reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zobaczysz będzie dobrze, to wynik ciążowy ?? no sorka ale ja nie w temacie z tymi badaniami :zawstydzona/y:, dasz radebądź dzielna i dobrej myśli

reklama
Witam my właśnie zaczynamy te nasze starania ale czy się uda , narazie po wczorajszym hcg <4 no może jeszcze się zejść .... :-(.
witam Cie u nas ciesze sie,ze skorzystalas z mojego zaproszenia:tak::tak:my tu sie zaraz za Ciebie wezmiemy,smutki poja precz i bedzie dobrze,zobaczysz:tak:pewnie,ze probuj poki nie ma @ to pilka w grze-jak to sie mowi:-)musisz nauczyc sie rozpoznawac dni plodne u siebie i dzialac w te dni:-pefekty przyjda,zobaczysz.

taki 100% wynik to wszystko powyżej 5 , a więc wszystko na dobrej drodze , badania lekarskie mam na 16 lutego może będzie coś wiadomo więcej . dziękuję za miłe słowa i przyjęcie ...

aniabb77: mama ma racie my tu nie pozwalamy się smucic

mama05: mówiłam mojemu mężowi jak sie z tych cycków smiałyście i kazał wam powiedzieć następny kawał, no ja tylko przekazuje i mam nadzieje że nikogo nie obraże tym: " czym sie różni kobieta ze wsi od kobiety z miasta?? kobieta z miasta ma w pępku kolczyk a kobieta ze wsi kleszcza":-D no wiem ale mnie rozśmieszył:-D ale naprawde mam nadzieje że nikogo nie obraziłam ja sama sie pół życia wychowywałam na wsi - i nie uwiezycie jak byłam mała miałam kleszcza w pępku - pamiątka po wycieczce z dziadkiem na łąki po trawe dla królików:-D;-):zawstydzona/y:

ANIA- no widze,ze juz humorek lepszy,bardziej optymistyczne posty piszesz:tak:do 16 jeszcze troche czasu ,wiec jak pojdziesz to bedziesz wiedziala na 100% a @ nie masz od grudnia z tego co pamietam,tak:confused:a moze zrob rano jeszcze test ciazowy-chyba ,ze juz robilas:confused:ja tez mam kontrolna wizyte u gina 16 przed planowana ciaza i usuniecie torbiela

mama05 - no skakanie na skakance to mega wysiłek jest, to juz wyższa szkoła jazdy :P ja na razie tylko przysiady, skłony itp ;)

maryla86 - ojjjj sałatke też bym zjadłam - różne rodzaje salaty, pomidor, ser feta - o taka właśnie bym schrupała :) i nie załamuj się, że tylko ty nie ćwiczysz, bo ja pewno po 2-3dniach sobie odpuszczę :P

aniabb77
- powodzenia i trzymam kciuki :)

maryla
- o jaaa :P ja to uwielbiam takie głupawe kawały :D :P

MARYLA- tak,tak,czas sie brac za cwiczenia:tak:ja tez naparzam choc nie zawsze codziennie,teraz jak chorowalam to nie,ale znow dzis zaczynam:-)a jak handelek:confused:u nas piekne slonko

no kobiety ja wlasnie wyjelam skakanke i ciekawe ile dam rade-moze 5 min...tydzien nie skakalam,wiec moze byc ciezko:tak: Maryla-a kawal si,usmialam sie!!

kobiety a mialam sie pytac- od czau jak mysle o 3 baby porylam troche neta i znalazlam takie tabletki ziolowe i zatanawiam ie czy za tydzien ich nie zamowie nazywaja sie FEMIFERTIL- reguluja owulke,poprawiaja jakosc sluzu plodnego itd. wpiszciw w wyszukiwarke nazwe i poczytajcie i dajcie znac co myslicie:tak::-)a w ogole to dolina bo nie wiem o co chodzi ,ale juz 2 cukl mam @ tylko 1,5 dnia !!!!!! miala tak ktoras:confused:zawsze mialam tak 5 do 7 dni a teraz....dobrze,ze mam gina. 16 lutego to moze cos sie wyjasni,oby:sorry2: skakanie skonczone-cale 5 mni:baffled:i zadyszka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no polecam sie jeśli chodzi o kawały - mój dziadek sypie nimi jak z rękawa do każdej okazji coś ma kiedyś robie pizze z ananasem a on znasz kawał o ananasie a ja takie oczy:szok: i że o ananasie to nie znam a on mówi tak: " siedzą dzieci w szkole i pani pyta co dzieci wiecie o ananasie a Jasiu sie zgłasza i mówi tak ja ja wiem : wczoraj przyszedł tata z pracy wyciągnoł petko kiełbasy i zaczoł jeść A NA NAS nawet nie spojrzał" hehe głupawe co:-D:-D i ja tak mam całe życie:-D:-D

lovely: no ja o takiej samej sałatce myślałam no może bym tam jeszcze grilowanego kurczaka w kawałkach dorzuciła i mopidory :)

mama05: no normalnie obie z lovely mnie zawstydzacie , jak tak dalej będzie to chyba zaczne ćwiczyć:szok:

a cha a co do handlu to ciut lepiej ale to jeszcze nie to :no::no::no: przydało by się w końcu jakiś wózek sprzedać bo jak narazie to tylko 2 sprzedałam i spacerówke :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trzymajcie za mnie kciuki żeby udało mi się utargować żebym we wtorek mogła duże dwie faktury zapłacić boje sie:zawstydzona/y::no: a najgorsze że 15 mam przypływ gotówki ale f-ry do 10:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama pewnie że możesz brac te tabletki,jak się nie mylę to takie ziolowe tabletki można brac jak chce się miec lepszy śluz to na pewno itd.nie powinny zaszkodzic no i bierze się je zazwyczaj przed planowanymi staraniami :)

...a Ja jestem podłamana,dokładnie 7 dni temu skończyła mi się @,3 dni temu na pewno miałam dni plodne bo mleczka sluzowego było mega dużo a dziś dostałam takie brązowe plamienia i nie wiem dlaczego?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry