- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ZAPMARTA- no dokladnie a mial "tylko kaszel",ale w taka pogode jak wilgotno w powietrzu to grasuja te wirusy i prosze-dopadl mi synka mojego malutkiego
fajnie,ze mąż pilkarz i tak szybko sie udalo,co??;-)
to teraz czekasz na wizyte i robisz suwaczek czy moze juz dasz sie skusic;-)

fajnie,ze mąż pilkarz i tak szybko sie udalo,co??;-)

I
Iwonka25
Gość
Witam
Malutko tu sie udzielam, ale podczytuję Was czasami;-)
Trochę jestem rozgoryczona....i nie wiem co o tym myśleć...a mianowicie, mój cykl trwa 30 dni, więc dzisiaj wypada "ten dzień", właśnie, tylko, że jest ALE
14 dc miałam tempkę 37.1, a dnia następnego nagle spadła do 36.6 i tak sie utrzymuje do dzisiaj
A dzisiaj wypada 20 dc....
(mój dłuuuugo wyczekiwany szczyt)
Wszystko wskazuje na to, że cykl mi się chyba przesunął...nie wiem...a miałam takie nadzieje, plany ...
Wczoraj przytulałam się z moim P. ale pewnie nie zafasolkuję, eh...
Co o tym myślicie...
Malutko tu sie udzielam, ale podczytuję Was czasami;-)
Trochę jestem rozgoryczona....i nie wiem co o tym myśleć...a mianowicie, mój cykl trwa 30 dni, więc dzisiaj wypada "ten dzień", właśnie, tylko, że jest ALE

Wszystko wskazuje na to, że cykl mi się chyba przesunął...nie wiem...a miałam takie nadzieje, plany ...

Co o tym myślicie...

iwonka2b
Fanka BB :)
iwonko witaj ja na temperaturze się nie znam nie miałam cierpliwości do mierzenia ale dziewczyny pewnie zaraz dadzą Ci odpowiedź 
paula moja ma 5 lat i jest moja no może teraz nasz :-) ale jest kochana chodź złośliwa cwaniara z niej czasami to i tak cieszę się że ją mam juz tu kiedyś pisałam o niej
łagodna z niej psina bo wychowana z moją młodsza siostra :-)

paula moja ma 5 lat i jest moja no może teraz nasz :-) ale jest kochana chodź złośliwa cwaniara z niej czasami to i tak cieszę się że ją mam juz tu kiedyś pisałam o niej
łagodna z niej psina bo wychowana z moją młodsza siostra :-)
Ostatnia edycja:
I
Iwonka25
Gość
iwonko witaj ja na temperaturze się nie znam nie miałam cierpliwości do mierzenia ale dziewczyny pewnie zaraz dadzą Ci odpowiedź![]()
Witam moją imienniczkę :-)
Muszę przyznać, że to dopiero drugi cykl kiedy badam temperaturę, i rzeczywiście trochę to dla mnie zagadkowe...
iwonka2b
Fanka BB :)
iwonko no dla mnie to było ciężkie więc zdałam się na śluz i własny organizm czyli że kiedy mi się chce przytulać to znaczy że organizm tego potrzebuje ( czytaj jest dzień płodny ) 
hihihi może to dziwne ale łatwiejsze niż mierzenie temp 
a sniło Ci się coś dziwnego ostatnio??? bo pamiętam że byłaś kiedyś na wątku sen i sny

a sniło Ci się coś dziwnego ostatnio??? bo pamiętam że byłaś kiedyś na wątku sen i sny
mama05
prrrryy szaaaalona :))
IWONKA25- ja mierzysz temp.to cykl ma 2 fazy-przed i poowulacyjna.w pierwszej fazie temp.sa nizsze u mnie np.to 36.3,36.5 a jak jest owulka to masz najnizsza temp w cylku a na drugi dzien wyrazny soko i wyzsza temp.utrzymuje sie do dnia @ i jak @ przychodzi to znow spada a jak sie utrzymuje to albo przeziebienie albo ciaza-jak jest ciaza to podwyzzona moze byc do 3 m-cy. u mnie z Zuza podwyzszona to bylo 36.8 a z Domisiem 37.1 a jesli nie zauwazylas wyraznego skoku to albo cykl sie wydluzy albo jest bezowulacyjny..... i w ogole witam
)
reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Iwonka25 wydaje mi się że przedwczesny skok temperatury w środku cyklu może wystąpić i wcale nie musi świadczyć co mianie w cyklu i w dniach płodnych. Jeżeli następnego dnia temperatura wróciła do normy to nic straconego z owolką na dzisiaj. Ale tak jak mówi Iwonka2b nasz organizm mówi nam najwięcej
Iwonka25 wydaje mi się że przedwczesny skok temperatury w środku cyklu może wystąpić i wcale nie musi świadczyć co mianie w cyklu i w dniach płodnych. Jeżeli następnego dnia temperatura wróciła do normy to nic straconego z owolką na dzisiaj. Ale tak jak mówi Iwonka2b nasz organizm mówi nam najwięcej

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: