reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOSEPHINE- no to kochana napisze tak-niezazdroszcze bo ja za duzy nerwus jestem wiec juz mi sie cisnienie podnioslo jak czytalam Twoja relacje a co dopiero jakbym to sama przeszla:no: 55min.4 odciski palcow-paranoja,ale nalezy miec nadzieje,ze te 3 dni przed wylotem paszporty beda gotowe:tak: napisz jutro jaki rachunek dostal maz za to parkowanie-a strefe macie tak jak u na do 18 czy placi tak dlugo jak stoi:confused:

na zewnatrz do 18 sie placi, ale b; ciezko miejsce znalezc. a w podziemnym -prywatnym- tyle godzin ile jestes :)
teraz juz dokladnie nie pamietam ile ale kiedys mieszkalam w 7 dzielnicy, kilka uliczcek od konsulatu, tam gdzie sie zaparkowal i pamietam ze jak tata lub wujek przyjezdzali to auto dawalismy WYLACZNIE na zewnatrz!!! takze czekam na wieczorna niespodzianke :)
a ze to bylo juz ladnych pare lat temu to teraz ceny na pewno poszluy w gore :baffled:

reklama
josephine : ale miałaś przygode, masakra to jak horror w sumie bardziej niż przygoda, współczuje i coś czuje że zakupiłaś nową paczke fajek;-) czy sie obyło bez bo stresiora to miałaś nie ma co jeszcze mały wymęczony był, jedna pozytywna strona tak cię wymęczyli że powinnaś spac jak suseł dzisiejszej nocy:-D no wiem to nie jest smieszne:zawstydzona/y: mam nadzieje że szybko dostaniecie te paszporty, trzymam kciuki

ja zrobie tak jak lovely na razie nic nie bede brała zobacze jak nic nie będzie sie działo to wtedy prawdopodobinie kupie te tapsy co mama05 wpisała (nie pamiętam nazwy) ale rozumiem Cie mama nie chcesz tracić zbędnego czasu i z tąd te tabletki

one na bliźniaki nier działją - nic nie pisało więc sobie odpuszcze na razie:-):-D może sie okaże że jestem mega płodna - bo to ponoć od tego zależy czy bliźniaki bedą - tak gdzieśostatnio przeczytałam że to od płodności mamy zależy:-D:-D a mi wróżka dawno dawno powiedziała tak: " uważaj na dupe bo sty strasznie płodna i jak nie będziesz uważać to szybko dzieciaka zrobisz":-):-) no dosłownie takich słów uzyła:-D:-D

MARYLA- no wlasnie ja nie chce marnowac czasu bo nam latwo nie bylo a ja mam juz skonczone 30 lat i moja plodnosc juz ma z gorki dlatego wole brac te witaminki;-)moze po nich okres mi sie wyreguluje bo miec@ tylko 1,5 dnia to chyba nie jest normalne,co:baffled::no:

JOSEPHINE-to generalnie nie zazdroszcze rachunku,faktycznie sporo dodatkowej kasy Was kosztuje wyrobienie tych paszportow-nie liczac nerwow. no wlasnie-paczka fajek kupiona czy dalas rade sie powstrzymac:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
e tam! nawet nie pomyslalam, zeby fajki kupic :) wczoraj byl fajkowy dzien :)
a dzis powstrzymalam sie przed shoppingiem, postanowilam ze nic w domu nie zrobie : RELAKS PO PRZEJSCIACH i wieczorem sobie super kapiel spa urzadze :)

mama05: no to raczej dziwne że tak krótko ale może to przez tego dupka torbiela ?? ja sie nie znam ja mam tak 3-4 dni ale to dlatego że tapsy biore to krócej bo tak normalnie to tez 5-6 dni miałam

josephine, nie stresuj się kochana. Biurokracja jest okropna !!!

mama, jak się czujesz ??? popołudnie w domku z dzieciakami o ile pamiętam. Mężulkowi dałaś wychodne.:-):-):-):-) Bawcie się dobrze.

Marylka, widzisz jakie zamieszanie zrobiłam. Ale najważniejsze, że kaska poszła, bo net mi odmawia posłuszeństwa dzisiaj. Nie ma to jak siedzieć w pracy z kubkiem gorącej herbaty i was czytać.;-)

W domu to raczej nie mam szansy na ciepłą herbatę i spokojne czytanie. Karol od razu wyczuwa, że mama chce chwilę dla siebie i jest protest.

lovely, kciuki zaciśnięte

chorowitki, kurować się szybciutko.

zapmarta: spoko loko mamie udało sie paczke puścić szybciej także najpuźniej powinna dojśc w poniedziałek, tylko nie przestrasz sie że w kartonie musiałam ten nocnik spakować :-);-)

ZAPMARTA- witam,witam- ano dalam mezowi wychodne,tez chlopczyk potrzebuje wyjsc ze znajomymi a kregle uwielbia cieszy sie wtedy jak maly chlopiec na nowy samochodzic:tak::-) a ja czuje sie lepiej-kaszel jeszcze troche meczy no i doszedl katar,ale za kilka cni powinno byc po chorobie. dziekuje,ze pytasz:tak:pozdrawiam

hej kobitki a jaki kwas foliowy najlepiej brać ?? bo nie wim czym one się własciwie różnią np taki za 5 zł a taki za 20 zł:confused:

reklama
Myślałam że nie ma znaczenia ile kosztuje kwas foliowy tylko jaka jest jego jakość .

tak sobie teraz przysiadłam i czytam wasze daty ślubów no jestem wetwran chyba bo my to już 12 lat razem , no i marta ma 11 lat , a teraz chcemy drugie ale może za póżno ,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry