reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień Dobry! :happy:
Co tu tak puściutko z ranka?
Ja musiałam już wstać bo synek przyszedł do nas do sypialni a chcę aby mąż się wyspał.Teraz synek wcina śniadanie a ja piję cieplutką kawkę no i mam dziś wolne...także posiedzę troszkę z wami ale mam tez do odrobienia zadania z agnielskiego zadane przez męża :eek:czasami mam dość tego jężyka bleeee:)
Życzę wam kochaniutkie miłego dnia no i czekam na dobre informacje od mamy:)
mama99 Witam:)
asiu mam nadzieję że nic poważnego z palcem się nie stało?musisz uważać:)cieszę się że już jesteście w swoim gniazdku:)

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie ja tylko tak kontrolnie zagladam,poczytalam,nadrobilam-i ogolnie podziekuje Wam wszystkim za cieple slowa otuchy i za to,ze podeszlyscie do tematu "powaznie"-i nie pisalyscie,ze wymyslam:sorry: dziekuje Wam-wiem,ze jestes na wlasciwym forum:tak::tak: PYSIA888- witam CIE zagladaj do nas kiedy masz ochote,napisz troszke o sobie:-D AGNIESZKA- dorosly ten Twoj facet;-)jakie ma sliczne oczka:laugh2: MAMA99- masz racje glowa do gory i do przodu:-) MIKUSIA- a czemu masz byc mama dopiero w 2012???????to jaka przerwa musi byc miedzy szczepieniem a rozpoczeciem staran????:sorry: AGUS KULA- witam i Ciebie i Tobie rowniez dziekuje za zrozumienie:laugh2:

witam:)
tak Mama05 na żółtaczkę są 3 serie, jedna teraz za miesiąc-półtora 2 seria i za pół roku od 2 3 seria, a potem z 3-6 mcy dla bezpieczeństwa trzeba odczekać:sorry:no i nie wiadomo za którym razem się uda:rofl2:

Agnieszka, ale Twój Alan duży jak na 3 lata:tak:

witam:)
Agnieszka, ale Twój Alan duży jak na 3 lata:tak:

Dziękuję ;-)
No duży chłopak z niego jak na 3 latka,każdy tak mówi że chłop jak dąb :-D

mikusia jak tylko skończysz brać te szczepionki to zabierajcie się za serduszkowanie(oczywiście jak lekarz pozwoli)i trzeba wierzyć że się uda.Myślę że to my raczej ostatnie będziemy serduszkować i trzymać dziewczyny w niepewności bo my chcemy zacząć jakoś chwilę po wakacjach,chciałabym urodzić na wiosnę ale nigdy nie wiadomo jak to będzie i za którym razem nam się uda:)

Hej. ja tez juz nie spie hi hi. Mam zamiar zwlec sie z lozka, lecz narazie mi sie nie chce

Agnieszka,wiem wiem :) pozniej kiedys przyjdzie dziecko, nowe obowiazki, noce nieprzespane, wiec korzystam poki moge. a i do pracy chyba w koncu rusze w marcu, a co za tym idzie pewnie trzecie zmiany tez bede miec i w ogole. aj, ja chcialabym podobnie jak Ty zajsc w lecie, by urodzic w maju moze jakby sie dalo to bede szczesliwa :)

CZESC DZIEWCZYNY :)
co u was :) Mama trzymam kciuki i czekam na powrot i relacje :)
u nas wychodzi sloneczko ale zimno, ide na konferencje telefoniczna z mama ;)
bede zagladac
jakie plany na dzis ????
agnieszka: alan zostaje w domu jak nie pracujesz czy w przedszkolu?

hej jyz myślałam że Was nie nadrobie :):) no głupio wczoraj wyszło z tą mamą :):) no ale co tam :):)
no i znowu skleroza zapomniałam co miałam komu odpisać :):)
ja dziś czekam na towar i na klientów :):)

no głupio wczoraj wyszło z tą mamą :):) no ale co tam :):)
No śmiesznie wczoraj wyszło :-D
agnieszka: alan zostaje w domu jak nie pracujesz czy w przedszkolu?

Jak Ja mam wolne to Alan siedzi ze mną w domu bo po co mam wtedy płacić za przedszkole,ale przyznam że jak chodzę do pracy to z lekka narzekam na ranne wstawanie a jak siedzę w domu to narzekam na siedzenie w domu hehe:rofl2:

No nic kochane uciekam zrobić śniadanie bo mój M wstał:)

reklama
No śmiesznie wczoraj wyszło :-D

Jak Ja mam wolne to Alan siedzi ze mną w domu bo po co mam wtedy płacić za przedszkole,ale przyznam że jak chodzę do pracy to z lekka narzekam na ranne wstawanie a jak siedzę w domu to narzekam na siedzenie w domu hehe:rofl2:

No nic kochane uciekam zrobić śniadanie bo mój M wstał:)

Agnieszka jak też tak mam, że jak chodze do pracy to marudze i jak siedze w domu to też marudze:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry