reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem już wykąpana i do zycia. Ten dzień zwaliłby z nóg Wyrwidęba i obalił Waligórę. Witam was wszystkie staraczki i dmucham na was chłodnym wiaterkirm.
:-)mama widzę, ze u ciebie w domku tez parówa więc dmucham Ci tam fuuuuu i już masz 21
Idę poczytać bo nie wiem co wam napisać.
Ja dziś nie wymiotowałam , za każdym razem wystarczyło jak coś zjadłam czy sie napiłam i przechodziło, czuję się dobrze i nieciązowo. Matko jak mnie przestaje mulic to przestaję wierzyć , ze jestem w ciąży jestem histeryczka :zawstydzona/y:

AGNIESZKA- nie wiem ile jest w sloncu bo nie maay zewnetrznego term.ale na prawde jest masakra!!! a 200 km ode mnie u moich rodzicow jest urwanie chmury,bardzo leje,wali grad i w tv zapowiadali tornado:szok::szok::szok: w polowie rozmowy z mama przerwalo i nie moge sie dodzwonic do nikogo z rodziny......ani do rodzicow ani do babci ani do siostry ani do brata od razu mam -poloczenie przerwane:szok::no::no:nie wiem c tam sie dzieje-Boze co z ta pogoda my przy basenie a Oni tam jakąs masakre przezywaja!!!!!!!!!!!

WISIEŃKA- witaj!!! na pewno jestes w ciąży-masz piekna bete,piekne testy i w poniedz.zobaczysz swoj maly cud na usg!!

Boze moja mama przed chwila sie do mnie dodzwonila i powiedziala,ze tam u nich jest normalnie masakra-tata do Niej dzwonil ,ze wracal autem do domu i myslal ze zdazy przed ta wichura ,ale nie.....jak jechal to przewalilo sie na Niego drzewo-auto zniszczone,n w szoku-czeka na Policje ,zeby oszacowac straty-matko jak sie nich martwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- nie wiem ile jest w sloncu bo nie maay zewnetrznego term.ale na prawde jest masakra!!! a 200 km ode mnie u moich rodzicow jest urwanie chmury,bardzo leje,wali grad i w tv zapowiadali tornado:szok::szok::szok: w polowie rozmowy z mama przerwalo i nie moge sie dodzwonic do nikogo z rodziny......ani do rodzicow ani do babci ani do siostry ani do brata od razu mam -poloczenie przerwane:szok::no::no:nie wiem c tam sie dzieje-Boze co z ta pogoda my przy basenie a Oni tam jakąs masakre przezywaja!!!!!!!!!!!
Coś czytałam wcześniej bo Marylka pisała ale nie doczytałam...Ja pierdziele co za pogoda wy się wygrzewacie a w sumie nie daleko wiatry,wichury i grady szok.Próbuj dzwonić do rodziny,mam nadzieję że wszystko w porządku u nich...

motylek - my też ale ja mam swoja kartę a M swoją :tak: A ja prócz tego mam swoje osobne konto do którego M nie ma dostępu :-D Tamto jest moje :-D

graffa - witaj - a co to za operację miałaś?
ojojojjj ale tu produkcja , postaram się nadrobić wieczorem...
miałam operację - założenie szwu na szyjkę macicy przez powloki brzuszne. Rok temu w kwietniu przedwcześnie urodziłam córeczkę w 24 tyg przez niewydolność szyjki i żeby sytuacja się nie powtórzyła - ta operacja była niezbędna.

pozdrawiam

mama współczuję...widzisz człowiek chciał uciec a nie zdążył.Twój tata rozumiem cały,nic mu się nie stało?

mąż przyjechał...uciekam:))zajrzę później do was!!

Ostatnia edycja:
reklama
mama jeje to straszne co piszesz włączam TVN 24 i zobaczę u mnie też 32 w cieniu 67 w aucie to już porazka. W domku około 26 to może być
marylka, agatek uda sie w tym cyklu, tulam was i mocno wierzę, ze po prostu macie być marcówkami. marylka ja tez brałam anty przez laaaata:tak:będzie dobrze:tak:
bunia a gadaj dzis o pomidorowym ile chcesz, mam 2 * litrowy:-p:-p:-p
witam nowe staraczk.:-)
Do mnie zaraz przychodzi kuzynka to trochę poplotkujemy
sorbus, maran, pralinka, agnieszka, seerge,sol, motylek, badylinka, Lor,graffa, burza i wszystkie których nie wymieniłam dmucham wam w grzywki chłodkiem z mojego wentylatorka z sympatia i pozdrówkami:-):-):-)
mama co ty masz za basen czy ja tez się zmieszczę , ja bym chciała sok z mago czy coś takiego istnieje, mam ochotę w oszronionej szklance i kostkami lodowymi z limonkowego soczku, mnia
przyszła kuzynka, wpadnę potem:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry