maryla86
Fanka BB :)
aniabb77: no napewno cena ma wpływ na jakość ale czy najdrozszy znaczy najlepszy ???
pewnie niekoniecznie dlatego zapytałam który jest najlepszy;-) jeśli ktoś wie jaki powinnam wybrać , albo jaki sam brał to proszę o porade, bo wbrew pozorom jak weszłam do apteki internetowej to maja tam troche rodzajów tego kwasu foliowego a ja nie wiem czym sie sugerować więc prosze o pomoc.
pewnie niekoniecznie dlatego zapytałam który jest najlepszy;-) jeśli ktoś wie jaki powinnam wybrać , albo jaki sam brał to proszę o porade, bo wbrew pozorom jak weszłam do apteki internetowej to maja tam troche rodzajów tego kwasu foliowego a ja nie wiem czym sie sugerować więc prosze o pomoc.
;-)
bo sa opakowania duze i male.teraz jak kupie te witaminy o ktorych pisalam czyli FEMIFERTIL nie bede brala dodtkowo kwasu foliowego bo on jest w skladzie tamyych witamin. kobietki jestescie czy wszystkie albo choruja albo sie przytulaja.....

a potem to testow nakupuje i bedziemy dzialac. dalej niech juz bedzie chociaz marzec
juz sie zatanawiam jak to bedzie jak maluszek do nas dolaczy-dzia pytalam dzieci,kazde z osobna kogo by chcieli i oboje powiedziei,ze siostre Zuzia od razu dodala,ze bedzie miala na imie Marysia
jestem bardzo szczesliwa,ze to juz niedlugo-tyle juz czekam.......