reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem pierwsza :szok::rofl2:

moze juz nie , bo byla przerwa na skypa i mame hehe

u nas w koncu normalna nocka , spanie od 20 bez przerwy do 6.30 cyc i dospal do 8 prawie uff w koncu sie wyspalam :)

Asionek, większość tych zdjęć jest na Facebooku:) Ja tu dla oczętów Made wrzucam :)))

a no tak wsumie racja :)

chyba zrobie to ciasto co podawalas z jogurtem ;)
robilas ? dobre jest , soczyste , nie za suche ? :)

Dzień dobry :))

KUOTEK - deko za mało :-D))) Jakoś 40kg :eek:
Myślę, że Kamil będzie bardzo odpowiedni :-p:-):-):-))))))
Co dziś porabiacie?

RURECKA mi napisała raniutko sms'a, że już po operacji, jest bardzo obalała i ma mdłości, ale jak wszystkie wyniki będą OK, to prawdopodobnie pójdzie do domu :))

CAROLA a tam słodzik dałaś, czy cukier de naturelle..? :eek: Bo ja mam truskawki, ale gościa dziś niet, więc ciacha tysz chyba niet... chociaż chce się okrutnie :eek:

MADE he hehe :-p Aaa i Ola twierdzi, że Boris mężny jest bardzo :tak::-)
A my..? Truskafki, pifo, słońce, hulanki i swawole :-p:-D

Ząb przepłukany czynaście tysięcy razy i odetkał się, ciśnienie z dziąsła zeszło i jest git - kolejne parę miesięcy spokoju, a jak będzie kasa to pójdzie (mam nadzieję) do odbudowy, a nie wyrwania ;-)

A jak u Was ? :-):-)

No my wyobraź se tera, zara zasiadamy do obiadu, później truskafek całe czy kilo :-) hulanki też będom hehe:-) tyle, że przy Cubalibre :-p:-D W końcu się doczekałam :))))))))))))))))))))))))))
Ten Twój ząb mi spokoju nie dawał....dobrze jak ciśnienie zeszło :zawstydzona/y: z niego :-)

KUOTEK - oj to czeba koniecznie nadrobić :-p
Poczeba Bacardi białego i coli i limonki - żadnych cytryn, koniecznie limonki...i se robisz takiego miksa jak tam kcesz :-p ja wolę średnio alkoholowe, to daję czy razy tyle coli ile bacardi :))) Kroisz limonkę w ćwiarteczki i wrzucasz do szklaneczki. Najlepiej jedną ćwiarteczkę tuż przed wrzuceniem wycisnąć :))) a tych ćwiarteczek to ze dwie, czy dajesz i jak lubisz to lodu, ja nie daję bo to zbyt rozcieńcza ten smak :)))) BOSKIE!!!

reklama
MADE A może być cola light albo zero, albo najlepiej pepsi light? Bo ja cukrowanych napojów nie pijam :eek:
Oj no i nie mam Bacardi ani limonek też... to na listę zakupów zaciągam natychmiast :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry