reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny dołaczam sie do was jesli można ;) Planujemy staranka za minimum 3 miesiace , moze troszke pozniej na maj czy czerwiec, tak czy siak ...2 dni temu mialam robiony zabieg, bylam w 10 tyg ciazy ale wykryto na usg puste jajo plodowe no i zaczelam juz je ronic wiec wykonano mi zabieg, najgorsze ze strasznie pokochalam i przywiazalam sie do tego dziecka, moj narzeczony tez, dosc ciezko to przezywamy wiec po prostu trzeba sie postarac o nowe, ponoc od takiego zabiegu trzeba odczekac 3 miesiace wiec poczekamy, moze poczekamy do kwietnia, moze do lipca jak bedziemy na wakacjach , co by nie bylo teraz nie potrafie o niczym innym myslec i bardzo bardzo chce miec wreszcie znowu ta mala istotke w brzuszku.

MADZIA-witam Cie,my tez stracilimy naszego pierwszego maluszka, w 9 tyg-doskonale wiem co czujesz-pytanie czemu to nas spotkalo,zal do calego swiata,rozczarowanie...wyplacz swoje bo to najlepsza metoda,zadne pocieszena nic tu nie zdzialaja. odczekajcie ten bezpieczny czas i podejmijcie nowe proby. jak widzisz na suwaczku teraz mam dwoje dzieci-bedzie dobrze-najwazniejsze,zemasz wsparcie w swoim mezczyznie.
mama ma racje ze pocieszenie nic nie zadziala ale mozesz spojrzec wlasnie na nia teraz jest mamusia 2 dzieciaczkow i z tego co mi sie wydaje jest szczesliwa takze glowa do gory wiadomo ze nic nie jest wam w stanie oddac tego co stracilyscie ale jak widzisz teraz moze musi byc tylko lepiej caluje was dziewczynki i witam nowa staraszke :-D

Asiu dobrze że Tobie humorek dopisuje ;-)
Marylka pamiętaj głowa do góry ;-)

Miłego dnia dziewczyny Ja zbieram się do pracy:)
Bużka
no stosuje sie do zalecen lekarza "nie denerwuj sie" i jak tu was czytam dziewczyny to jakos mi to latwiej idzie. zagladaj czesciej agnieszka :)
Witajcie dziewczyny :) nadrabiałam zaległości:)

sorka że tak puźno dziś ale wczoraj towaru nie zdążyłam wycenic i dziś kończyłam, potem porobie zdjątka i wrzuce na bloga :)

ale ogólnie od samego rana jestem nie wkurzona a wkur---- na mojego ślubnego, wkurzył mnie gnojek jeden jakies głupie fochy nie odzywam sie do niego (naogół bardzo rzadko sie kłucimy a jak coś to po 5 minutach nam przechodzi) ale dziś mnie tak wkurza jak nie wiem jakieś pretensje i głupie dogadywanie , niech spada na drzewo albo na dywan w nocy :):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i przez to zła jak osa od rana, i przez to mam ochote na fast fuda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał być zdrowo i kanapki przygotowane:-(

witam nową starczke, przykro mi ale bądźcie silni oboje :) i powodzenia

bedzie dobrze pomysl jak fajnie sie potem godzic :-P

Ostatnia edycja:
reklama
wiem wiem przeciez dziewczyny że będzie dobrze ale latam wściekła jak osa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to dodatkowo mnie wkurza, wogule podminowana jestem

mama05: zdrówka życzę

oj skad ja to znam u mnie jest tak samo a potem tak mi przykro ze na kogos nakrzyczalam np :( :zawstydzona/y:

moja szwagierka tez ma z tej firmy pytalam

dzieki kochana za inf my myslelismy co 3 dni ale skoro mozna co 2 tym lepiej hihi
bardzo podobnie myslimy ;-)
No czasem tak się zdarzy że ni stąd ni zowąd ktoś się zjawia i Cię małpuje:-):-) Tak jak ja Ciebie:-D:-D:-D

agus... perfumy tak. ale jak ja sobie kupie przez przypadek jedna z tych torebek ktore sobie upatrzylam, to pozniej sie w ta torebke spakowac bed emusiala ;) hahahahaahaha dobre! musze mojemu F. powiedziec, ciekawe czy tez go sytuacyjka tez tak rozbawi :))))))))))
Ej może nie było by tak źle... myślę że jak kocha to wybaczyłby:-D:-D A że lubię ryzyko to bym zaryzykowała:-D

josephine: z tych nerwów zapomniałam pochwalić Twojego suwaczka

a najgorsze jest to że pewno znoy ja pierwsza wyciągne ręke na zgode i to terz mnie wkurza - paranoja co

Hej dziewczyny dołaczam sie do was jesli można ;) Planujemy staranka za minimum 3 miesiace , moze troszke pozniej na maj czy czerwiec, tak czy siak ...2 dni temu mialam robiony zabieg, bylam w 10 tyg ciazy ale wykryto na usg puste jajo plodowe no i zaczelam juz je ronic wiec wykonano mi zabieg, najgorsze ze strasznie pokochalam i przywiazalam sie do tego dziecka, moj narzeczony tez, dosc ciezko to przezywamy wiec po prostu trzeba sie postarac o nowe, ponoc od takiego zabiegu trzeba odczekac 3 miesiace wiec poczekamy, moze poczekamy do kwietnia, moze do lipca jak bedziemy na wakacjach , co by nie bylo teraz nie potrafie o niczym innym myslec i bardzo bardzo chce miec wreszcie znowu ta mala istotke w brzuszku.
Strasznie Ci współczuje Kochana... to musi bardzo boleć <Przytulam mocno> Na pewno 2 maluch nie zamaże wspomnienia tego straconego ale na pewno pomoże znaleźć sobie nowe cele i sens życia... Ale głowa do góry! przykład mama05 pokazuje że później wszystko się ułoży i będzie lepiej:-) Witam w staraczkach 2011:-):-)
josephine-jesli to ma byc na walentynki i ma byc romantycznie to pierscionek:tak: agus kula-my zaczynam staania od czerwca wiec bedzie sie dzialo na forum bo kilka z nas juz bedzie testowala;-) KPI- jak sie czuesz Ty i Natalka:confused: Asiuasiu my o Zuzie staralismy sie 7 m-cy a o Dominika 4 m-ce Maryla-jak tam maz:confused:pozdrawiam. ja leze z zapaleniem oskrzeli i do tego rano dostalam @,leze na dole na kanapie pod koldra a Domis oglada bajki,maz wroci wczesniej i 2 dni bedzie w domu bo ja nie daje rady:no: LOVELY-jestem slaba,ale trzymam kciuki,daj znac po. trzymajcie sie zdrowo dziewczynki:tak:

joephine-piekny suwaczek Ty zdolna kobieto:tak::-D
Biedulko ty moja!!! Wracaj do zdrówka szybko a jak wróci mężulek z pracy to nie próbuj nawet wstawać z łóżka chyba że tylko do WC.

Witajcie dziewczyny :) nadrabiałam zaległości:)

sorka że tak puźno dziś ale wczoraj towaru nie zdążyłam wycenic i dziś kończyłam, potem porobie zdjątka i wrzuce na bloga :)

ale ogólnie od samego rana jestem nie wkurzona a wkur---- na mojego ślubnego, wkurzył mnie gnojek jeden jakies głupie fochy nie odzywam sie do niego (naogół bardzo rzadko sie kłucimy a jak coś to po 5 minutach nam przechodzi) ale dziś mnie tak wkurza jak nie wiem jakieś pretensje i głupie dogadywanie , niech spada na drzewo albo na dywan w nocy :):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i przez to zła jak osa od rana, i przez to mam ochote na fast fuda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał być zdrowo i kanapki przygotowane:-(

witam nową starczke, przykro mi ale bądźcie silni oboje :) i powodzenia
Ej Marylka to normalne... faceci już tacy są ale trudno bez nich wytrzymać;-);-) trzeba się po złościć na siebie żeby było ciekawiej no i żeby się można było pogodzić:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tego się raczej nie da ustalić kto kogo :-) Ale nie przestawajmy:-D:-D:-D
OK ja lecę się troszkę pokręcić po domku zajrzę później na pewno i znów mnóstwo materiału będzie do nadrobienia... ale to dobrze:tak::tak: Byle tak dalej:-D Buziaki :***

Tego się raczej nie da ustalić kto kogo :-) Ale nie przestawajmy:-D:-D:-D
OK ja lecę się troszkę pokręcić po domku zajrzę później na pewno i znów mnóstwo materiału będzie do nadrobienia... ale to dobrze:tak::tak: Byle tak dalej:-D Buziaki :***
jestem za :) i zobacz nawet nas wywialo do tej samej krainy wiecznego deszczu :)

reklama
agnieszka, jak dla mnie bomba !!!

marylka, jak czytam twoje posty to moje koleżanki z pokoju tak dziwnie na mnie patrzą:-p:-D:happy2: a mężulek pewnie już żałuje swoich fochów.

mama, jak się czujesz ??? leki działają ? a Dominik ?

a mnie się dziś nic nie chce... leń mnie dopadł i nie chce zostawić.

asiuasiu, nie stresuj się kochana brakiem @ napewno przyjdzie w porę.

Jak patrzę nieraz jak mój Karol jest absorbujący, to się boję jak to będzie z dwójką maluchów. Nie mogę nieraz nic w domu zrobić, bo tylko ręce i ręce...
Dziewczyny jak wy sobie radziłyście z dwójką maluchów ????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry