reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, proszę nie nastawiaj się negatywnie, a może wszystko będzie dobrze i dowiesz się, że nie ma torbieli.
A tak ogólnie, to czujesz jakieś dolegliwości, że możesz podejrzewać torbiel ???
wiesz co ,co jakis czas boli mnie tak jakby lewy jajnik(a tak mialam za pierwszym razem co skonczylo sie laparoskopia-potem kolejne torbiele juz mialam "rozbijane"lekami)a najgorzej,ze to zawsze lewy jajnki jest atakowany a do tego od 3 cykli moje @ znienily sie i z 5-6 dniowych sa teraz 1,5 dniowe-to raczej cos nie tak,tymbardziej,ze od 7,8 m-cy nie biore zadnej antykoncepcji(stosujemy gumki poki co).

nie masz zdużo w dupie zgrabna przeciez jesteś :) i lżejsza odemnie :):) mu babki po prostu tak mamy uwielbiamy się martwić :) niestety :) ale na szczęście umiemy się tez pięknie uśmiechac więc do dzieła :-):-):-):-):-)
ocho,wrocila nasza Maryla i Jej teksciory:tak::tak:buziaki ciotka:-D

musze sie pozegnac-jade za chwila po corke a potem goscie-tak wiec albo zajrze do Was wieczorkiem albo jutro dam znac jak wroce od ginek.tak wiec myslcie o mnie po 9-i trzymajcie kciuki-proooooosze:sorry::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiem powiecie że jestem szalona wydałam 1461,50 i jestem szczesliwa w koncu zapłaciłam fakture za remont znajomemu, który chciał mi jeszcze wydłuzyć termin ale ja jestem szczesliwa bo mam juz z głowy ten dług :):):):):):):);-);-);-) teraz trzeba dalej kasiore zbierać a co niech sie kręci jak karuzela na djabelskim młynie tak żebym nienadążała a co ja ja nie dam rady pewno że dam a w powrocie do domu góre z zakopca przeniose do Choszczna żebym miała z głowy wyjazd w góry :):) a co i skoki w tym roku u mnie na podwórku także zapraszam :)

:-D:-D:-D:-D-dobre z tymi skokami. gratuluje-zawsze to 1 dlug mniej:tak:lece kobietki,lece.papapa. a na skoki pewnie moj maz do Ciebie wleci Maryla,zawsze to blizej :laugh2:

agnieszka czy na naszym zamkniętym można wstawiac fotki, nie ma tego spinacza więc nie wiem czy można.

Można :tak:
Są dwa wątki zdjęcia naszych pociech i zdjęcia forumowiczek.
mama udanej gościnki życzę:)
maryla no zapłacona faktura to już sukces,aby interes się rozwijał na maksa:)

A tu mój Alanek,zdjęcie zrobione wczoraj:)

Ostatnia edycja:
marylka brawo! wzielas sie w garsc i do dziela :)

mama : milego wieczoru i do spisania, bede 3mac kciukasy

agnieszka: sliczny ten twoj alanek, a te pulachy :)))) chlop jak dab :) a co bedzie jak dorosnie - bo po was to raczej malutki nie bedzie ;)

josephine: no już nie będe się rozklejać :) tylko działać :)a co ja im wszystkim pokaże - tym co niewiezyli że mi się uda :):)

mama05: udanego wieczorka ze znajomymi

Agnieszka: ale masz dużego synka juz :) nic tylko rodzeństwo produkować :):)

agnieszka: sliczny ten twoj alanek, a te pulachy :)))) chlop jak dab :) a co bedzie jak dorosnie - bo po was to raczej malutki nie bedzie ;)

Dziękuję
Dokładnie malutki to on nie będzie...:tak:
My z mężem wysocy,mąż w wadzie akurat a Ja szczuplutka i tak czasami się zastanawiam po kim on to ma :-D

Agnieszka: ale masz dużego synka juz :) nic tylko rodzeństwo produkować :):)

Dziękuję
No już od dłuższego czasu myślimy nad rodzeństwem...:rofl2:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry