No dokładnie nie zaszkodzą:-):-) Mam nadzieję że szybko się pozbędziesz tego intruza:-):-) Sama już nie mogę się doczekać... mam nadzieję że w kwietniu gin nie będzie miał nic przeciwko staranką od czerwca
choć coś mi się wydaje że wystartujemy w maju już... a mnie coś od 3 dni pobolewa tak jakby lewy jajnik. Coś podobnego miałam przy Emilce ale jak było bliżej spodziewanej @ no i T się śmieje że może to już hehe;-);-) ale by były jaja:-):-)
Remont ale fajnie jak ja lubię urządzać i przemeblowywać i mówić to przesuńcie tu a to tam nie lepiej tu i w ogóle malowanie choć potem pełno sprzątania;-) Zazdroszcze:-)
choć coś mi się wydaje że wystartujemy w maju już... a mnie coś od 3 dni pobolewa tak jakby lewy jajnik. Coś podobnego miałam przy Emilce ale jak było bliżej spodziewanej @ no i T się śmieje że może to już hehe;-);-) ale by były jaja:-):-) Remont ale fajnie jak ja lubię urządzać i przemeblowywać i mówić to przesuńcie tu a to tam nie lepiej tu i w ogóle malowanie choć potem pełno sprzątania;-) Zazdroszcze:-)

karaluch pod poduch i tak dalej

juz mam dosc tej choroby a do tego wyskoczyly mi 2 opryszczki na dolnej i gornej wardze-swedzi ,boli
a teraz przypomniala mi sie moja sasiadka-tez tak ma od dlugiego juz czasu byla u gina i okazalo sie,ze ma nadrzerke do usuniecia. a w oole ile masz do @
i czekamy tu na Ciebie