reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witacje,

w koncu usiadlam uffff. Skonczyl sie urlop, zaczela praca:sorry:

Bede Was tak roznie odwiedzac i mam nadzieje, ze wszytsko uda mi sie nadrobic.

Wlasnie przeczytalam Wasze posty, dobrze ze humorki Wam juz wrocily. Nie ma co sie zamartwiac, inni maja gorzej. Trzeba brac od zycia co sie da i sie cieszyc drobiazgami. Wazne ze mamy TE DRUGIE POLOWKI, ktore nas kochaja najbardziej na swiecie:)

Zycze milego wieczorku, moze jeszcze przed spaniem wpadne ... tak kontrolnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
ASIUASIU-jak tam po przeprowadzce,rozgoszczeni???:tak: KPI23-gdzie Ty jestes??????? JOSEPHINE- trzymaj kciuki napewno sie przydadza:tak: a ja dam znac jak tylko dojade do domku. jesli chodzi o wizyte znajomych to naprawdz udana-moglismy porozmawiac i dzieci sie dogadywaly-Zuza 4,5 roku Olivier 3,5 roku Domino 2.5roku i Filip 1.5 roku-takze roznica wiekowa duza,ale dogadali sie,my sie posmialismy,powspominalismy i winko wypilam z Iwona;-) takze Aga-nie siedzialam smutna:-Da swoja droga to zabawnie wyszlo z Marylka-Ty piszesz o mnie a Ona o swojej mamie pomyslala-och ta nasza Marylka:tak::-D:-p kochane lece,obejrze m jak milosc,potem kapanko i spanie.do napisania jutro:-)papa.

kakik28-wpadaj tak kontrolnie-zapraszamy:tak::tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak a Ja mam jutro znowu wolne :wściekła/y: i to wcale nie chodzi o to że kasa ucieka ale o to że z dnia na dzień czekam i trzymają mnie w niepewności :angry:
Mój synek już w łóżku a Ja czekam na męża :tak:

mama05 a co chcesz wiedzieć o mnie? :-)
ok, postaram się wpadać tutaj częściej
widzę że pełno Was tu jest

;-)

agnieszka.kk, moja gin powiedziała, że od razu po odstawieniu mogę próbować
aj, boję się z gumkami
a nie chcę ciąży przed własnym ślubem, który za parę miechów :-)

Coś o sobie hhmm.... ciężko mi tak pisać coś o sobie no ale ok spróbuję :-D
No więc aktualnie nie studiuję, skończyłam licencjata, magisterkę zaczynam od października, ślub za parę miesięcy i ciągłe myślenie o małym brzdącu no ale to po ślubie się weźmiemy do roboty :-)
coś jeszcze??
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA888- tak ogolnie napisz-ile masz lat-ja 30-gdzie mieszkasz-ja pod Poznaniem czy juz podjeliscie wczesniej proby czy to beda Wasze pierwsze starania???ja jak widzisz na suwaczkach mam 2 dzieci i od czerwca staramy sie o trzecie-ostatnie:tak::-Dod 7 m-cy nie biore tabletek anty.i czekam do czerwca-dzis zlapal mnie lekki dol,ale kochane kobiety podtrzymaly na duchu i juz znow widze wszystko w rozowych kolorach-choc jutro mam wizyte u ginek a prawdopodobnie mam torbiela,wiec troche sie boje ,ale wizyta jest nieunikniona-zachodzac w ciaze chce wszystkiego dopilnowac-wiec jak jest torbiel to musze sie go pozbyc,zeby potem nie bylo przykrych sytuacji:sorry:

a ja mam 23 lata, no jeszcze nie staraliśmy się, bo czekamy do ślubu :-)
Od kilku miechów jak mnie wzięlo na dziecko to szok :-D
A jestem z podkarpacia :-)
No i biorę Yasminelle i gin mówila, że mogę spokojnie zajść w ciążę po odstawieniu. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :]

No tak a Ja mam jutro znowu wolne :wściekła/y: i to wcale nie chodzi o to że kasa ucieka ale o to że z dnia na dzień czekam i trzymają mnie w niepewności :angry:
Mój synek już w łóżku a Ja czekam na męża :tak:
no wlasnie,najgorzej,ze tak z dnia na dzien sie dowiadujesz,ze masz wolne i to pewnie wkurza,no nic dzis i Ciebie nerw troche dopadl,ale w srode pewnie pojdziesz do pracy a zaraz wroci maz i utuli:tak::-D

reklama
A Ja słyszałam że bezpieczniej będzie poczekać 3 miesiące od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych aby dać choć troszkę odpocząć organizmowi a przede wszystkim go oczyścić no ale skoro tak powiedziała Pani ginekolog to ja milczę...:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry