kpi23
Fanka BB :)
jeju super musi byc to uczucie
kpi23, przypomniałaś mi jakie to fantastyczne uczucie...
:-)
chciałabym mieć pewność, że to właśnie TO
wg giny miałam poczuć w tym lub w następnym tygodniu :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeju super musi byc to uczucie
kpi23, przypomniałaś mi jakie to fantastyczne uczucie...
:-)
No właśnie nie... mówię o lekarzu GP w Dublinie z polskiej przychodni z Medicusa Tak mnie w ogóle denerwował na każdej wizycie że szok ale zmieniać w ciąży nie chciałam. Pod koniec ciąży jak mi zaczął brzuszek opadać jestem na wizycie i się go pytam czy mi się wydaje czy mi zaczął opadać a on popatrzył pooglądał i mówi no tak zacząłale mowisz o przychodni w polsce tak??

a to chyba on mi powinien powiedzieć a nie ja jemu

Głupia byłam że nie zapisałam się do Irlandczyka naprawdęNo właśnie nie... mówię o lekarzu GP w Dublinie z polskiej przychodni z Medicusa Tak mnie w ogóle denerwował na każdej wizycie że szok ale zmieniać w ciąży nie chciałam. Pod koniec ciąży jak mi zaczął brzuszek opadać jestem na wizycie i się go pytam czy mi się wydaje czy mi zaczął opadać a on popatrzył pooglądał i mówi no tak zacząła to chyba on mi powinien powiedzieć a nie ja jemu
Głupia byłam że nie zapisałam się do Irlandczyka naprawdę
Tak Emilkę urodziłam w IRL no i oprócz tej pierwszej wizyty nie płaciłam już nic ale tak jak mnie strasznie lekarz informował to tylko dlatego że mam odpowiednia liczbę składek PRSI no ale teraz od jednej laski słyszałam że nie trzeba pracować no i ty to potwierdzasz i kamień spadł mi z sercaczyli emilke tu rodzilas?? ihihi to sie dogadaly no i nic nie placilas za szpital i wizyty ??

Tak Emilkę urodziłam w IRL no i oprócz tej pierwszej wizyty nie płaciłam już nic ale tak jak mnie strasznie lekarz informował to tylko dlatego że mam odpowiednia liczbę składek PRSI no ale teraz od jednej laski słyszałam że nie trzeba pracować no i ty to potwierdzasz i kamień spadł mi z serca![]()