agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mama to na dworze w słońcu jest pewnie z 40 stopni ?
...i dziękuję,bardzo zależy mi na tych kciukach
...i dziękuję,bardzo zależy mi na tych kciukach
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w polowie rozmowy z mama przerwalo i nie moge sie dodzwonic do nikogo z rodziny......ani do rodzicow ani do babci ani do siostry ani do brata od razu mam -poloczenie przerwane

nie wiem c tam sie dzieje-Boze co z ta pogoda my przy basenie a Oni tam jakąs masakre przezywaja!!!!!!!!!!!Coś czytałam wcześniej bo Marylka pisała ale nie doczytałam...Ja pierdziele co za pogoda wy się wygrzewacie a w sumie nie daleko wiatry,wichury i grady szok.Próbuj dzwonić do rodziny,mam nadzieję że wszystko w porządku u nich...AGNIESZKA- nie wiem ile jest w sloncu bo nie maay zewnetrznego term.ale na prawde jest masakra!!! a 200 km ode mnie u moich rodzicow jest urwanie chmury,bardzo leje,wali grad i w tv zapowiadali tornadow polowie rozmowy z mama przerwalo i nie moge sie dodzwonic do nikogo z rodziny......ani do rodzicow ani do babci ani do siostry ani do brata od razu mam -poloczenie przerwane
nie wiem c tam sie dzieje-Boze co z ta pogoda my przy basenie a Oni tam jakąs masakre przezywaja!!!!!!!!!!!
burza a na kiedy masz termin @?
;-) witam ja miałom termin na 7 .06 więc to już dawno po ( 28 dni cylk ) .
ojojojjj ale tu produkcja , postaram się nadrobić wieczorem...motylek - my też ale ja mam swoja kartę a M swojąA ja prócz tego mam swoje osobne konto do którego M nie ma dostępu
Tamto jest moje
graffa - witaj - a co to za operację miałaś?
będzie dobrze