• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ mnie się zagotowało po tym artykule........ :dry: kawy mi już nie trzeba dziś wcale ale to wcale...

Jak sobie choć wspomnę, ile kasy wydawałam co miesiąc z własnej kieszeni na kserowanie testów i zadań dodatkowych, na nagrody, słodycze, dyplomy, pomoce - 150zł jak nic! I wszystko dla moich niedobrych uczniów, żeby nie czuli do szkoły aż takiej niechęci! Bo przecież państwo polskie ma w doopie zapewnienie funduszu na motywowanie tego typu.
Papierologia stosowana do północy, całe weekendy na sprawdzaniu prac, codzienne zostawanie w pracy kilko godzin po planowych/płatnych zajęciach, bo koła, zajęcia wyrównawcze, zebrania zespołu, przygotowywanie zajęć na kolejny dzień... itp. itd. i ble ble ://
Dobrze, że zdecydowałam się na urlop zdrowotny. Chociaż tyle sobie teraz odbiorę cholera.
I to dziennikarka śledcza takie dyrdymały wypisała! A niech ją gęś kopnie :// i to wielka i tłusta... szlag by to :dry: Chyba nie ma bardziej zaszczutego przez idiotów zawodu. Że też mnie się W OGÓLE CHCIAŁO w tym siedzieć tyle lat :dry:
Szlag! Szlag! Szlag!

reklama
Też se idę. Upuścić pary uszami....

Idę pomyśleć nad własną firmą... podepnę się pod działalność Szanownego najwyżej.

Ostatnia edycja:
hejka!.

byłyśmy u lekarza, bo coś Olcia kaszelek czasem miewa, więc poza czerwonym gardłem wsio OK. waga 10,7kg
wink2.gif
no i mamy 6 ząbka
biggrin.gif

Mary spokojnego bezpłaczliwego spacerku! :-) u mnie wieje okropnie. blllleeee
Kocurek z tego co pamiętam to na bachorlandię dawno narzekałaś. ale po takim czasie nie tęskni Ci się choć trochę?
OJJJJJJJJJJJJJ widzę, że NIEEEEE :confused::baffled: ależ niefart z mojej strony... a ja tam nie czytam, nie ma co wierzyć w to co piszą, nie wiadomo co prawda a co fałsz. zresztą jeśli idzie o temat oświaty to trochę w nim siedzę, od lat, raz że praca, ale od innej strony niż Ty, a dwa rodzice byli kiedyś nauczycielami. Moja mama powiedziała, ze terraz to by nie mogła pracowac. dziękowała Bogu że mogła w dobrym momencie odejsc na emeryture.

Ostatnia edycja:
MŁODAM pewnie, że mi się tęskni :-p Bo ja kocham tę robotę! :-p:-p Witaj! A Ty do nas wracasz......? :huh: znaczy do bachorlandii?

Eeeee znasz mnie, ja szybko wpadam w afekt emocjonalny haha!! Już mi przechodzi... :sorry2:

Ostatnia edycja:
Kocurek ja do konca marca wychowawczy wzięłam. a co potem niewiem jeszcze tak do końca. Mi się ogggggromnie tęskni!!!!!!!!!!!!!!!!! brak mi pracy, ludzi. a teraz jeszcze wiem że niezły zapierdziel bo koniec roku, ale mimo tego to okres który najbardziej lubię! :-)

znam, znam, nieraz pamiętam jak wpadałaś nabuzowana a następna przerwa już luzik hihihi
A co to Twoje dziecię tak daje Ci do wiwatu? niestety nie zwalimy tego na imię... nie potwierdzę że to domena OL hehehe Oleniek ;-)

Ostatnia edycja:
MŁODAM jeeej.... ja u nas byłam jakieś trzy miesiące temu. Pogadałam trochę z ludźmi i z yyyy uczniami :-p Oblazło mnie to jak mruffki i tysiąc pytań typu "Kiedy?" i "Jak ja im to mogłam zrobić?" :confused: Chyba mają z lekka nielekko z nową Panią od Angielskiego :-D I z Aniami rozmawiałami i w ogóle.... zatęskniło mi się do tego rejwachu okropnego :sorry2::sorry2::blink:

Czy to oznacza, że Twoja Ola taka grzeczna i Cię oszczędza..? :-p

Ostatnia edycja:
wiesz zbytnio chwalić nie będę, bo zawsze jak ją pochwalę to da mi czaaaadu np. w nocy.
ale nie mam na co narzekać. ogólnie nie chwaląc nocki przesypia, sporadycznie się budzi, lece dam dyda i śpi dalej. choć zasem się wybudza i mam nocke przerywaną. np. wstanie o 4:szok: godzine-półtora nie śpi i dalej zasypia-lulam...
ostatnio zasnęła o 19 pospała 2 h i od 21-24 nie spała... ale to przez ząbka bo dziś patrzę a tu druga 2 kuka do mnie ;-) latam teraz za nią bo raczkuje od 30 maja tak juz prawidłowo, stawać zaczęła więc trza pilnować, oo wczoraj kontakty w dużym pok odkryła - bo fotele odsunięte byłuy i jak perszing do niego leciała prawie a jaka uhahana była ;-)

Twoja kom jest w jakiej sieci? t-mobile?

reklama
Jestesmy... :zawstydzona/y: Moja corcia na spacerach jest przekochana, i w ogole jest przekochana, ale dzis ma jakis dzien do d***... No, mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej...

Ja zombie... Wyzlopalam tylko 2 kawki, na wiecej mala mi czasu nie dala, a na sniadanie zdazylam szybko wszamac pol brzoskwini... I wcale mi sie nie chce wiecej z tych porannych emocji! :baffled::zawstydzona/y:

Mlodam - gratki zabeczkow! My czekamy na nr 1. :happy: W zyciu nie sadzilam, ze zeby moga tyle wychodzic!!! Mia ma biale dwie kreseczki na dole od skonczonego 3. miesiaca!!! :szok:

Kotek - fajnie zobaczyc punkt widzenia samego zainteresowanego odnosnie tego artykulu! Mnie raz tylko zbulwersowala jedna moja nauczycielka, ktora sobie od nas na koniec liceum lodowke zazyczyla... :szok: A tak poza tym to uwazam - jako nauczyciel z wyksztalcenia - ze w jakis sposob nalezy doceniac prace zwlaszcza sympatycznego nauczyciela, ale niekoniecznie w materialny sposob. Ale to takie moje skromne zdanie. ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry