reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiesz.... ile lekarzy tyle opiniii :-)
Każdy inaczej mówi, jeden żeby od razu, drugi poczekać
i chyba pozostaje słychać własnego rozsądku czy jak to się mówi :-)

reklama
PYSIA888- skoro gin.tak mowi to chyba wie co mowi;-) mamy tu jedna kobietke-nik ma ASIUASIU1 i Ona za 5 tyg.bedzie szczesliwa zona a potem zaczynaja starania.:tak:zycze Ci powodzenia w planowaniu slubu i owocnych staran jak juz zaczniecie:laugh2:

ok, nie dziękuję, by nie zapeszać :-)
Ja się okrutnie nie mogę doczekać tego własnego weselicha, a jeszcze bardziej staranek i dwóch kresek
Bardziej o ciąży już myślę niż o ślubie hehe :-D

A Ja słyszałam że bezpieczniej będzie poczekać 3 miesiące od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych aby dać choć troszkę odpocząć organizmowi a przede wszystkim go oczyścić no ale skoro tak powiedziała Pani ginekolog to ja milczę...:sorry:

choc jutro mam wizyte u ginek a prawdopodobnie mam torbiela,wiec troche sie boje ,ale wizyta jest nieunikniona-zachodzac w ciaze chce wszystkiego dopilnowac-wiec jak jest torbiel to musze sie go pozbyc,zeby potem nie bylo przykrych sytuacji:sorry:
mama głowa do góry,nie wkręcaj sobie torbiela,proszę:tak:

no wlasnie,najgorzej,ze tak z dnia na dzien sie dowiadujesz,ze masz wolne i to pewnie wkurza,no nic dzis i Ciebie nerw troche dopadl,ale w srode pewnie pojdziesz do pracy a zaraz wroci maz i utuli:tak::-D
...aszszsz już mam dosyć :angry:
a mąż na pewno utuli,własnie na niego czekam :-p

PYSIA- no to Cie wzielo-rozumiem,:tak:tak jak mnie na trzecie-ale maz jest ZA wiec bedziemy dzialac:-Dbyle do czerwca!!!!!!!!!

reklama
AGNIESZKA- nie wkrcam sobie,na ostatnie wizycie m-ac temu robil mi usg ale to na brzuchu i powiedzial,ze raczej cos jest nie mogl robic tym dopochwowym bo dzien wczesniej sie zepsulo,dlatego mam przyjsc jutro:sorry:tym na brzuch ciezko bylo Mu na 100% powiedziec co i jak bo widocznosc kiepska,najlepsze jest to dopochw.tak wiec zobaczymy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry