witam sie wieczorkiem tylko na chwilke,wlasnie obejrzelam z mezem film "biala masajka"-na faktach podobal mi sie choc ciezko zrozumiec inna kulture. teraz wlecialam na chwile-mnie tez kusi,zeby juz zaczac tymbardziej ,ze znow rozmawialam z Tomkiem i On mowi "ze mna jak z dzieckiem- z reke i do baru" pytalam czy sie nie rozmyslil ,ale skoro tak odpowiedzial to dalej planuje nasza przyszlosci kolejna ciaze;-)mam tylko nadzieje,ze nie bedzie blizniakow bo nie wiem czemu o tym wspomnial a to w naszym przypadku posiadania juz 2 dzieci nie byloby smieszne-minibus trzeba by kupic a teraz mamy vectro 5-osobowa wiec akurat. no i cos wspomnial,ze chyba chcialby corke:-)synka mamy cudownego i corka wspaniala,wiec nie wiem jaka plec bym teraz "wolala" no nic,pozyjemy,zobaczymy
no nic lece spac,jutro maz ma wychodne-imprezka z pracy,kragle wiec caly dzien bede sama z dziecmi trzeba zbierac sily
wroci dopiero w nocy,ale tez Mu sie nalezy
:-)no babeczki to do jutra!!!
wlasnie fajnie! nie macie juz ryzyka ze beda np 3 chlopcy lub 3 dziewczynki. macie to i to, to teraz bezstresowo
moja ciocia ( 35 lat) 2 lata temu zdecydowala sie na 3 dziecko, ma dwie corki ( 11 i 7 lat). bardzo sie bali ze bedzie trzecia girl
a tu niespodzianka! chlopaki! tak tak! blizniaki chlopiece! a czaicie jakby byly blizniaki dziewczynki? 4 ???????????????????? no i problem z autem tez im sie zrobil
my mamy chlopca wiec teraz ozywiscie dla pewnosci wolimy dziewczynke. ale trzecie to chyba chlopiec tez
i kolejna ciaze;-)mam tylko nadzieje,ze nie bedzie blizniakow bo nie wiem czemu o tym wspomnial a to w naszym przypadku posiadania juz 2 dzieci nie byloby smieszne-minibus trzeba by kupic a teraz mamy vectro 5-osobowa wiec akurat. no i cos wspomnial,ze chyba chcialby corke:-)synka mamy cudownego i corka wspaniala,wiec nie wiem jaka plec bym teraz "wolala" no nic,pozyjemy,zobaczymy
wroci dopiero w nocy,ale tez Mu sie nalezy
tata to mial cela
jakie plany na dzis dzien
MARYLA-co dzi masz na sniadanko,jadlas wieczorem razem z Kamilem czy bylas dzielna

a i tak mamy miesiąc do tyłu bo pierwsze dostała póżniej bo zmieniali pieęgniarki i nie mieli akurat wtedy jak byłyśmy umówione i nas przenieśli