reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A u mnie "stara bieda" :laugh2: Na 12:30 do pracy, a od 20:00 weekend w końcu upragniony :tak: mamy z G. wolny domek, bo nasi współlokatorzy pojechali na tydzień do PL na urodziny babci :tak: Włoski wczoraj podcięłam i mam nową fryzurkę i kolor :laugh2: Ogólnie pozytywne nastawienie do świata dzisiaj :tak:

Ja też się cieszę, że mogę z Wami popisać :tak: zawsze mi to humorek poprawia :tak:

Sergevna to super:)))
Cieszę się że pozytywne nastawienie do świata jest i tak 3maj :))

Uciekam na to śniadanko,nie długo do was zajrzę:-)

reklama
Agnieszka czemu urlop nie wypali ??? :-( Przykro mi ale dobrze ze tak sobie z tym świetnie radzisz :tak:

cześć seergevna - napisz mi pl;iss jak masz na imie nie moge zapamiętać twojego niku :zawstydzona/y:

mama dobrze ze sie wyspaliście i że Domis lepiej - ty to szykuj jeszcze jeden soczek dla Sorbusia bo juz do basenu pedzę

Czesc kochane :):)
Sorbuś - ja nie chodze kochana do miasta tylko na zakupy bardzo lubie oglądać a po 2 zawsze robie niespodzianke Krzyśkowi i go odwiedzam :):) potem jak mi sie chce to ide do Mamusi mojej do pracki na kawusie :):) tam mam też koleżanki wiec jakoś staram sie wykorzystac czas :) bo w domku to można jajko znieść :p:p:p:p:p
U mnie znów upał szok .....
Dobrze ze zajrzałam wczoraj do skrzynki bo ja jestem w komisji wyborczej :):):) i kurde był list ze o 17 mam zebranie he he wiec szybko sie wyszykowałam i migiem popędziłam .... w poniedziałek mam szkolenie :/ a 17 znów zebranie no i 20 wybory :):):)

Agnieszka czemu urlop nie wypali ??? :-( Przykro mi ale dobrze ze tak sobie z tym świetnie radzisz :tak:

cześć seergevna - napisz mi pl;iss jak masz na imie nie moge zapamiętać twojego niku :zawstydzona/y:

mama dobrze ze sie wyspaliście i że Domis lepiej - ty to szykuj jeszcze jeden soczek dla Sorbusia bo juz do basenu pedzę

Karolina jestem, miło mi :tak: :laugh2: Dla przyjaciół Karola :tak: :laugh2:

Karola mi tez bardzo miło - mogę się tak zwracać do ciebie ?? :zawstydzona/y: rozumiesz o co mi chodzi :-)

cześć Szczęśliwa to taki żarcik mały był pewnie że sobie spaceruj - a zazdroszczę ci bardzo bo ja w tej robocie non stop :baffled:

monia ja moge w domu dopiero :sorry2:

badylinka
i co tam w DDTVN mówili o tym powrocie ??

agnieszka - wiesz - ja się o względy nie prosiłam tym bardziej że przez te względy leżałam dłużej niż powinnam a ja mam fobie odnośnie szpitali i pobyt tam był dla mnie koszmarem :dry: Marcin przyszedł w białym na salę bo miał do wyboru - fartuch lekarski albo ten durny szlafroczek - wybrał swoje ciuchy - tym bardziej dobrze zrobił bo przy próżnociągu oficjalnie powinni go wyprosić z sali a tak nikt się nie przyczepił że będzie zawadzał a wręcz pomagał :tak: Położna mnie dwa razy do pionu ustawiała bo byłam już nieprzytomna - trzeci dzień bez snu to można na ryj padać - nie? :-D A jedyne co się wydarłam to na tego lekarza podczas porodu i wcześniej na męża jak przyjechał półtorej godziny po moim telefonie że teraz to może stąd wy... :-D Nie wiem o co komon - ja znieczulenia nie brałam bo się panicznie boję tej igły w plery wbijanej i aż tak bardzo nie bolało - niekiedy okres miałam gorszy :sorry: A później jak słyszałam z porodówki jak się drą niektóre to się zastanawiałam czy im czasem cesarki na żywca nie robią :-D

mama - pewnie że wierzę że będziesz marcówką :tak: Tak jak i Marylka i inne dziewczyny :-D

monia - a komu się pracować chce? Ja cudem skończyłam sprzątać - mam takiego niechciaja - u mnie upał daje po dupie - 35 stopni a w słoneczku do 42 - paranoja :dry: Dobrze że Karolę rano wysmarowałam mleczkiem z filtrem :tak:

reklama
Witam wszystkie dziewczynki porannie:) I kawusiowo oczywiście:)

Na początek chciałam powiedzieć że kciuki pomogły:):) Okazało się że ząbek jest martwy i tylko wygląda na popsuty i nic a nic nie bolało:))) A najlepsze jest to że pani mówiła że on był leczony kanałowo a ja się twardo upierałam że napewno nie był bo nie pamiętam a podobno to bardzo boli więc bym pamiętala! No i okazało się że pani miala rację:zawstydzona/y:

Sol super mialaś poród:) Ja też bym chciała rodzić w jedynce ale u mnie w Lublinei to się chyba płaci... w sumie to nei mam pojęcia... Moja siostra rodziła w Wołominie i tam miała super bo swoją położną i oddzielne sale porodowa i poporodową... Ale 2 godz jazdy a 3 w korkach to ja ryzykowac nie będę... Ale jak już zafasolkuję to się pointeresuję:)) Wiem że w tym szpitalu w którym jest mój doktorek to nie ma nawet odwiedzin na sali...

Słuchajcie mam jeszcze pytanie. Używała któraś z Was testów owulacyjnych?? Bo mi już 4 dzień wychodzą 2 krechy!! Owulka już raczej była bo 4 dzie wyższa tempka... To co one zepsute jakieś są???

hej hej dzień dobry umieeeeeeeeram dalej
w zasadzie wczoraj po amolu było cudnie... wygrzało mi wszystko co się dało, rano obudziłam się z bolącym gardłem ale czystym nosem :) ale już po pół godzinie było wszystko jak wczoraj.... smarcze, łzawię i kicham...
sorbuś - mnie się wydaje że moni chodziło o testy owu ^^
Lor - kanałowe boli ale tylko w kilku momentach. Bo pani musi Ci np zmierzyć długość kanału i ten moment boli. Nie ma się co bać!! :D

ja muszę jechać dzisiaj do mamy do pracy bo sobie nie wzięła jakichś dokumentów.... ==" masakra... nie dadzą człowiekowi pochorować spokojnie :/

Kotus a wiesz ze na owulacyjnych wychodza takie krechy tez przy ciazy??;-)

Badylinka
Jak w nosie Ci cos jeszcze siedzi to 3x dziennie inhalacje. Woda + sol

Witam nowe dziewczyny:-)

Witam sie z "ranca":-)

Marylka
przykro mi ze w tym cyklu sie nie udalo...
Przyszly bedzie nasz;-)
Ja to juz bym chciala dostac @ i zaczac na nowo staranka...
Dzisiaj na tescie znowu jedna krecha..
Dzisiaj 29dc cyli jednak po tabletkach nie wiadomo kiedy przyjdzie...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry