reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No dokładnie nie zaszkodzą:-):-) Mam nadzieję że szybko się pozbędziesz tego intruza:-):-) Sama już nie mogę się doczekać... mam nadzieję że w kwietniu gin nie będzie miał nic przeciwko staranką od czerwca:tak: choć coś mi się wydaje że wystartujemy w maju już... a mnie coś od 3 dni pobolewa tak jakby lewy jajnik. Coś podobnego miałam przy Emilce ale jak było bliżej spodziewanej @ no i T się śmieje że może to już hehe;-);-) ale by były jaja:-):-)
Remont ale fajnie jak ja lubię urządzać i przemeblowywać i mówić to przesuńcie tu a to tam nie lepiej tu i w ogóle malowanie choć potem pełno sprzątania;-) Zazdroszcze:-)

reklama
no kochana jesli juz dzialaliscie to moze maz ma racje ,ze to juz:tak:jak kluje a podobnie mialas w pierwszej ciazy....to faktycznie beda jaja:-)czyli,ze chlopiec:-D:-D a my dokladnie mamy w planie malowanie na jany kolor,na 2 sciany chcemy polozyc ten ozdobny kamien elewacyjny wewnrtrzny,zrobic podwieszany sufit bo chce wiecej punktow oswietleniowych i 1 scianke miedzy kuchnia a salonem zrobic z luksferow.

AGUS- ja sie pozegnam,ide spac,dzieci juz dawno chrapia;-)maz na wychodnym,w telewizji nic nie ma ciekawego-ide sie legnac ,odpoczac i pomarzyc o maluszku kochanym-jakie to dziwne,jeszcze GO nie ma z nami a juz GO kocham:tak::tak::tak::tak:!!!!!!trzymajcie sie kobietki i ... do jutra:happy2:karaluch pod poduch i tak dalej:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama, pięknie napisane. A wiesz, że to samo sobie pomyślałam jak przytulałam dziś mojego Karolika. Mało tego, to byłam pewna na 1000 % że to chłopak i na pierwszym USG pytam lekarza, czy wszystko z nim w porządku, a doktorek oczy zrobił i się pyta, czemu mówię o "nim" i jak się okaże dziewczynka to będę zawiedziona. Byłam pewna...

Jak byłam w ciąży miałam jeden jedyny sen związany z ciążą i dzieckiem, że urodziłam bardzo ładnego, ale malutkiego chłopca. Zdziwiłam się, że jest aż tak mały, ale okazalo się prawdą. Karol ważył 2 500 i miał 50 cm, sen proroczy.:-)

więc jak czytam, że niektóre z was (lub wasi mężowie) są pewni, to ja się z tym zgadzam. Nie ma to jak intuicja.

dobrej nocki babeczki.

poczytałam, poczytałam .... macie zacięcie i możliwości ;)

cieszę się, że u Was wszystko dobrze, humory dopisują a nadzieja kwitnie ;)

dołaczam do grona wielbicielek słodyczy ... na szczęście teraz mogę bez wyrzutów sumienia ... ;) kilogramy zwalę na ciążę a i odchudzać się nie wolno :-) superowo!

marylko - poczekaj cierpliwie na klientki.... ja będę jedną z nich niedługo! oglądam bloga i masz naprawdę śliczne rzeczy ... nie mam tylko czasu usiąść do kompa i powybierać ... ale co się odwlecze ...

mam05 - czas leci baaardzo szybko ... ja od niedzieli to będę miała już z górki ...

kameleon1610, nadziejka82, - witam i ja ;)

agnieszka.kk - ja nie dostałam zaproszenia .... buuuuuuuuuuuuuuuuuu....

lovely, aniabb77 - trzymam kciuki za dwie kreseczki ;)

josephine - współczuję tych przejść z paszportami ...; (

kapi i zapmarta zaproszenia wysłane :tak:teraz tylko trzeba zaakceptowac ;-)

W końcu mam weekend :happy2:
Jutro na 12,30 mam laser także na większe pogadychy wpadnę do was wieczorkiem :tak:mam nadzieję że będzie z kim pogadac :confused:
U mnie ciąg dalszy brązowych plamień,ani to @ ani śluz tylko jakaś dziwna wydzielina :dry:

Wybaczcie ale nie poczytam was kochane także nawet nie wiem o czy sobie rozmawiałyście...wybaczcie ale idę spac :tak:
BUZIAKI!!!

witam sie z rana.mnie nadal katar meczy:wściekła/y:juz mam dosc tej choroby a do tego wyskoczyly mi 2 opryszczki na dolnej i gornej wardze-swedzi ,boli:wściekła/y::wściekła/y: ZAPMARKA- to Ty medium jestes:-) moje teoooche wazyly- Zuzia urodzona w 38t.c. i 4 d. wazyla 3720 i miala 53cm. yn urodzony w terminie wazyl 4100 i mial 57cm-polozne sie smialy,ze ja od razu takie pol-roczne urodzilam:tak:,ale lekko nie bylo takiego "klocka"urodzic-bez znieczulenia i do tego porod tak szybko postepowal,ze urodzilam tak duze dziecko z 8cm rozwarciem!!!!!lekarz mowi,zebym nie parla bo szyjka macicy mi popeka,ale nie moglam powstrzymac-skorcze parte to parte-robisz co trzeba i juz. dlateo teraz nie ma co- znieczulenie w kregoslup bo nie wiem czy przezyje 3 porod:tak:po porodzie z synem powiedzialam DOSC a tu prosze-zaraz zaczynamy starania:-Dporodem zajme sie poziej;-)

AGNIESZKA- faktycznie dziwne te plamienia bo jak na owulacje t za dlugo-to nie to:no: a teraz przypomniala mi sie moja sasiadka-tez tak ma od dlugiego juz czasu byla u gina i okazalo sie,ze ma nadrzerke do usuniecia. a w oole ile masz do @:confused:przyjemnosci na laserku:sorry2:i czekamy tu na Ciebie:tak:

Witajcie z rana :)

no to ja chyba ten kwas foliowy to taki zwykły kupie bo wiedziałam tam (w aptece internetowej) takie z większą zawartością kwasu , z jakimis suplementami które wspomagaja przyswajanie i miks witamin dla kobiet starających sie i w tym kwas. Ale nie ma co jeszcze w ciąży nie jestem więc kupie ten najzwyklejszy a jak coś to potem kupie jakiś miks witaminowy jak lekaz bedzie kazał. Zaraz ide do apteki (bo mam obok) stwierdziłam że wcześniej moge zacząć brać - bo wiecie ze mną to nigdy nie wiadomo czy wczesniej sie nie zaczne starać - choć chciała bym do końca grudnia wytrzymać:tak:, dziś dla odmiany sniło mi się ze romansowałam z moim księgowym znajomym naszej rodziny zresztą :-D:-D ja zawsze mam jakieś dzikie sny:-D

byłam w aptece i pani dała mi folik :)

LOVELY- jak tam wczorajsze przytulanki byly-wykorzystalas swojego faceta do ostatniego dnia plodnego:confused::-D:confused: Ty juz zaczelas a za chwile bo to w sumie juz nie dlugo dolaczy do Ciebie ASIUASIU a potem to juz my wszystkie po kolei:tak: moj slubny wrocil wczoraj po 2w nocy z imprezy,ale juz od odziny jest na nogach-obecnie z dziecmi u gory-plastelina,puzle...caly dzien Go wczoraj nie widzialy i sa stesknione. a ja... czekam az ktoras do mnie dolaczy:tak:

reklama
agnieszka.kk - dzięki za zaproszenie, już zaakceptowałam ;)
życzę udanego zabiegu!
ja nie wiem, czy zajrzę po południu ... mam spotkanie Warszawianek z forum Czerwcówek i nie wiem jak długo potrwa ... a może po spotkaniu na zakupki się wybiorę?
Mój J mnie wkurzył i najchętniej wróciłabym do domu za tydzień!

mama05 - współczuję choróbska i kataru ... niedawno zadążyłam się wyleczyć,
współczuję też porodu bez znieczulenia ... ja mam niski próg bólu i dla mnie taka opcja jest nie do przyjęcia :no:, chyba nie dałabym rady ...
juz sam poród i szpital mnie przeraża a co tu mówić jeszcze o takim bólu ...
zdrówka życzę

maryla - nie zdążyłam Ci FOLIKA poradzić, a Ty już kupiłaś! szybka jesteś jak błyskawica ;), moja gina też go polecała - jak staraliśmy się o dzidzię ....
tak myślę, że może w weekend dam radę bloga poprzęglądać i coś wybrać ... trzymaj kciuki ...!

miłej soboty Wam życzę a ja lecę robić śniadanko ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry