Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam Cie u nas ciesze sie,ze skorzystalas z mojego zaproszeniaWitam my właśnie zaczynamy te nasze starania ale czy się uda , narazie po wczorajszym hcg <4 no może jeszcze się zejść .... :-(.

my tu sie zaraz za Ciebie wezmiemy,smutki poja precz i bedzie dobrze,zobaczysz
pewnie,ze probuj poki nie ma @ to pilka w grze-jak to sie mowi:-)musisz nauczyc sie rozpoznawac dni plodne u siebie i dzialac w te dni
efekty przyjda,zobaczysz.
no wiem ale mnie rozśmieszył
ale naprawde mam nadzieje że nikogo nie obraziłam ja sama sie pół życia wychowywałam na wsi - i nie uwiezycie jak byłam mała miałam kleszcza w pępku - pamiątka po wycieczce z dziadkiem na łąki po trawe dla królików
;-)
do 16 jeszcze troche czasu ,wiec jak pojdziesz to bedziesz wiedziala na 100% a @ nie masz od grudnia z tego co pamietam,tak
a moze zrob rano jeszcze test ciazowy-chyba ,ze juz robilas
ja tez mam kontrolna wizyte u gina 16 przed planowana ciaza i usuniecie torbiela
ja tez naparzam choc nie zawsze codziennie,teraz jak chorowalam to nie,ale znow dzis zaczynam:-)a jak handelek
u nas piekne slonko
Maryla-a kawal si,usmialam sie!!
:-)a w ogole to dolina bo nie wiem o co chodzi ,ale juz 2 cukl mam @ tylko 1,5 dnia !!!!!! miala tak ktoras
zawsze mialam tak 5 do 7 dni a teraz....dobrze,ze mam gina. 16 lutego to moze cos sie wyjasni,oby
skakanie skonczone-cale 5 mni
i zadyszka
i że o ananasie to nie znam a on mówi tak: " siedzą dzieci w szkole i pani pyta co dzieci wiecie o ananasie a Jasiu sie zgłasza i mówi tak ja ja wiem : wczoraj przyszedł tata z pracy wyciągnoł petko kiełbasy i zaczoł jeść A NA NAS nawet nie spojrzał" hehe głupawe co
i ja tak mam całe życie

przydało by się w końcu jakiś wózek sprzedać bo jak narazie to tylko 2 sprzedałam i spacerówke 

trzymajcie za mnie kciuki żeby udało mi się utargować żebym we wtorek mogła duże dwie faktury zapłacić boje sie
a najgorsze że 15 mam przypływ gotówki ale f-ry do 10