iwonko rozumiem :-( ja codziennie walczę sama ze soba aby normalnie funkcjonować aby w ogóle wstać z łóżka,
ja po zabiegu miałam 2 tyg zwolnienia a zaraz po wyjściu ze szpitala poszłam do psychiatry więc byłam na lekach to trochę lżej to zniosłam teraz tylko psycholog
nie chciało mi się ani ubierać ładniej ani malować ani z włosami nic nie robiła, dopiero niedawno poszłam do fryzjera, a moje spodnie dresowe zamieniłam na jeansy, powoli zaczynam funkcjonować można powiedzieć normalnie
a nienawidzę pocieszeń takich ja jesteś młoda będziesz miała jeszcze itd itp co oni mogą wiedzieć

dlaczego nie mogłam mieć tamtego dziecka i nastepnych :-(
widocznie tak musiało być, ale to jest niesprawiedliwe :-(
ale jakoś trzeba iść do przodu wiem nigdy o tym nie zapomnimy ale mam nadzieję że niedługo znów będziemy się cieszyć z pozytywnego testu a przede wszystkim z uroków zdrowo przechodzonej 9 miesięcznej ciąży a potem z macierzyństwa
tego Tobie , sobie i innym dziewczyną życzę z całego serca
motylku rozumiem Cię bo tez bym się poczuła źle zwłaszcza że tu szykowana jest kąpiel kolacja i wiadomo przytulanki
współczuję :-(
ale porozmawiaj z nim, spytaj się dlaczego ogląda takie rzeczy, uciekając od rozmowy nic nie zdziałasz