Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

MASAKRA Z TYMI CHŁOPAMI
aż strach pomyśleć co będzie potem 

jak coś to wstawiłam kilka nowych zdjęćna bloga
a mąż kazal winko kupić na wieczur - chyba chce mnie spić - i to w środku tygodniaaż strach pomyśleć co będzie potem
![]()
No dokładniejestem zai zobacz nawet nas wywialo do tej samej krainy wiecznego deszczu
![]()
Nie wiem jak Tobie ale mi mimo tego że tu tyle pada i wieje to i tak się podoba

Jak to nie wiesz co będzie potem... Godzeniejak coś to wstawiłam kilka nowych zdjęćna bloga
a mąż kazal winko kupić na wieczur - chyba chce mnie spić - i to w środku tygodniaaż strach pomyśleć co będzie potem
![]()

To po sprzeczkach jest najlepsze

Kochana dobrze że jesteś z nami:-):-)No dokładnieNie wiem jak Tobie ale mi mimo tego że tu tyle pada i wieje to i tak się podoba
:-
marylka chlopaki nie placza superr bodziaczek i lozeczko tez bardzo mi sie podoba i cena bardzo dobrajak coś to wstawiłam kilka nowych zdjęćna bloga
![]()
No właśnie... mi też tęskno za rodziną znajomymi i (co się może wydać dziwne) za teściami...:-tez mi sie podoba jakos tak spokojniej tylko tesknie za mamusia :-zawstydzona/y:
Ale jak już wrócimy do PL to będziemy tęsknić za IRl i za tymi miejscami i ludźmi stąd:-No właśnie... mi też tęskno za rodziną znajomymi i (co się może wydać dziwne) za teściami...:--( No i za tyloma miejscami w których spędzaliśmy czas
Ale jak już wrócimy do PL to będziemy tęsknić za IRl i za tymi miejscami i ludźmi stąd:-
-( Ehh to życie ciągle za czymś się tęskni i już;-)