• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My juz z powrotem ze spacerku. Mia zaraz powedruje na drzemke, a ja sie wezme za obiadek.
Wreszcie przyszedl nasz fotelik dla Mii i spacerowka!!! :happy::happy::happy::happy: Musimy tylko odebrac jak M. wroci z pracy. Z pierwszego fotelika Mia juz prawie wyrosla, wiec czas byl na drugi, a spacerowki-parasolki nam brakowalo. Tym bardziej teraz, przed naszym urlopem, choc jak zamawialismy, to jeszcze nie bylo wakacji w planie. ;-)

Pok - Hemnes jest fajny, wizualnie mi sie podoba. :-) Bardzo mi sie podoba tez Aspelund! A co sadzisz o Birkeland? Mamy garderobe i komode z tej serii w sypialni: PAX Garderobeskap m 3 dører - Pax Birkeland frostet glass/hvit, hvit, 150x60x236 cm - IKEA Dokladnie taka tylko jeszcze jedna sekcja po prawej stronie. :tak:

Wiola - ladnie pospaliscie! :-)

Mademoiselle - jak twoje samopoczucie?

Zizi mi gdzies mignela... Mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie i Basienki dobrze! :-)

reklama
prosze bardzo.
jest tego duzo wiecej ale Franio nie pozwolil poszukac

Załączniki

• DSCN6096.jpg
    DSCN6096.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN6097.jpg
    DSCN6097.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN6094.jpg
    DSCN6094.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN6095.jpg
    DSCN6095.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 39
a to na jesien wrazie co:-p:-p

Załączniki

• DSCN6101.jpg
    DSCN6101.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN6100.jpg
    DSCN6100.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN6099.jpg
    DSCN6099.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN6098.jpg
    DSCN6098.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 38
wow! Wiola jakie cuda! i tyle ruszu!

kolezanki - czy macie jakis sprawdzony przepis na golabki?
lece pod prysznic a potem bym chciala zrobic. mam kapuste, mam mieso, mam ryz, mam puszkowe pomidory... tylko co z tym? jakos ta kapuste przygotowac najpierw trzeba czy to sie ma w takie surowe liscie zawinac? one sie nie zlamia? a mieso najpierw podsmazyc czy cos?

mary - ja z paxow to wole te bardziej modernistyczne. i hmm nigdy paxa nie mialam, wiec moze w ogole nie powinnam sie wypowiadac :)

Ostatnia edycja:
reklama
pok lubie rusz u dzieci.
co do golabkow , obrywasz liscie , zalewasz wrzadkiem i chwile trezba odczekac az zmieknie. mieso mielone surowe a ryz udotowany, mieszasz razem i przyprawiasz, zawijasz w liscie obsmarzasz i do garnka zalewasz woda z pomidorkami ( za ide na latwizne i wkladam koncentrat pomidorowy) i gotujesz na srednim ogniu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry