A ku ku
Aj, czemu miałabym nie podołać ? :-) Mimo swoich dopiero 23 lat na karku mam ogromną chęć posiadania dziecka. Mi nie w głowie jakieś tam imprezy i w ogóle. Marzę właśnie, by móc się zajmować własnym bobasem i w ogóle.... Aj aj aj :-)
To jest silniejsze ode mnie :-)
Jeny ja miałam 22 jak urodziłam i jakoś sobie radzimy

Może finansowo nie bardzo ale kto teraz nie narzeka na brak kasy ;-) Ja nie miałam problemów z Karolą żadnych ale też i dlatego że wcześniej przez kilka lat opiekowałam się dziećmi - niekiedy od urodzenia a Karola jest z mojej 7 ciąży więc wyczekana, wychuchana i w ogóle

Próbuję was nadrobić i jakoś nie mam siły - za dużo piszecie. Luknęłam tylko że
Julia i mama czekają na wieści i ze u
mamy chyba jest fasolka w brzuszku ale USG było kaput.
Pysia - a męża gwałć - ja swojego tak zmaltretowałam że brałam ślub - już wcześniej zaplanowany w 4 miesiącu ciąży

Tak naprawdę to tylko kwestia tego że w ciąży nie da się niekiedy wybawić na weselu bo ciągnie na nudności a to Ci coś nie podpasuje, alkoholu też się nie napijesz.
mama - zazdroszczę że u ciebie były tylko 3 miesiące niemiło wspominane - ja miałam takich 7

ale może dzięki temu w miesiąc po porodzie ważyłam tyle samo co przed ciążą
maryla - ja stosuję plastry - pamiętam o nich tylko w niedziele

mogłabym mieć prośbę bo ty w tym siedzisz a ja już nie mam siły - znalazłabyś mi wózeczek taki gdzie waga z gondolą nie przekracza 12 kg bo innego nie kupię przy moim kręgosłupie

Będę wdzięczna
zapmarta - gratki dla maluszka

to teraz szafkowy świat przed nim - a koszmar przed Tobą
Karola ogląda bajki a ja mam chwilowego niechciaja wybitnego - nawet pisać mi się nie chce

Może pójdę pozmywać gary

tak - idę sprzątać - muszę odkurzyć, wymyć płytki w kuchni i łazience bo zasyfiały w łazience od dymu a w kuchni od koszatniczek i pozmywać gary. A potem pomyślę nad obiadem. No i podstawa - zebrać ten burdel z klocków który Karola zostawiła w pokoju