reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No śmiesznie wczoraj wyszło :-D

Jak Ja mam wolne to Alan siedzi ze mną w domu bo po co mam wtedy płacić za przedszkole,ale przyznam że jak chodzę do pracy to z lekka narzekam na ranne wstawanie a jak siedzę w domu to narzekam na siedzenie w domu hehe:rofl2:

No nic kochane uciekam zrobić śniadanie bo mój M wstał:)
to taki nasz przywilej my zasze mozemy nażekac :):):)

julia jaki wynik testu ??????????????????????

reklama
Cześć dziewczynki,

witam się wtorkowo, jestem w pracy, Karol buszuje w domku z tatusiem.
a przede wszystkim muszę się dziś pochwalić:
MOJE DZIECKO ZACZĘŁO SAMO CHODZIĆ !!!! jestem najdumniejszą mamą na świecie.

czekam na wieści od Juli i od mamy.

agnieszka, ja ciemna masa jestem, wiem, że są te wątki dot. zdjęć, ale nia ma tego "spinacza" (załączniki) i dlatego zapytałam. A twój Alan to mi wygląda na starszego. Powiem ci tylko, że nie opędzisz się od dziewczyn później.

zapmarta: witaj z rana;-) i przyjmij moje najszczersze gratulacje z powodu pierwszych kroków pierworodnego :):rofl2: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mówiłam nieraz mojemu, że ja Go dopadnę :wściekła/y: i nie będzie to tamto, że dziecko dopiero po ślubie :-)
Oj, wiem coś na temat ciąży i porodu, bo mam siostrę, która to przeżywała parę lat temu i wszystko mi opowiedziała.... Aj, chcę już ;-)

ja też tak jak ty bardzo mocno chcę i czasem musze się pilnować bo ja dopiero w grudniu zaczynam staranka a coś mi ostatnio pamięć szfankuje i o tabletkach antykoncepcyjnych zapominam naszczęście przypomina mi się jeszcze tego samego dnia :)

dzięki Marylka,

a co nas tak mało dziś ???

to i ja się za robotę biorę...
no ja własnie nie wiem co się z dziewczynami dzieje
mama05 ma gości więc wybaczam, Julia nas od rana w niepewności trzyma Agnieszka tez gdzieś znikneła tak samo jak Josephine zresztą o reszcie nawet nie wspomnę one chyba w kotka i myszke sie z nami bawią albo w chowanego :):):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ku ku

Aj, czemu miałabym nie podołać ? :-) Mimo swoich dopiero 23 lat na karku mam ogromną chęć posiadania dziecka. Mi nie w głowie jakieś tam imprezy i w ogóle. Marzę właśnie, by móc się zajmować własnym bobasem i w ogóle.... Aj aj aj :-)
To jest silniejsze ode mnie :-)

Jeny ja miałam 22 jak urodziłam i jakoś sobie radzimy :tak: Może finansowo nie bardzo ale kto teraz nie narzeka na brak kasy ;-) Ja nie miałam problemów z Karolą żadnych ale też i dlatego że wcześniej przez kilka lat opiekowałam się dziećmi - niekiedy od urodzenia a Karola jest z mojej 7 ciąży więc wyczekana, wychuchana i w ogóle :tak: Próbuję was nadrobić i jakoś nie mam siły - za dużo piszecie. Luknęłam tylko że Julia i mama czekają na wieści i ze u mamy chyba jest fasolka w brzuszku ale USG było kaput.
Pysia - a męża gwałć - ja swojego tak zmaltretowałam że brałam ślub - już wcześniej zaplanowany w 4 miesiącu ciąży :laugh2: Tak naprawdę to tylko kwestia tego że w ciąży nie da się niekiedy wybawić na weselu bo ciągnie na nudności a to Ci coś nie podpasuje, alkoholu też się nie napijesz.
mama - zazdroszczę że u ciebie były tylko 3 miesiące niemiło wspominane - ja miałam takich 7 :sorry: ale może dzięki temu w miesiąc po porodzie ważyłam tyle samo co przed ciążą :laugh2:
maryla - ja stosuję plastry - pamiętam o nich tylko w niedziele :-D mogłabym mieć prośbę bo ty w tym siedzisz a ja już nie mam siły - znalazłabyś mi wózeczek taki gdzie waga z gondolą nie przekracza 12 kg bo innego nie kupię przy moim kręgosłupie :tak: Będę wdzięczna :tak:
zapmarta - gratki dla maluszka :tak: to teraz szafkowy świat przed nim - a koszmar przed Tobą :-D

Karola ogląda bajki a ja mam chwilowego niechciaja wybitnego - nawet pisać mi się nie chce :sorry::eek: Może pójdę pozmywać gary :sorry: tak - idę sprzątać - muszę odkurzyć, wymyć płytki w kuchni i łazience bo zasyfiały w łazience od dymu a w kuchni od koszatniczek i pozmywać gary. A potem pomyślę nad obiadem. No i podstawa - zebrać ten burdel z klocków który Karola zostawiła w pokoju :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol: przyznam szczeże że taniej jak oferuje producent to moge mieć tylko z x-landera, tako i espiro, jesli chodzi o inne firmy to mogę popatrzeć puźniej
wkleje kilka linków własnie z espiro tylko tam nie pisze le z gondolą ale mysle że nie więcej jak 12
Babydesign Group
Babydesign Group
bo tu nie pisze ile sama gondola wazy :wściekła/y: ale żeś mi zadanko walła, ale poszukam bo dziś za dużo klientów nie mam, a może uda mi się Tobie pomuc jakoś :)

maryla - wiem ze espiro vector 4 lite waży z gondolą 11,5 kg. A delti EMU waży z gondolą niecałe 12 kg. To te wózki znam i widziałam ale szukam czegoś z jeszcze lepszej wersji bo te nie mają regulowanego oparcia w spacerówce. A chciałabym mieć spacerówkę w tym zestawie gdzie dziecko można na płasko położyć jakby usnęło.

hej
Mam wyniki i co teraz...u kobiet powinno w ogranizmie normalnie byc tyle hcg
minimum 0,00 maximum 2,90....
A ja mam 4,23....
A od 1-2 tyg. ciazy ma sie 5 -50...
Co ja mam o tym myslec nic trzeba udac sie do ginekologa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama