mary-beth
Fanka BB :)
My juz z powrotem ze spacerku. Mia zaraz powedruje na drzemke, a ja sie wezme za obiadek.
Wreszcie przyszedl nasz fotelik dla Mii i spacerowka!!!

Musimy tylko odebrac jak M. wroci z pracy. Z pierwszego fotelika Mia juz prawie wyrosla, wiec czas byl na drugi, a spacerowki-parasolki nam brakowalo. Tym bardziej teraz, przed naszym urlopem, choc jak zamawialismy, to jeszcze nie bylo wakacji w planie. ;-)
Pok - Hemnes jest fajny, wizualnie mi sie podoba. :-) Bardzo mi sie podoba tez Aspelund! A co sadzisz o Birkeland? Mamy garderobe i komode z tej serii w sypialni: PAX Garderobeskap m 3 dører - Pax Birkeland frostet glass/hvit, hvit, 150x60x236 cm - IKEA Dokladnie taka tylko jeszcze jedna sekcja po prawej stronie.
Wiola - ladnie pospaliscie! :-)
Mademoiselle - jak twoje samopoczucie?
Zizi mi gdzies mignela... Mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie i Basienki dobrze! :-)
Wreszcie przyszedl nasz fotelik dla Mii i spacerowka!!!

Musimy tylko odebrac jak M. wroci z pracy. Z pierwszego fotelika Mia juz prawie wyrosla, wiec czas byl na drugi, a spacerowki-parasolki nam brakowalo. Tym bardziej teraz, przed naszym urlopem, choc jak zamawialismy, to jeszcze nie bylo wakacji w planie. ;-)Pok - Hemnes jest fajny, wizualnie mi sie podoba. :-) Bardzo mi sie podoba tez Aspelund! A co sadzisz o Birkeland? Mamy garderobe i komode z tej serii w sypialni: PAX Garderobeskap m 3 dører - Pax Birkeland frostet glass/hvit, hvit, 150x60x236 cm - IKEA Dokladnie taka tylko jeszcze jedna sekcja po prawej stronie.

Wiola - ladnie pospaliscie! :-)
Mademoiselle - jak twoje samopoczucie?
Zizi mi gdzies mignela... Mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie i Basienki dobrze! :-)
To już se wsypie Bebilona 3
żeby pożywniej było!