reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie wieczorkiem tylko na chwilke,wlasnie obejrzelam z mezem film "biala masajka"-na faktach podobal mi sie choc ciezko zrozumiec inna kulture. teraz wlecialam na chwile-mnie tez kusi,zeby juz zaczac tymbardziej ,ze znow rozmawialam z Tomkiem i On mowi "ze mna jak z dzieckiem- z reke i do baru" pytalam czy sie nie rozmyslil ,ale skoro tak odpowiedzial to dalej planuje nasza przyszlosc:tak: i kolejna ciaze;-)mam tylko nadzieje,ze nie bedzie blizniakow bo nie wiem czemu o tym wspomnial a to w naszym przypadku posiadania juz 2 dzieci nie byloby smieszne-minibus trzeba by kupic a teraz mamy vectro 5-osobowa wiec akurat. no i cos wspomnial,ze chyba chcialby corke:-)synka mamy cudownego i corka wspaniala,wiec nie wiem jaka plec bym teraz "wolala" no nic,pozyjemy,zobaczymy:tak: no nic lece spac,jutro maz ma wychodne-imprezka z pracy,kragle wiec caly dzien bede sama z dziecmi trzeba zbierac sily:cool2:wroci dopiero w nocy,ale tez Mu sie nalezy:tak::-)no babeczki to do jutra!!!

wlasnie fajnie! nie macie juz ryzyka ze beda np 3 chlopcy lub 3 dziewczynki. macie to i to, to teraz bezstresowo :)
moja ciocia ( 35 lat) 2 lata temu zdecydowala sie na 3 dziecko, ma dwie corki ( 11 i 7 lat). bardzo sie bali ze bedzie trzecia girl :)
a tu niespodzianka! chlopaki! tak tak! blizniaki chlopiece! a czaicie jakby byly blizniaki dziewczynki? 4 ???????????????????? no i problem z autem tez im sie zrobil :)
my mamy chlopca wiec teraz ozywiscie dla pewnosci wolimy dziewczynke. ale trzecie to chyba chlopiec tez :) zobaczymy, najlpeiej to 2+2, ale tak sie pewnie nie uda, a tak akurat mamy wybrane imiona ;))))

reklama
Dobranoc Kobietki :)
Ja po udanym wieczorku z moim ukochanym, przytulanki mam nadzieje przyniosą efekty!! trzymajcie kciuki mocno!!!
dobranoc :)

witam sie pierwsza z rana:-) LOVELY-czekamy razem z Toba na efekty Waszych przytulanek:tak:daj znac jak bedziesz robic test;-)ja tez wczoraj mialam randke z mezem,wypozyczony film,winko i w objciach ogladalismy-mam @ wic tylko trzymanie za raczke na zostalo poki co;-):tak: JOSEPHINE- zycze Wam zeby sie udalo 2+2- mom rodzicom sie udalo-najpierwa ja po 3 latach brat po 3 latach siostra i po 3 latach brat:-D tata to mial cela:-pjakie plany na dzis dzien:confused: MARYLA-co dzi masz na sniadanko,jadlas wieczorem razem z Kamilem czy bylas dzielna:confused::-D

witam sie pierwsza z rana:-) LOVELY-czekamy razem z Toba na efekty Waszych przytulanek:tak:daj znac jak bedziesz robic test;-)ja tez wczoraj mialam randke z mezem,wypozyczony film,winko i w objciach ogladalismy-mam @ wic tylko trzymanie za raczke na zostalo poki co;-):tak: JOSEPHINE- zycze Wam zeby sie udalo 2+2- mom rodzicom sie udalo-najpierwa ja po 3 latach brat po 3 latach siostra i po 3 latach brat:-D tata to mial cela:-pjakie plany na dzis dzien:confused: MARYLA-co dzi masz na sniadanko,jadlas wieczorem razem z Kamilem czy bylas dzielna:confused::-D

witam sie i ja :)

no faktyczniçe tato zdolny :) fajnie ze jest wasz 4-ka!!!!
ja jakie plany na dzis??? czekam az moj niunik sie obudzi ( on ok.9-9h15 hehe)
snadanko, szykowanko i o 10h30 wio do konsulatu znowu... miedzy dwoma zebraniami freda... bedzie znow stres! zyc nie umierac... nienawidze admionsitracji!!!
LOVELY: 3mam kciuki ;)))

JOSEPHINE- to trzymam kciuki za urzedowe sprawy i cierpliosci zycze:tak:mam nadzieje,ze pozniej napiszesz,ze juz wszystko zalatwione i stres minal;-)ukochaj Loepoldka:cool2:

Witajcie kobitki:-) poprawiłam już suwaczki ;-) i musze sie od rana pochwalić ;-) nie dałam sie wczoraj skusić :-) tylko nałożyłam sobie ciut więcej ziemniaczków niz zwykle i sórówki nie żałowałam ale nawet nie spojżałam na chipsy jak mój K pochłaniał (całą paczke wciągnoł - ogr jeden) a potem jeszcze musiałam z nim zejść żeby sobie hod-doga zrobil i nie podjadałam od niego byłam dzielna :-):tak: , dziś na śniadanko sobie zrobiółam taką mni zapiekanke swojska szynka na krajzerce z serem - wiem nie powinnam z tym serem szaleć ale miałam mało czasu a coś na ciepło chciałam zjesć ale do pracy grzecznie dwie bółeczki jedna z twarożkiem jedna z szyneczką wędzoną przez mojego dziadka:tak: najgorzej będzie w weekend
a i nawet nie tknełam cista:-)

mama05: ni nie zostało mi 2 dni do staranek tylko ponad 10 m-cy

lovely: trzymam kciuki za staranka i za odpowiednie 2 kreseczki;-) i bądź dzielna w odchudzaniu mi jeden dzień sie udało w sumie to jeden wieczór -ale zawsze coś:-D

josephine: nie daj się tym hamom z konsulatu;-) trzymam kciuki

Witam się i ja:-):-) Wpadłam do Was tylko na chwilkę żeby zobaczyć co u Was słychać... Ja dzisiaj będę mieć gości, znajomi przyjdą żeby kupić im bilety do PL. A tak to powiem jeszcze że ze zdrówkiem u mnie nie ciekawie tzn ja póki co zdrowa a mój T coś przyniósł i na razie jedzie na gripeksie 2 dzień ale co gorsza to Emi zaczęła kszypać w nocy i katarek się pojawił w sumie gorączki nie ma no ale coś się dzieje. Biedulka od 4 spać nie mogła bo ją tak mordowało:baffled::baffled: No i nici z wyjazdu sobotniego:-(:-( Mieliśmy jechać do brata mojego T do Belfastu żeby zobaczyć małą Martynkę ale z zarazkami nie pojedziemy przecież:szok::szok: A we wtorek mamy szczypienie Emi i jak jej nie przejdzie to będę musiała zaś przełożyć to pewnie znów na za miesiąc:wściekła/y: a i tak mamy miesiąc do tyłu bo pierwsze dostała póżniej bo zmieniali pieęgniarki i nie mieli akurat wtedy jak byłyśmy umówione i nas przenieśli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
josephine życzę powodzenia w załatwianiu spraw urzędowych:tak: Oby tym razem owocnie było:tak::tak:

agus_kula: tylko ty się nam nie rozkładaj , nie daj się temu przeziębieniu walcz jak lwica wrrrrrrrrr, no i mam nadzidzieje, że twój T i malutka szybko wyzdrowieją i uda się to szczepienie załatwić dużoooooooooo zdrówkaaaaa

mama05 - echhhh szkoda, że ciąża nie objawia sie od razu tylko trzeba teraz ok 2tygodni czekać żeby testować :( no ale mam nadzieję, że czekanie mi się opłaci :)
a takie przytulania z mężem bez seksiku też mogą być bardzo miłe i są mega słodkie :)

josephine - oby tym razem udało się wszystko pozałatwiać bez problemów!! a ja myślałam, że tylko w Polsce takie cyrki w urzędach są ;/

A reszta gdzie? :>

W ogóle mój nie chciał dzidzi z grudnia i wspominał, że jak teraz się nie uda, to może potem lepiej odpuścić, żeby sie w grudniu nie urodziło, ale ja tak sobie przemyślałam i mówie mu: Słuchaj, ty jesteś z grudnia i według mnie jesteś cudownym, dobrym człowiekiem to moze i dzidzi też takie będzie? a poza tym czy możesz sobie wyobrazić cudowniejszy prezent pod choinkę?
No i przyznał mi rację :)

Ooo widze, że sie nie spieszyłam z pisaniem posta, bo w tym czasie zdążyły sie pozostałe odezwać :D

Marylka - jestem z Ciebie dumna :D ja niestety ciastko zjadłam :/ ale poprosiłam brata zeby zjadł szybko te co zostały, żeby nie kusiło ;) a teraz planuję sobie zrobić gimnastykę małą :) nic nadwyrężającego bo nie mam kondycji, ale troszke porozciągać i porobić skłonów sie przyda ;)

agus_kula - to zdrówka dla Twojej rodzinki! oby małej szybko przeszło, a Ciebie żeby w ogóle nie tknęła choroba!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lovely: jestem pod wrażeniem tych skłonów mi nawet próbować się nie chce:-D
a mi sie dzis sniło że byłam w ciaży mój kamil mówił że myslał że mnie brzuch bolał bo ciągle sie po brzuchu głaskałam i jeszcze jego reke brałam i na brzuch kładłam:-D no taki ze mnie psychol i ponoc sie usmiechałam jakbym sie najarała :-D tak to mój mąż skomentował a mi sie śniło że dziecko kopie:-D a potem nawet je cyckiem karmiłam ciekawe czy tam tez sie łapałam :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry