reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADZIA-witam Cie,my tez stracilimy naszego pierwszego maluszka, w 9 tyg-doskonale wiem co czujesz-pytanie czemu to nas spotkalo,zal do calego swiata,rozczarowanie...wyplacz swoje bo to najlepsza metoda,zadne pocieszena nic tu nie zdzialaja. odczekajcie ten bezpieczny czas i podejmijcie nowe proby. jak widzisz na suwaczku teraz mam dwoje dzieci-bedzie dobrze-najwazniejsze,zemasz wsparcie w swoim mezczyznie.

reklama
Hej dziewczyny dołaczam sie do was jesli można ;) Planujemy staranka za minimum 3 miesiace , moze troszke pozniej na maj czy czerwiec, tak czy siak ...2 dni temu mialam robiony zabieg, bylam w 10 tyg ciazy ale wykryto na usg puste jajo plodowe no i zaczelam juz je ronic wiec wykonano mi zabieg, najgorsze ze strasznie pokochalam i przywiazalam sie do tego dziecka, moj narzeczony tez, dosc ciezko to przezywamy wiec po prostu trzeba sie postarac o nowe, ponoc od takiego zabiegu trzeba odczekac 3 miesiace wiec poczekamy, moze poczekamy do kwietnia, moze do lipca jak bedziemy na wakacjach , co by nie bylo teraz nie potrafie o niczym innym myslec i bardzo bardzo chce miec wreszcie znowu ta mala istotke w brzuszku.

witaj madzia :) wspolczuje bardzo, ale zycze wytrwania i owocnych staran ! zobaczysz juz niedlugo znow zafasolkujesz :)

dziewczynki dzieki za porady i suwaczkowe komplementy :) sukces! ;))))
ajkie maccie plany na dzis? ja znowu zle spalam: od ok. 2 do 7h20 ... padam na ryjek jak to mowia niektorzy ;)

josephine-ja mam w planie lezec bo choroba mnie pokonala i nie moge sie podniesc. Ty taka zmeczona a t dopiero dzien ie rozpoczyna,ja wyczekuje byle do 16-Tomek wroci i bedzie mogl sie mna zalac,teraz nie ma mi kto herb.zrobic.

Hejka
Witam nową staraczkę madzia18,bardzo mi przykro z powodu utraty maleństwa :-(
mama dla Ciebie też wielkie współczucia :-(
Odganiam wstrętne choróbsko,zdrówka życzę :)

No tak teraz jest ciekawie ale gorąco zrobi się jak zaczną się już oficjalne starania :tak:

Dziewczyny podsuńcie mi pomysł na nazwę naszego wątku zamkniętego?

Ostatnia edycja:
agnieszka.kk, my mamy na Lutówkach Album;-) a może po prostu "zamknięty"

mama, kuruj się mamuśko i dużo wypoczywaj, niech mężul przejmuje obowiązki.
Marylka, hop-hop ???? jesteś pracusiu ???

madzia, współczuję i przytulam mocno. Nawet się nie obejrzysz jak nowa fasolinka zamieszka u Ciebie.

ściskam

Ja myślałam nad czymś w stylu "Staraczki,mamy 2011"
hmmm...to umówmy się tak do wieczora piszcie swoje propozycje na tytuł i jutro rano założę wątek ok?

Witajcie dziewczyny :) nadrabiałam zaległości:)

sorka że tak puźno dziś ale wczoraj towaru nie zdążyłam wycenic i dziś kończyłam, potem porobie zdjątka i wrzuce na bloga :)

ale ogólnie od samego rana jestem nie wkurzona a wkur---- na mojego ślubnego, wkurzył mnie gnojek jeden jakies głupie fochy nie odzywam sie do niego (naogół bardzo rzadko sie kłucimy a jak coś to po 5 minutach nam przechodzi) ale dziś mnie tak wkurza jak nie wiem jakieś pretensje i głupie dogadywanie , niech spada na drzewo albo na dywan w nocy :):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i przez to zła jak osa od rana, i przez to mam ochote na fast fuda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał być zdrowo i kanapki przygotowane:-(

witam nową starczke, przykro mi ale bądźcie silni oboje :) i powodzenia

jakby tego było mało dziś do dentysty ide :(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zła jak osa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam marylka:)
Głowa do góry będzie dobrze,pogodzicie się,może po prostu dziś Twój mąż na zły humorek.Ja jestem zdania że czasami trzeba się poprzekomarzac bo byłoby wtedy zbyt maślanie.
A dentystę przeżyjesz także spoko:)

agus... perfumy tak. ale jak ja sobie kupie przez przypadek jedna z tych torebek ktore sobie upatrzylam, to pozniej sie w ta torebke spakowac bed emusiala ;) hahahahaahaha dobre! musze mojemu F. powiedziec, ciekawe czy tez go sytuacyjka tez tak rozbawi :))))))))))

haha na dzien dobry sie usmialam :-D

josephine-jesli to ma byc na walentynki i ma byc romantycznie to pierscionek:tak: agus kula-my zaczynam staania od czerwca wiec bedzie sie dzialo na forum bo kilka z nas juz bedzie testowala;-) KPI- jak sie czuesz Ty i Natalka:confused: Asiuasiu my o Zuzie staralismy sie 7 m-cy a o Dominika 4 m-ce Maryla-jak tam maz:confused:pozdrawiam. ja leze z zapaleniem oskrzeli i do tego rano dostalam @,leze na dole na kanapie pod koldra a Domis oglada bajki,maz wroci wczesniej i 2 dni bedzie w domu bo ja nie daje rady:no: LOVELY-jestem slaba,ale trzymam kciuki,daj znac po. trzymajcie sie zdrowo dziewczynki:tak:

joephine-piekny suwaczek Ty zdolna kobieto:tak::-D
biedna kuruj sie bo to nie ma zartow dobrze ze maz bedzie :) to sie zaopiekuje wami a @ to ci zazdroszcze :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asiu dobrze że Tobie humorek dopisuje ;-)
Marylka pamiętaj głowa do góry ;-)

Miłego dnia dziewczyny Ja zbieram się do pracy:)
Bużka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry