• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIGDY w materialny sposób. Uważam, że to uwłaczające :dry: Przecież my ZARABIAMY :eek::-p
Ja sobie raz zażyczyłam ścigacza :-p:-D

MŁODAM do miłego następnego! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
MARY przeczytałam w miarę.. Na pewno nie da się podważyć naukowych argumentów o szkodliwości rtęci.
Niestety (stety:confused:) przyjmuje się zasadę mniejszego zła - większy odsetek powikłań występuje po zachorowaniu na pewne choroby, niż po zastosowaniu przeciwko nim szczepionek (nawet z rtęcią) :blink: A związek z autyzmem..? Jak to potwierdzić, lub zaprzeczyć, skoro w grę może wchodzić masa czynników cywilizacyjnych..? To są spekulacje... Oczywiście niepokojące :blink:

A czy Norwegia nie ma przypadkiem niższej zachorowalności na choroby zakaźne..? :sorry2: To wiele tłumaczy ;-)

Mój syn marzy, żeby właśnie w Norwegii, albo Szwecji się kiedyś osiedlić... ja też swego czasu :sorry2:

Ostatnia edycja:
MARY przeczytałam w miarę.. Na pewno nie da się podważyć naukowych argumentów o szkodliwości rtęci.
Niestety (stety:confused:) przyjmuje się zasadę mniejszego zła - większy odsetek powikłań występuje po zachorowaniu na pewne choroby, niż po zastosowaniu przeciwko nim szczepionek (nawet z rtęcią) :blink: A związek z autyzmem..? Jak to potwierdzić, lub zaprzeczyć, skoro w grę może wchodzić masa czynników cywilizacyjnych..? To są spekulacje... Oczywiście niepokojące :blink:

Kocie - dla mnie kazda szczepionka stanowi powazny moralno-emocjonalny dylemat i za kazdym razem, gdy ide z Mia na szczepienie serce o malo mi z klateczki nie wyskoczy. Mojej siostry 18. mies. synek zmarl po podaniu szczepionki i to juz chyba zawsze bedzie we mnie powodowalo ogromny niepokoj o moje dziecko... :-( Mimo, ze jak pisza, kraje skandynawskie juz dawno zredukowaly ilosc rteci w szczepionkach.

Spodziewam sie mojego przyszlego tescia w odwiedzinach niedlugo, wiec sie ulatniam. Bede potem.

Rozumiem. To straszne... Wiadomo, co spowodowało śmierć? Reakcja immunologiczna? :-(

Ja mając pół roczku, zostałam zaszczepiona trochę podziębiona i skończyłam w szpitalu z zapaleniem opon mózgowych, potem dostałam zapalenia płuc i dłuuugo mnie jeszcze trzymali, mama umierała ze strachu, mogła mnie przez jakiś czas tylko przez szybę oglądać..

Ostatnia edycja:
Rozumiem. To straszne... Wiadomo, co spowodowało śmierć? Reakcja immunologiczna? :-(

Pamietam, ze doszlo do zakazenia, pojawila sie sepsa i to bylo bezposrednia przyczyna smierci. Minelo juz prawie 10 lat. Nie chce absolutnie tu siac poplochu, ale takie mam zdanie na temat szczepionek, a jak jeszcze poczytam taki artykul, to juz w ogole niepokoj rosnie.

Ja też lecę, bo UFOla obadała wszystkie kąty w sypialni i włączyła marudzenie :-p

Jestem z powrotem :) Nakarmiłyśmy nasze nowe zwierzątko. Jest z nami od paru dni, kto zgadnie jakie? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry