• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Emyly, pracuję w księgowości.. papierki, cyferki.. dużo tego, dlatego rzadko udaje mi się z pracy popisać..

A w ogóle to mam colę, kto chce..? Bo ja stosuję zamiast kawy, żeby chociaż trochę się rozbudzić...

PAULINA - 10 lat w zawodzie, a takich rzeczy moje oczy nie widziały i moje uszy nie słyszały. Ten artykuł mnie obraża. Tendencja jest odwrotna - obecnie nauczyciele nie życzą sobie prezentów. Zresztą to nie tylko tendencja, przyjmowanie prezentów to zwykłe łapówkarstwo. Mój syn nie daje nauczycielom nawet złamanego kwiatka i ja to popieram.
Luuuudzie..... niech Ci, co takie bzdury piszą najpierw zasmakują TEJ pracy, z TĄ młodzieżą i TYMI rodzicami w TYM systemie :) Nie mogę być dłużej nauczycielem, bo mnie chyba coś trafi ;)

Kocurku ja mam swoją wersję na to kto jest be! Te, którym dzieci piją z butli są be! Te, którym dzieci śpią całą noc są be! Te, którym dzieci śpią w łóżeczku są be! Te, którym dzieci nie ryczą na spacerach są be! Te, którym dzieci lubią smoczki, są be! :-p:-p:-p:rofl2:

No to na wszystkie odpowiedniki jestem be:-p:-D

A w ogóle, to witam:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry