:
Pewnie tak:)
Szkoda, że ja rzodkiewki nie mogę :(

Carola ale skąd ten posmak? Może przez słodziki? Ja generalnie nie uznaję słodzików, bo uważam, że tym można tylko mózg oszukać - ale ciało nastawia się w tym momencie na cukier, którego jednak nie dostaje - i przez to łaknienie na słodkie jest jeszcze większe. Przynajmniej na mnie tak to działa. Ale dieta DUKANA to chyba najskuteczniejsza dieta wśród moich znajomych.
Tak jak Paula napisała...zakwaszenie...
Nie wiem jak się tego pozbyć... :(
Liluś ja słodziku nie używam, tylko dzisiaj kupiłam bo w przepisie było...
Made, przeziębiony jest:(
Ja też uważam, że seksik to jedno z najlepszych lekarstw...on niestety nie...zaraz analizuje...seks= zarażenie mnie= siedzenie w domu= niechodzenie do pracy= marudzenie moje.... ANALITYK OD SIEDMIU BOLEŚCI...

reklama
Paulinka doczytałam z postu Asionka jak liczyłaś jak daleko do kogo z Konina - no i do mnie będziesz miała najbliżej! :-p A męża masz super przystojniaka - no i te jego zdjęcia z dziećmi to uwielbiam dosłownie! Za wszystko!

Asionku kopę lat Cię nie widziałam i od razu takie super zdjęcie! Wyglądasz booooosko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Made oj to macie super babcię! Ja na tym polu mam takie konflikty jakieś - bo ja proszę, żeby nie dawać słodyczy, ale Maciuś jeszcze ładniej prosi, żeby dawać słodycze i obie babcie słuchają jego a nie mnie! Nóż mi się w kieszeni otwiera dosłownie, ale temat babć to temat rzeka i nie będę teraz rozgrzebywać. Tylko powiem o ostatnim wyjeździe do teściowej. Maciuś skoro świt poprosił babcię o bajeczkę w TV - dostał. Poprosił o lizaczka przed śniadaniem - dostał. A jak kiedyś Maciuś jeszcze nie był taki na TV napalony, poprosił babcię, żeby się z nim pobawiła - to powiedziała, że nie, bo ona Dzień dobry TVN ogląda! NO COMMENTS!

Carolka ja wiem, że w dukanie właśnie sporo tego słodzika jest i dlatego tak napisałam. I powiem Ci, że moja kumpela super efekty miała (i ma) na tej diecie - i też używała dużo słodzika. Więc pewnie na mnie tylko źle działa. Ale ja to po dwóch godzinach każdej diety rzucam się na jedzenie. Dlatego jakiś czas temu pożegnałam się z dietami na zawsze.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry